🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 614
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 2 010
Спрете се вече, прекалихте . Вие като, че ли ще ковете по- добре. Ужасни епитети за Надя, думи нямам.
.             Права сте! Ужасни епитети, много лошотия лъха понякога....Хората са различни.И Надя като всеки човек си има и хубави качества.....

# 2 011
  • София
Тая игра ще е за Дая, Надя и с паметта и зле. Антония на два пъти ги запомни мисля.

# 2 012
  • София
Нада, петела си объркала!!

# 2 013
Тая игра ще е за Дая, Надя и с паметта и зле. Антония на два пъти ги запомни мисля.
Антония като игра, не бяха ли 4 по 4 фигурите?

# 2 014
  • София
Охх Дяволо, много си ми симпатичен как се палиш за Надя 😁 И одеве картинката на пчеличката Мая 😁

Нина*, хм, може, не помня, честно казано.

# 2 015
Спрете се вече, прекалихте . Вие като, че ли ще ковете по- добре. Ужасни епитети за Надя, думи нямам.
Напълно заслужени.По-отвратотелна жена не съм срещала.Направо се възпламенявам като и видя наглата миша физиономия
Разбра се вече ,че не е най -силната и да бие на косъм ще е

# 2 016
Шапка свалям на всички, които завършват всички битки независимо от времето, защото наистина си изискват много физическа сила, концентрация, въздух...  и късмет. Като знам, че има дни, в които тренировка в зала ми идва нанагорно, какво остава да размахваш брадви, чукове и пирони за време - така че, браво.

Според мен коването е мноооого тегаво и тежко, със сигурност не е като по телевизора Grinning Евала на двете, но Даяна да си ходи днес, а Надка да е следващата, то няма кой да гласува за нея.

П.П. Почнах да гледам 5ти сезон и съм до момента с прескачането на оградата - много са ми сладки влюбените на този етап. Предполагам, че драмата и глупостите предстоят Grinning Grinning

# 2 017
Някаква идея дали цепенето или висенето ще е последната игра?

# 2 018
Средно към слабо представяне на Надя според мен в тази игра. Но правилно оценена от нея.

# 2 019
Според мен, пак да си кажа, Надя е Риби (Акула) Grinning
Няма начин. Аз съм риби с акцент скорпион. Около мен е пълно с рибоци. Нищо,ама нищо общо с показаното от Надка.

# 2 020
къде е Мария...

# 2 021
Надка вчера като се упражняваше да помни картинките, същите ли бяха, някой видя ли?

# 2 022
  • София
Уау браво на Дая! 😮😮😮😮

# 2 023
  • Другата България
С право Йордан се държи за главата.
Нека.
А Пепелянкова е във вихъра си, не била ковала.....айде моля ти се, тя и парите не обичаше....

# 2 024

Общи условия

Активация на акаунт