🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 936
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 555
Хексе, може пък да вземе да завърши актьорско майсторство, да се поошлайфа.. Не е само НАТФИЗ, има и НБУ примерно...
Не я мислете толку, ще се оправи Дайчето, младо и хубаво е. Simple Smile Недейте така с лошо. И нищо лошо и срамно не е извършила чак, че за чааак такава излагация да се говори...
Е то се иска наистина голям талант нищо особено да не си направил, а хората масово да са така настроени срещу теб.

# 556
  • София
Няма кой да и повярва, че е на хонорар. А ако е (а не е), то изпълнението и е посредствено, като това в ''Скъпи наслецници.''

# 557
Вече почвам да мисля че една голяма част от  плюещите Даяна са завистливи женици.
Не че толкова са морални, просто завиждат, че не могат и те като нея.

# 558
Като става дума за излагации, PR-ките са налазили Данчо. Сигурен знак кой се чувства изложен. За човек с лична PR и присламчила се Ива Екимова много ме учуди снимката му с чатала и знаците. Може би не е лошо да му обяснят професионално как изглежда това в момента.

# 559
Е, не, няма как да каже, че всичко е било игра, ще изложи продукцията така, опосумите няма да са доволни. Simple Smile

Нина, аз Не разбирам Какво толкова е вбесило хората, честно казано. Какво толкова е направила?
Не, не искам обяснения, за мене нищо ужасно не е извършила, та да заслужи цялата помия, която се излива върху нея.

# 560
  • София
Искрено ми писна от тъпоъгълника Даяна, Петър, Данчо, Камелия. И особено сега, на финала. Други неща ми се гледат, каквото и да е, само не изсмукани от пръстите нещастни любовни трепети. Много ми се иска примерно Мария да научи останалите на някоя интересна игра. Joy

# 561
Скрит текст:
Завой към Кокаляне House With Garden Smiley

Я да ви питам: Вярвате ли на Петър, че благодарение на Калоян стигна до този етап, съответно до финала - и по неговите думи е готов, ако спечели да даде половината пари на Калоян? Звучи ми искрен, но реално мисля, че и без "брат" си би имал шанс, просто щяха да си изиграят картите различно.
На мен ми хареса Калоян как задели добри суми за брат си и сестра си, защото си ги обича и заслужават. Голяма ценност е за него семейството, колкото и да го майтапя/им. Всичко би вложил в него.

Другите с готови бизнес планове.Wink

Аз не му вярвам 😀 Според мен е по-интелигентен опит за манипулация на зрителите (в сравнение с на Надя кувьоза), а също и морално задължава Калоян по този начин да обещае същото, ако победи.
На мен на моменти са ми весели тези побратими, в други лигавщината ми идва в повече.
Така и така сме завили към Кокаляне, дали Калоян и Сашо Кадиев се познават? 😀

Мхм, мхм, вярвам му, че би разделил парите, но понеже Той знае, че няма да спечели и хитро обработва Калоян. Е що за брат е това, някакви си 50% Smiley

Какъв хонорар, момичета? Толкова ви се иска да оправдаете красивата кухота, че чак в ролята на провокатор я вкарвате Дайчето.

И "широкоскроените" защитнички, нужно ли е през пост да размахвате пръст към "моралистките"? На мен темата ми харесва с все плювки, толкова е хубаво да чета кой до къде стига преди да мине цензурата. Wink

# 562
  • Mediterraneo
Вече почвам да мисля че една голяма част от  плюещите Даяна са завистливи женици.

Да, бееее, баш такава съм, късно ни разконспирира. Така ми се иска да съм почти на 30, никога не успяла в нищо актриса, да ми се *** две да не виждам, и да мога свободно да се размятам по телевизията, яхнала разни мъже. Ма много ми се иска и искено й завиждам!

# 563
И "широкоскроените" защитнички, нужно ли е през пост да размахвате пръст към "моралистките"? На мен темата ми харесва с все плювки, толкова е хубаво да чета кой до къде стига преди да мине цензурата. Wink

Аа, защо така тенденциозно - "моралистките" Също през пост размахват пръст - ето така например, направо Нареждат: " Стига сте я защитавали Даяна... " - Следва букет от грозни вулгаризми по неин адрес. Ами, да, приятно е за четене, наистина.

# 564
Аз пък мислех, че няма да поддържат връзка след формата
Скрит текст:

# 565
То за нас ясно, ами мъжете какви са? Злобари, на които никога няма да им обърне внимание Дая?

# 566
Скрит текст:
Чиста  поза за лъскане на имиджа.

# 567
  • Вестерос
Хахахахаах точно се завижда на Даяна, моля ви се Grinning Grinning Grinning Вицът на деня!

# 568
  • София
Скрит текст:
Сигурно са обсъждали снощния епизод как се замеряха с фекалии, докато камелия прави компот от круши в кухнята.

# 569
Да не би вече да се е преместила в Габрово?

Общи условия

Активация на акаунт