🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 116
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 105
  • SF
Lips
Аз се озадачих само и единствено от изречението, че заради жена не би стоял да чака до два часа през нощта.
Този човек значи е жеУезен.

Чакай, чакай... Не му се е наложило, не я е чакал и до 5!
Той има шанса да бъде харесван такъв, какъвто е. Никоя не го кара да я чака, освен ако не му прави номера с фръцкане. Има избор и от наджукарени Жанетки с екстеншъни, готинки стюардески, с които му се е налагало да спи по хубави хотели в Рим, Берлин и Будапеща, сериозни мацки, с елементи на разсъджения за живота и философията на нещата като Даяна, дългокоси, дългокраки, миниатюрни. Само като каже, че е пилот и без да са го виждали, вече има интерес към него. А като го видят... мммм Heart Decoration Lips

# 106
  • София
Да и аз това го мислех, но не знам, твърде малко ми е. Или пък по-скоро на дуелите да се дава повечко. Мхмх
То причината за всичко това е че тези, които са често на дуел ги няма никакви в другите неща и обратното. И другото което се набива на очи е, че все едни и същи хора успяват на теста за ратайство, което ами не говори добре за останалите. Ако всеки си бе назубрил алманаха нямаше да е на този хал. Трябва да се поощрява желанието и старанието. Но да видим и тази седмица.
Все пак както и да ги въртим, накрая друга ще е тройката и ще е обективно и логично с оглед цялостния развой на формата. Просто Калоян, Данчо, Надя, Боби, все топ състезатели тепърва би трябвало да генерират точки и чичо Митко нищо чудно да изпадне и от тройката.

# 107
Да и аз това го мислех, но не знам, твърде малко ми е. По-скоро на дуелите да се дава повечко.
То причината за всичко това е че тези, които са често на дуел ги няма никакви в другите неща и обратното. И другото което се набива на очи е, че все едни и същи хора успяват на теста за ратайство, което ами не говори добре за останалите. Ако всеки си бе назубрил алманаха нямаше да са на този хал. Трябва да се поощрява желанието и старанието. Но да видим и тази седмица.
Все пак както и да ги въртим, накрая друга ще е тройката и ще е обективно и логично с оглед цялостния развой на формата. Просто Калоян, Данчо, Надя, Боби, все топ състезатели тепърва би трябвало да генерират точки и чичо Митко нищо чудно да изпадне и от тройката.
Допълних си поста.
Идеята ми е да има баланс между точките, получавани от играчите преди дуела и точките от дуела.
В момента баланс няма.

# 108
Гласувах за дуел Петър И Калоян.
За мен втория е по добрия, беше доста равностоен на Ангел в силовите битки. Е вярно че го би с алманаха но не в мъжка игра, но все пак.

# 109
  • София
Хексе, права си. Без кафе не мисля добре Simple Smile
Данчо ще да е наистина. Двамата 'отритнати' на власт -)
Защо така не си пил кафе-на дивата река ли си Simple Smile
Благодарности за темата и статистиката!
По устав-Петър е зодия телец!
Код за достъп към автора-добра дума за Надка.-Винаги има надежда! Simple Smile
По анкетата.Аз искам красиви дуели.Гласувах за този,от който Даню бяга-Данчо -Боби.
И разбира се дуел между братята-Петър-Калоян.

# 110
А! ама хубави неща за Надя ли трябва да кажа?
Завиждам ѝ, че си е самодостатъчна и може да комуникира с пчели.
И май само с тях.
Ще допълвам.
Искам я на дуел!

# 111
  • Стара Загора
Гласувах за дуел Петър - Калоян и Мара - Надя. Нищо неочаквано!

# 112
Гласувах за дуел Петър - Калоян и Мара - Надя. Нищо неочаквано!
И аз

# 113
  • София
Да и аз това го мислех, но не знам, твърде малко ми е. Или пък по-скоро на дуелите да се дава повечко. Мхмх
То причината за всичко това е че тези, които са често на дуел ги няма никакви в другите неща и обратното. И другото което се набива на очи е, че все едни и същи хора успяват на теста за ратайство, което ами не говори добре за останалите. Ако всеки си бе назубрил алманаха нямаше да е на този хал. Трябва да се поощрява желанието и старанието. Но да видим и тази седмица.
Дяволо, има два алманаха, този за ратсйство го нямат при тях, той е от миналите години и е по история, имат само другия с традициите, на него ги изпитват и на дуела. Така че за мен точките трябва да показват повече техните постижения във Фермата. Вярно, че всеки си влиза и с физическата подготовка, но много от тях са градски хора и същинските умения ги придобиха там.

# 114
  • Разпиляна във въображението
Нямаше ли по-първи алманах, който бе точно за фермерството? Тези дни се замислих за това.

# 115
Мириел, в първите сезони - да.

# 116
  • София
Нямаше ли по-първи алманах, който бе точно за фермерството? Тези дни се замислих за това.
Да, първите сезони беше различен, имаше и за фермерството въпроси, но него не са го издавали, не беше такъв с твърди корици.

# 117
  • Другата България
Правилно ги надуших значи.
ДД. Няма как да има нещо навън между тях, не знам Дана откъде го знае и кой ѝ е казал, както и на този, който спомена в темата, че се мотаели по софийските дискотеки. По профили не ровя, освен ако тук нещо не се метне, но от вас научавам, че ДанЮ навън бил гъстак с Аполон, заедно насам-натам....това нещо не мога да си го обясня.
Не знам Аполон шуменски дали говори за Даяна извън предаването, разбирам, че ДанЮ го прави и то не съвсем красиво. Какво да кажа освен едно - не съм изненадана. Толкова анти ми беше този човек, с тази зализана коса и мазна физиономия, с това самочувствие до небето на най-знаещ и можещ - мъжки вариант на Надежда дъното. Его до небесата, а насреща една гОла вОда. За мен де. Че Даяна не постъпи ОК с МЕН като него не постъпи, факт.
Ама шуньо, ти сам си го направи, излез мъжки от ситуацията, ама наистина мъжки, не п@тьовски мъжки. Сложи пепел, и давай напред, с това сега, ако е вярно губиш и малкото останало уважение у тези, у които е останало.
Защо не се е получило между Дайче и Пейче - вече писах.
Трудно се получава между два нарциса, няма как да има нещо между тях, след като и двамата се смятат за неотразими евър и форевър.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 15:02 от Merri_An

# 118
  • Разпиляна във въображението
Да, съжалявах за това. Щеше да е по-интересен за притежание и точно по формата.

# 119
Аз ги следвам почти всичките в Инстаграм.
Скрит текст:
Данчо и "годеницата" и двамата са публикували в хисторито си дамска ръка, показваща среден пръст с надпис: Приятели завинаги.
И цяла серия снимки на Йордан с някакъв мерцедес има с въпроса: Пука ли ми?
Отдолу са му писали, че явно му пука.
Така де, да се отчете агенция Клю-клю Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт