🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 638
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 225
Според мен Калоян е пръв дуелист, Бобката втори..

# 226
Бобо най-накрая им го каза като страничен наблюдател.

Абе, той ако още малко полежи да си лекува кръста, като нищо Дайчето ще почне да го чувства й него и да открива себе си. Особено ако й метне някой комплимент, че като гледам другите са заети, а Пешо не изглежда възпламенен от личността й  и май по тъча се движи.

Аз понеже съм гаден скорпион, ако съм на мястото на Даньо, директно я пращам ратай и оттам на дуел - да се оправя, пък нека ми викат, че съм дребнава.

# 227
  • София
Грях ми на душата, ама разбирам защо Ванчето е стара мома.

# 228
  • Другата България
Чухте ли Даяна по-рано какво каза - че не знае дали Йордан не прави сметка да ги добута до финал.
Много грозно.
Дотук я добутал, да я добута докрай.
Е, и аз смятам, че ще я добута.
Мъжки дуел, залагам на Калоян първи дуелист.

# 229
Ако вървя по логиката си ,от тези 4-ма който не са били на арената Надя поне 2 дуела има да играе.

# 230
  • София
Гледам и не вярвам на ушите си.

Коя е по-глупава? Даяна или Ваня? Не мога да кажа. Аполон проявява все пак интелект и е на път да се измъкне по терлици от цялата каша, но не му завиждам на Даньо Богатия, затиснат между пълен комплект кукувици с общ коефициент на интелигентност колкото на морска звезда.

# 231
  • Sofia
Пешо като вижда колегата как го правят на маймуна,  да не е луд да се вкара в същия филм.
Даяна е обидена на Данчо че вече не и е верен роб и паж, да служи докато се забавлява с друг .

# 232
Какъв плавен и естествен преход от латино към българска история!
Grin
Хвани ма, Маро, гьостерицата и се развърти!
Па бий, па бий, па бий....наред!

# 233
Правилно ли чух, че Петър е искал”Прошка” от Ваня? Дори видях няколко секунди от събитието. Защо продукцията тогава не ни го показаха- все пак са от главните роли хората, не от миманса?
Ако е така, Ваня може би затова не обвинява Петър...
А Петър показва по- голяма дълбочина на
мисълта и емоционална интелигентност.

# 234
Чухте ли Даяна по-рано какво каза - че не знае дали Йордан не прави сметка да ги добута до финал.
Много грозно.
Дотук я добутал, да я добута докрай.
Е, и аз смятам, че ще я добута.
Ами ето че и самата Дая си го каза, че продължава да разчита на Даню, само няколко човека в България още не го виждат.

# 235
Каква зодия са останалите до момента участници? Само Йордан, Даяна и Петър са ми известни.

# 236
  • Sunshine state
Къде ли я бляла изобщо Даяна? Че тя е като в небрано лозе в животга като цяло..

# 237
  • Другата България
Аз обаче мисля, че Данчо и стратегически отиде при поредния си "брат".
Някак искаше да покаже на Петър колко е наранен, огорчен и страда за случващото се. Типична близнашка проява. Не пропусна да му каже колко го харесва, колко е точен, и колко зле се чувства той, ама Петър не е виновен, той към него нищо няма.....
И ето го ефекта - Петър го удря съзнанието, оня магесник играе по тънката струна, отново 98765 пъти хОди при Даяна да се обяснява белким отново кацне в леглото му....много тъпо. Ама Петър се върза, определено се върза.
Явно не е бил толкова хлътнал по Даяна. Горката тя, а тя наистина го харесваше като МЕН.

# 238
  • София
Каква зодия са останалите до момента участници? Само Йордан, Даяна и Петър са ми известни.

Откъде разбра за Петър?😶

Шегувам се 😁

# 239
Ванче  - дева
Мария - скорпион
Боби - риби

Коригирам, че Калоян е скорпион.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 22:07 от Нина*

Общи условия

Активация на акаунт