🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 612
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 255
  • Другата България
Надя се опитва да свири на тънката струна на зрителя. Ама не е познала.
Именно.
Не, че не мисли казаното, но вече толкова е опротивяла на хората с лицемерие, че и аз като Мара - ами не ѝ вярвам, изкуствена ми е.
А ДанЮ си каза - там е за парите. Единствения докрай откровен.
И за рекламата.
Нещо, което писах много отдавна - че всеки от тях освен за едни пари е и заради реклама.
Който на каквото има и каквото може да предложи.

# 256
  • София
Някой май мислеше Надя за умна...няма как да си умен и да вярваш, че тея очевидно празни слова ще затрогнат хората.

# 257
Ами, добре, де, на Нада като са й минали толкова пари през ръцете, дето не са й важни, що не купИ един кувьоз за толкова години?
Айде, не на нас тия евтини трикове, ако обича.

Даяна актьорска школа щяла да прави. Добреее... само се чудя тя къде се реди за актьор с една роля? С това ниво на българските продукции, направо е индикация на качествата и талантите й.

# 258
Евала на Данч Горестър поне си каза, че е там заради парите. 👏🏻👏🏻👏🏻

# 259
  • Варна
Хахах Ванчето, много ми заприлича на:
1:26 минута:

Скрит текст:

# 260
Че то кой ще дойде у Надя да празнува на тия софри като тя отблъсна хората с това мръсно характерче.

Да мотивира гласоподавателите 😉

# 261
Оо, добрютро, много ясно, че за реклама са влезли повечето. И за парите, разбЪра се.
А Надя не казва, че не иска парите, само ги мрази. Trollface С други думи - ще ги вземе, ако може, но с отвращение. Joy

Ау, то на Ванчето не ѝ липсва внимание, пффф...

# 262
  • София
Даяна е нагляр.
Надежда е пълен фейк.

С нетърпение чакам Хепи че да опука Даяна на арената. Ама с невероятен кеф го очаквам..

# 263
Продуцентите, бъдете хора, бе!
Спрете ги тези камери за малко!
Да се успокои Даянчето и да се кротне.
Sign Underage

# 264
  • София
Добре, де, как никой не припомни поведението на Данчо, когато Камелия влезе във фермата?! Що за несправедливост.

# 265
  • Велико Търново
И какво излиза? Че ако Петър спечели, всъщност наистина ще има двама печеливши, не е било само някаква емоция покрай конячето Joy Ама той Калоян пък не бил влязъл за парите Joy

Аз пък не чух Даяна да е казала, че ще прави школа. Доколкото разбрах, тя щяла да посещава школа. Ама да била различна от НАТФИЗ-кото, каза.
Иначе - да прави школа е желанието на Стоян

# 266
Секс ли ще има утре??!

# 267
Разговорите между Даяна и Петър ме преспиват. Все едно слушам седмокласници. Толкова са елементарни.

# 268
  • Sunshine state
Оф, тия ще стигат нови висини в дънното гмуркане. Аман от на Даяна сластното шепнене. Щели да я пишат по вестниците, щото и сега малко материал им даде, нали. Много скучни разговори, а тя твърди, че търсела дълбочина?!

# 269
На Даяна и се е.., та и се вие!

Общи условия

Активация на акаунт