🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 560
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 270
Даяна така и не разбра, че с "Докажи се, докажи се, ама ти не се доказваш" не кара никого да се докаже. Петър не е Йордан и няма да и целува краката 42 нощи, само за да си легне до него Grinning

# 271
Аз пък не чух Даяна да е казала, че ще прави школа. Доколкото разбрах, тя щяла да посещава школа. Ама да била различна от НАТФИЗ-кото, каза.
Иначе - да прави школа е желанието на Стоян

Не го нарече школа, но каза, че ще направи нещо за актьорите като нея, които не били минали по конвенционалния път на НАТФИЗ. Какво ли може да е? Синдикат? Ще се борят за квоти в продукциите?

# 272
  • Другата България
Е, аз много отдавна водих спор тук - вече не помня с кой беше, че всеки един от тях е влязъл освен за парите, И за нещо друго - основно реклама.
Кустев - на ресторант.
Митко - на изба и механа.
Даяна - на себе си.
Мара - има ресторант/заведение, и на мъжа си.
Боби - строителна фирма.
Ангел - транспортна фирма.
Хепи - да си намери мъж.
Данчо - да има участия и да го канят на фокуснически спектакли /така ли се казва/?
Милена - адвокатска кантора.
Жанета - за нея предполагам няма смисъл да казвам.
Йогата си каза, че рекламира начина си на живот и има йога училище.
Тези на първо четене се сещам.
Всеки ще извлече дивиденти от участието си, дори и то да е било белязано с негативен отенък.

Но!
Петър си каза, че ако спечели парите, ще даде половината на Калоян.
Обаче!
Калоян според мен няма да му даде нито стотинка.
Тати няма да позволи. Сигурна съм.
Това ако спечели, естествено.

# 273
На Даяна дар словото не й е първа сила. Тя ли ще ходи на школа за актьори, дето като нея нямали НАТФИЗ, или тя ще прави такава - няма и да разберем. Тя не е там за тези 100 000 лв. Надявам се да си е взела хонорар, все пак показа какво ли не, а покрай нея и бай Данчо лъсна в целия си блясък.

# 274
Аз съм казвала сто пъти, че повечето търсят популярност, наградата е една, един ще я спечели.
Не вярвам някой тук  да не е наясно, че известност търсят всичките там, до един. Е, ако може и стоте хиляди. Trollface

# 275

От 850 коментара 850 са негативни по адрес на Даяна дъното.

Това момиче верно успя да удари нова висина на дъното 😔😕

# 276
Аз подкрепям Даяна. Като гледам Петър доста жени биха си легнали до него. Защо да си кривим душата. Kissing Heart

# 277
  • Другата България
Не помня с кой спорех, не си поставям за цел да помня всеки спор.
Но някой се опитваше да ме убеди, че това не било важно и не е цел.
Никаква идея нямам кой с какво е наясно, коментирам видяното от ДанЮ и чуто от него, и то е потвърждение на казаното тогава, затова се сетих.

На мен все повече ми допада Петър, май трябваше да го харесам по-рано, че той ще вземе да напусне вече.
Дано остане на финал, всичко зависи от следващата седмица и развитието в нея.

# 278
# 279
Даяна, вместо да се занимава с разни биг брадърски изпълнения, да вземе да се подготви за НАТФИЗ и да го завърши.

# 280
  • София
Петър има потенциал и добри разсъждения, но е твърде инертен, няма живец, не мога да му симпатизирам.

# 281
  • Вестерос
Аз сега гледам. Тази Даяна не е наред.
Какви изказвания на Данчо прави. Какво очаква. 🤷🤦

# 282
Всеки влиза с идеята, че ще се хареса на публиката ,защото в собствената си вселена , той е симпатяга, има чувство за хумор, работи като се налага и може да се покаже в най-добрата си светлина.
Роднини и приятели допълват този идеалистичен образ, където той/тя е голям пич .
Реалността блесва ,когато челно се шибнеш в егото на други "симпатяги" .
Само Ангел ми направи добро впечатление в тази посока, не се правеше на нещо, което не е.

# 283
  • София
Милена и Даяна са лъвици.

Надя каква зодия е, интересно?

И защо никой не коментира Мария, Калоян и задушевния им разговор?

# 284
Д_смайл, защо влачите това тук? Радват ви хейтърите, които сипят помия из социалните мрежи ли? На тези хора това им е явно голяма радост в животеца - да храчат по някого. И това Ви радва?
Ходете да плюете там, в гнусотията. А постоянното повтаряне на "дъно" показва доста беден речник.

Мери, преди няколко дни коментирах, че Точно Даню най-голяма реклама си направи, даже потребителка в темата Напълно Безплатно, предполагам, ни уведоми къде и кога има представление. Joy
Не знам с кого си спорила, хора всякакви. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт