🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 654
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 330
Как футболист, човекът нали се представи пред онази жена, дето готвеше, с "по принцип съм пилот".

Преди да е пилот, бил дъъълги години футболист в Германия. Само дето тук футболист който не е поискал, той не е станал - на село с 20 души популация, имат 30 отбора. Хъхъхъхъх.

# 331
Да, Пешо преди време сам каза, че 15 години е бил футболист.

Ако Данчо изпрати Даяна ратай и дуелист, ще стане най-отвратителният и гнусен участник От Всички сезони дотук - в моята класация.
Но пък ще предизвика голяма радост у много зрители, това е сигурно.

# 332
Да де, ама нали говорим за миналата година. Макар че ако го слушаш него, който не е поискал, той не е станал и пилот.

# 333
Да де, ама нали говорим за миналата година. Макар че ако го слушаш него, който не е поискал, той не е станал и пилот.

Te тея, дето се подвизават "сезонно" в Германия, не им пречи да си работят друго в България.

Иначе, да станеш пилот си струва кеш ( струва доста, но има и фирми, които поемат обучението - той не е споделил къде е учил)- имаш ли налични пари да плащаш за обучение, все някога ще станеш.

# 334
  • Sunshine state
Аз искам нови ратаи, писна ми и от Даяна ратай. Нека видим Надка и Калоян, или Боби, примерно. 🤷🏼♀ Пък после на дуел Пешака или Калата, а защо не и Боби и да отупа някой от двамата. Стоян не го ща ратай. Даяна също. За мен Данчо иззлобя доста - избира Ваня за вице, за да издразни уж Даяна. Ами тъпо беше. Можеше да вземе Биби, с който уж бяха завързали някакви приятелство.

# 335
Е, как, Ванчето - като най-мъдра там, с най-добри лидерски качества, ще му дава най-добрите съвети на Даню.

Пък дали ще си ближат раните на Люлката на страданието, или в резиденцията, все тая, все са много 'убави и двамата.

# 336
  • Sunshine state
Абе като зарязан пубер взе да действа ДаЯньо. 😁 Много ме дразни, а в началото му симпатизирах. Голям Убавец, няма що. 😅

# 337
Според мен, Милена трябваше да посочи Мария за фермер. Тогава Надка щеше да яхне метлата. Даньо ок, ама ок колкото да не е Ваня...

# 338
  • София
Аз помня, че каза, че се осигурява на 3000 лв, но може и да бъркам.

Жените продължават да се излагат вътре, Мария сякаш е най-нормална въпреки истериите си през известно време.
 Даяна се държи изключително нагло. А това да кара влюбен мъж да ѝ запали камината, за да флиртува с друг, си е чак унижаващо. Да поиска от Петър, какъв е проблемът или Петър печки не пали? Че и държи сметка на Данчо, тя му каза, че иска дистанция и да се социализирала с другите играчи, получи я и пак е недоволна. И той много се изложи. Ваня също, разбирам я какво има предвид, че в един колектив е гадно да нараняваш другарчето като се натискаш с несподелено възлюбения му пред очите. В крайна сметка, 1-2 седмици ще издържи и после ще спи, с когото от тях иска. Така обаче е гадно, когато някой на съседното легло страда. Ваня се държи инфантилно като не спира да говори за това и смята, че Даяна ѝ е длъжна, а като я обижда още по-зле става. Много е жалка, Даяна е лошата, а Петър е пич.
Даяна за мен е хлъзгав човек, използвачка.
За мен няма проблем вътре и секс да прави, с когото иска, но не завършва отношенията си чисто. Абсолютно излишно беше да изкарва Данчо виновен, тя също се заигра с него. Изборът си беше негов дали да мине границата, но не може тя да нарича това приятелство. Днес пред Боби пак същото, да си застане зад действията или да си мълчи. Защото съм сигурна, че ако нейно гадже прави на половината на това, което тя, тя няма да е съгласна, че е приятелско. Човек не ревнува приятелите си.

Иначе не намирам Даяна за лесна, нищо лошо няма във флирта, да сменя гаджета и да има интимни отношения с тях, но според мен се изложи много, оплете се в лъжи, преструвки, недомлъвки и никога тя не е виновна, все другите не са я разбрали.

Данчо пък не спира да унижава годеницата си, само се мъкне по Даяна, влюбен бил, злобее по Дая, после пък се сеща за Камелия. Същото важи и за него, да си мълчи. Оплескал си нещата, мълчи си, ще ги изясните след няколко дни, то не остана време. Вътре са още седмица само.

# 339
  • Монреал
Странно защо, когато някой изкаже мнение относно Даяна, се взема за принципна позиция на защита... Не е въпросът в това. Аз например, не одобрявам всяко нейно действие, определено има доста да работи в себеразвитието си и прочее... Проблемът е, че в така възникналата идиотска ситуация, целият хейт е насочен предимно към нея, а Пепи и Даню някак излизат по-леко ощетени. Истината за мен е, че вината е във всеки един от тях. Даню се подхлъзна сам, защото хората се отнасят с теб така, както им позволиш... Цунки-гунки, нямат значение, ако си на положение и имаш достойнство, което искаш реално да пазиш... както и достойнството на любимата отвън. Петър от друга страна е този, който инициира флирта с Даяна. Тя откликна, защото както стана ясно е хранила симпатии към него през цялото време. Даяна го обясни и днес това на Боби. Ясно и без да овърта. Пак казвам, не е до безпределна защита на Даяна. Въпросът е принципен... Обикновено жените отнасят цялата злъч и ги дамгосват с Алената буква... Това не го приемам за нормално в едно свободно и еволюирало общество, каквото би трябвало да бъдем.

# 340
Аз помня, че каза, че се осигурява на 3000 лв, но може и да бъркам.

Толкоз му е и заплатата... Няма ги годините опит, да взима 6-7 бона нето, си мисля аз. Иначе, той най-добре си знае, но ако взима почти 10к месечно, защо ще се оплаква, че пилотите в България били много зле платени, като в Германия нето заплатата им я хване 3к евро, я не. И то, пак зависи от даничната група.

# 341
Надка днес би по самочувствието на Пешо - "Аз съм разговаряла с Даяна. Нейните критерии за мъж са много високи. Външният вид е много важно, трябва да умее да танцува... А Петър вече е почнал да оплешивява и не може да танцува 🙂."

# 342
Тя Даяна май каза, че за оплешивяването е склонна да направи компромис, но ако има дебели родители мъжът - в никакъв случай. Joy
И аз не одобрявам много неща в поведението на Даяна, напълно съм съгласна с написаното от Ния, но да бъде наричана "обща" и по още по-грозни начини - не го приемам...

# 343
Дами, зодиите може ли пак да ги повторите? Интересува ме най-вече на Петър?

Нищо не се разбира от тийзъра иначе....

# 344
Ванчето е зодия пъдпъдък
Петър е умряла скумрия

Общи условия

Активация на акаунт