🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 934
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 525
Всеки мъж мечтае за приятелка като Даяна.
Аз не мечтая въобще.Много труден характер е,наистина не е наясно с себе си,трудна за комуникация ако не е на нейното.

# 526
  • SF
Цитат
О, не. Нямаше да има никакъв проблем с шаврантиестите истории на Даяна, ако не се правеше на божа кравичка след това.
Ама тя хем си почесва сърбежа, хем после не иска да изглежда крастава.

Хора, недейте с такъв език... Много е грозен. Прави темата много неприятна за четене.
Използвайте обидни думи, щом ви се иска да обиждате (и на мене ми се иска - Данчо, Ванчето, Надето), но много е грозно да се изразяваме с вулгаризми. Особено, ако сме жени с претенции.

Даяна не е спала с никого.
Не перескачайте умишлено и нарочно сцените, в които обяснява на Данчо, че трябва да се оттегли и да я остави сама с Петър.

Даяна не желае да поддържа отношения с двама души.

Жалко, че довечера няма да я видя да се закача и със Сами, и той с нея, само заради жестокото обществено мнение..

Ива Екимова коментира Даяна и подобни персонажи, но историята помни тя какви лиги проточи по Иво Аръков, когато си имаше продължителна връзка с Петрозар.
Много често се случва единият любим да бъде заменен с друг любим. Важното е да си коректен и да "разкараш" първия. Нещо, което Данчо НЕ направи.
Но пък и той никога не е бил любовник на Даяна, за да мислим сега как точно му е изневерила и го е предала заради Петър.
Ванчето също не е била любовница на Петър, за да пребием сега най-близката й приятелка, която след толкова дълги години облаги от Ванчето, сега й отнема мъжа и е причина Ванчето да остане сама, без любов, без чувства, без подкрепата на Петър.

А Петър си сви одеалата на топка и се изнесе от Ванчето с думите, че тая му е безинтересна и не я иска, и не иска доуточняващи разговори с Ванчето, мнооооого преди продукцията да го прати да вечеря с Даяна.

# 527
Аз ли съм толкова широко скроена или какво? Защо не ме дразни Даяна ? Свободно момиче, ще си ляга при когото иска - и какво от това, нищо кой знае какво не е направила- флиртува и толкова. Няма секс, ту с един ту с друг и пак отначало... няма клетви ту в един ту в друг и обещания - само харесване.

По-скоро ми боде очите това че обвързаните жени предпочетоха да спят с мъже вместо заедно???
Ако моята половинка беше там нямаше никак да ми е приятно да е в едно легло с когото и да е, да прави или му прявят масажи възседнали го, да се прегръща и обарва с други жени - независимо дали те са обвързани или не., а лежат полуголи (почти съвсем голи) в леглото му....
но това си е само мое усещане/ мислене.

# 528
Сутринта ви провокирах с Калоян.
Но! Никой не обидих и се старах да не използвам епитети за участниците.
Сега ми стана горчиво след като ви изчетох.
А колко забавно беше преди.
А всъщност видях промото и все си мисля, че е на И &А идеята за Дая. Макар и да са подвеждащи.

# 529
Сутринта ви провокирах с Калоян.
Но! Никой не обидих и се старах да не използвам епитети за участниците.
Сега ми стана горчиво след като ви изчетох.
А колко забавно беше преди.
А всъщност видях промото и все си мисля, че е на И &А идеята за Дая. Макар и да са подвеждащи.

Абсолютно съм убедена, че е тяхна, както и че Даяна поначало е влязла там ако не със сценарий, поне с основна линия какво се очаква от нея да провокира.
По подобен начин виждам Милена, откакто се върна, а също и доста от нещата, които правеше Ангел. Тони и Жана като цяло също.

# 530
  • Варна/Лондон
Аз не мечтая въобще.Много труден характер е,наистина не е наясно с себе си,трудна за комуникация ако не е на нейното.

Когато мъжете видят Даяна, последното нещо, за което се притесняват е,  как ли ще си комуникират. Как и за какво ли ще си говорят в студените дълги зимни нощи...
Семплия начин на изразяване на Дая е най-малкия й недостатък според мен. Това, че е лепка, е много по-дразнещо и за двата пола. Представям си да съм с някой който постоянно ме тормози - да, това е тормоз за мен) с въпроси: "-Защо погледна Пенчо, защо не ме покани на танц, защо спиш, защо не спиш, за Пенчо ли мислиш, защо говориш с певеца, и т н. И накрая да ти бръкнат и в телефона. Ами, не.

# 531

Когато мъжете видят Даяна, последното нещо, за което се притесняват е,  как ли ще си комуникират. Как и за какво ли ще си говорят в студените дълги зимни нощи...
Семплия начин на изразяване на Дая е най-малкия й недостатък според мен. Това, че е лепка, е много по-дразнещо и за двата пола. Представям си да съм с някой който постоянно ме тормози - да, това е тормоз за мен) с въпроси: "-Защо погледна Пенчо, защо не ме покани на танц, защо спиш, защо не спиш, за Пенчо ли мислиш, защо говориш с певеца, и т н. И накрая да ти бръкнат и в телефона. Ами, не.
А той Пешо това за телефона още не го знае...

# 532
Завой към Кокаляне House With Garden Smiley

Я да ви питам: Вярвате ли на Петър, че благодарение на Калоян стигна до този етап, съответно до финала - и по неговите думи е готов, ако спечели да даде половината пари на Калоян? Звучи ми искрен, но реално мисля, че и без "брат" си би имал шанс, просто щяха да си изиграят картите различно.
На мен ми хареса Калоян как задели добри суми за брат си и сестра си, защото си ги обича и заслужават. Голяма ценност е за него семейството, колкото и да го майтапя/им. Всичко би вложил в него.

Другите с готови бизнес планове.Wink

Аз не му вярвам 😀 Според мен е по-интелигентен опит за манипулация на зрителите (в сравнение с на Надя кувьоза), а също и морално задължава Калоян по този начин да обещае същото, ако победи.
На мен на моменти са ми весели тези побратими, в други лигавщината ми идва в повече.
Така и така сме завили към Кокаляне, дали Калоян и Сашо Кадиев се познават? 😀

# 533
  • Варна
Е,ако твоя мъж има такава приятелка като Дайчето,да го кара постоянно да я гушка и обгрижва ,да я целува,да си ляга по бельо мятайки се на гърба му ти се вижда нормално...Ок.
Да го КАРА?
Еми явно аз ще съм си виновна че съм се оженила за такъв тъпак /по Ванчето/  Joy Joy

# 534
Даяна за мен има психологически проблем. Изтъкана е от несигурност, обърканост и липси. Явно се опитва да ги запълва по възможно най-неправилния начин - с мъже. Но докато на човек щастието му зависи от наличието на друг човек, за мен не е щастие това.
Обаче улавям и едно нахално поведение към Данчо и Петър да са все около нея, и тя да може да избира - щракне ли с пръсти на който пожелае, да я чака.
Направо ми е жал за такива хора, чудят се защо не им се получават връзките, работата, в живота все не им върви /според тях/. Точно както каза и Даяна във визитката.. Много черно ми звучеше тогава и се чудех какво й е на тези години  та в нищо пък да не й върви.. Сега си го обясних.

# 535
  • Sofia
Красотата наистина до известна степен компенсира кофти характер. Предвид, че е преходно явление е добре човек да поработи върху себе си. Trollface
Имах красива и неуравновесена приятелка - мъжете след 2 интимни срещи бягаха от нея, някои ентусиасти издържаха по месец.

# 536
Аа, приемаме всичко, което ни казват И и А, за чиста монета, ми, добре. Trollface
Да, няма да кажат "Взехме я да прави шоу" , наистина. По умения ще да са я взели, и нея, и Жанито, и другото подобно, да... Simple Smile Те много подходящи за фермерска и строителната работа тези момичета, просто... Joy Както и Дана (Дана, не се обиждай).

# 537
Колко трябва да е този хонорар, че да се съгласиш да те хули цялата република, така да се каже, с изключение на няколко човека, и да те наричат каква ли не, а ти само да играеш роля?

# 538
Важното е, че всички говорят за нея. Пък нея едва ли я вълнува мнението на Пенка и Драганка, които бълват вулгаризми по неин адрес по  форуми и социални мрежи, други хора я вълнуват нея. Може пък да ѝ харесат играта Правилните хора.
Но, всеки да вярва в каквото ще.

# 539
  • Варна
Колко трябва да е този хонорар, че да се съгласиш да те хули цялата република, така да се каже, с изключение на няколко човека, и да те наричат каква ли не, а ти само да играеш роля?
E, винаги може да си го вземе, да се изнесе от държавата и да ни натрие носа от Холивуд. Trollface
В шоубизнеса май скандалното поведение продава..

Но аз си мисля, че това си е самата Дая, без хонорар.

Общи условия

Активация на акаунт