🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 957
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 570
И "широкоскроените" защитнички, нужно ли е през пост да размахвате пръст към "моралистките"? На мен темата ми харесва с все плювки, толкова е хубаво да чета кой до къде стига преди да мине цензурата. Wink

Аа, защо така тенденциозно - "моралистките" Също през пост размахват пръст - ето така например, направо Нареждат: " Стига сте я защитавали Даяна... " - Следва букет от грозни вулгаризми по неин адрес. Ами, да, приятно е за четене, наистина.

Разберете се! Smile По един цинизъм в пост Smiley

Еехх, отдъхнах си! Приятели Smiley
Аз все ще казвам, че Данчо пее много хубаво! Щесипусна Madonna Who's That girl

# 571

ELFI.13, Дана каза, че Даяна е избрала лютеницата.
Да и аз го помня, но след последните епизоди не ми се вярваше...

# 572
  • София
Е, ако след края на формата Петър си е отишъл при пловдивската къдрокоска, нищо чудно Дая да е премислила пак. 😜

# 573
  • при късмета
Аз не мисля, че точно завиждат на Даяна. Тези, които нареждат да престане да се защитава, употребяващи грозни думи и определения и обсъждат само и единствено нея, без други участници, съм по-склонна да мисля, че са в позицията на годеницата. Някоя им е отмъкнала някой льольо и те продължават да я обвиняват за провилилата се връзка с "прекрасния принц", вместо да признаят собствената си грешка в грешната преценка за партньор или, че "достойнствата" на принца са преекспонирани

И на мен вече не ми се вярва Д и Д да са заедно навън.Дана говореше малко с недомлъвки, та може да не се е разбрало правилно.
Дана, чудя се да те питам ли изобщо, ама ще питам. Поддържате връзка в момента или поне до финала. Предполагам коментирате кой за кого ще гласува, даже предполагам, че и "подкупи" има, но не ми е за това питането. Предполагам, че покрай подобни коментари, все става дума и за всеобщите, тук във ФБ и инстаграм, освен личните. Има ли изненадани участници от нагласата и коментарите към тях? Главата си залагам, че конкретно Надка и Калоян са мислели, че обират овациите на публиката и сега са много изненадани. Може и други да са изненадани. Не се чувствай длъжна да ми отговаряш де. Но това не е свързано с развитието на играта и при желание не виждам пречка

# 574
На Мирон много му отива да е водещ!

# 575
И "широкоскроените" защитнички, нужно ли е през пост да размахвате пръст към "моралистките"? На мен темата ми харесва с все плювки, толкова е хубаво да чета кой до къде стига преди да мине цензурата. Wink

Аа, защо така тенденциозно - "моралистките" Също през пост размахват пръст - ето така например, направо Нареждат: " Стига сте я защитавали Даяна... " - Следва букет от грозни вулгаризми по неин адрес. Ами, да, приятно е за четене, наистина.

Разберете се! Smile По един цинизъм в пост Smiley
Може да се разберем и ако някой пише нещо за Дая, задължително да критикува и Данчо, за да докаже, че не го защитава. Също така отдолу да минава надпис "Петър е зодия телец".

# 576
  • София
Данчо голям зор да е интересен...

Аадски долен.

# 577
Данчо много е гледал биг брадър 😂

# 578
  • София
Ох колко хубавоооооооооооо!!!!!!!
Браво, Йордане!
Сега ще стане много интересно.

# 579
Уааааааааааа, познах за Даяна ратай! Но Петър не очаквах хахаххахахха Joy

# 580
  • София
Схахахах, много е долно, но много се смях.

# 581
Айде Дайчето ратай.
И то вързана с Пешо. Тя па реве.
Интересно Юхууто как ще реагира

# 582
  • Mediterraneo
Ох, Даню е много тъп!

# 583
  • на село
Айде, честито.
Въпросите- този път не знаех само за асфалтирани те улици.

# 584
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Данч Форестър

Общи условия

Активация на акаунт