🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 819
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 690
  • Вестерос
Другата част от цялото, но не сме двойка, а перфектен екип.
Ахахах, предадена била, припадам.
Пълна драма Куийн.
И сметки пак държи. Тъкмо го гледам на запис 🤣

# 691
Милена се беше хванала за Стоян, щото всички я отбягваха. И за да се покаже колко е добра. Ако толкова и беше зор, що не го направи фермер?

# 692
# 693
# 694
Кристиян уж-не-гаджето-но-не-е-ясно баскетболист ли е?

# 695
Каква беше стратегията на Данчо, не разбрах? Ако така и така ще направи мъжки дуел - Даяна не е заплашена какво е предпазването и в случая?

# 696
  • Вестерос
Според мен Петър ще е дуелист.
Боби ще спечели имунитета.
Петър ще избере Стоян.
Кой ще отпадне не се знае.

# 697
  • Варна
Ако Данчо прати Петър на дуел,  наистина запазва Даяна. Ако беше сложил друга за ратай, Даяна щеше да е втори дуелист .
Що за разсъждение?
Даяна можеше да не е ратай, а Данчо винаги може да я запази като направи мъжки дуел.

Според мен Петър ще избере Боби и ще отпадне. Или от продукцията ще го принудят да избере Данчо/ защото не е бил на дуел/ и тогава не знам кой ще отпадне.

# 698
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 75 (01.12.2020)

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 23:02 от Mari_Mar

# 699
  • Вестерос
Ох, Веса влиза. Трябва да събера сили, за да изтърпя..
Само като й чух гласа 😒😷

# 700
Каква беше стратегията на Данчо, не разбрах? Ако така и така ще направи мъжки дуел - Даяна не е заплашена какво е предпазването и в случая?
Да се доизложи, че явно малко му беше Bowtie И в промото продължава.

# 701
Не мисля, че Данчо е постъпил унизително към Даяна. Според мен тя, чрез нейната реакция, остави такова впечатление, но всъщност не виждам Данчо какво толкова ѝ направи. Дори напротив - ако не я прати на дуел той я спасява за поне още една седмица. Мисля, че злобната в случая е Даяна, защото тя не спира да се държи лошо с Йордан. Докато той просто е влюбен в нея. И на мен ми се иска да го видя да стисне със зъби и да стои високо над тези неща, но, надявам се, всички вие сте били влюбени и знаете, че много често в любовта правим неправилните, незрелите, нелогичните неща...особено когато сме наранени.

# 702
  • София
Данчо иска да я прати първи дуелист и тя да викне Ванчето. така ще запази условието да е играла дуел и в следващите дни ше има пряк сблъсък Мара-Надя, а Дая ще мине между капките като другата жена финалист ако отстрани Ваня. Предполагам това му е целта.
Но по същата логика можеше да сложи Ваня ратай и Дая да е втори дуелист. И щеше да си заслужи ново целуване на пръсти.
Не виждам логика да прати Петър на дуел, не се връзва с твърденията му, че помага на Дая

# 703
  • Вестерос
Петър как поряза Даяна за Габи😁

Аман обаче от тая Габи и мимолетното ѝ присъствие във Фермата 😒 "Заветът"!
Нали, все едно с години е била там.

Петър нямал самоуверие 🤣🤣🤣 този човек...

Как можеха в ефир гласът да обяви тази ценна момента, че Даяна била в цикъл 🙈

# 704
  • Другата България
Аз съм убедена,  че дуелът ще е женски.

Общи условия

Активация на акаунт