🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 056
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Криииндж пълен са тея "диалози" между Петър и Дая, свалките са 5-ти клас, голямо междучасие 😁 Срамувам се вместо тях, честно.

# 961
На Даяна не й се получи романтиката с Пешо ахахаха

Дреме му на Пешо за Даянка... то вече е очевадно, ама тя пак не стопля Grinning
Съвсем откровено мисля, че е доста просто момиче. Пък това с кокера и помияра - хубаво я пита Пеш Grinning Иначе Дайчето сигурно се има за повече от Куку Ванче, ама е същата отчаяна женичка.

# 962
  • София
Тази баба Дешка страшен образ, много ме кефи.
Много трогателна беше и срещата на Мария и семейство, изглеждат готини и сплотени.

Надя много злобее... беше тъпо нападането на Боби. Стоян постъпи доста достойно, както и Петър, който сечеше себе си. Ваня от там копира сякаш. А Даяна използва да си излее злобата към определени хора.

И сега се появява и третият в живота на Даяна. Много мъже, много нещо Simple Smile

# 963
  • Тра-ла-ла
Мина самолета с фИенките на Пешо.
Bowtie
Но не мятаха сутиени Joy

# 964
Днешният епизод и другият с побратимяването са ми любимите за сезона дотук (без два-три дуела да броя). Играта, гостите - особено Краси - размърдаха нашите хора. Най-после!

# 965
ЖДНБ, Дайчето сваля ,,световния'' плейбой с анимационни филмчета и обичайното и отвратително мрънкане под носа. Не бих изтърпяла инфантилното и поведение за втория път, то е ясно че за веднъж ще се прежали да я "оправи", ама с тя флегма, то да ти се отще за още.
Той я нарича уличен помияр, а тя се хили на среща му... Луда работа, бий ме-обичам те.

# 966
  • Sunshine state

Ами тогава защо не й го каже в очите , а само в изповедалнята.През другото време си се държи съвсем нормално с нея, как да го очаква Надя?
А това как точно ще промени отрязването на въжето? И смятам, че се държат дипломатично, а не като приятелки, както беше преди.

# 967
А сега вече още един човек в многоъгълника, някоя си Елеонора??

# 968
Забелязахте ли как Дая тръгна да дава десерт в устата на Петър, но той въобще не я отрази и си го хапна.
Хареса ми анализа на Дая за Надя. И те са я усетили.

# 969
Калоян ми става една идея симпатичен . 😱

# 970
Абе Кала, това че си ял спагети и дзадзики, не значи, че познаваш кухнята на едисиколко държави Joy

# 971
  • София
На края на втори епизод с нейно участие чухме гласа на Веселка 😁

# 972
На края на втори епизод с нейно участие чухме гласа на Веселка 😁
😁😁😁

# 973
Нада без да и мигне окото изхвърли писмото на децата си в огъня.

# 974
Калоян ми става една идея симпатичен . 😱

Тази вечер никой не ме дразни. А Калоян направо ми домиля. Чак се проверих да не съм болна 😀

Общи условия

Активация на акаунт