🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 854
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 050
Някои неща не се компенсират само с хляб и сол. А и никой не знае какво се случва оттатък входната врата на хората

# 1 051
Преувеличавате родителското влияние. Даяна е умна и си го знае, не и липсва самочувствие нито относно интелекта, нито относно външния вид, нито относно влиянието и върху мъжете. Не бих си позволила да съдя за родителите и от собствените и думи. Тя не и че е казала кой знае кво за тях. Нормално е за български родители да са все недоволни и да искат още . А като погледнеш те няма и от какво да са доволни - на 27 години е и действително е до никъде - нито образование, нито семейство, нито работа. Иска да става актриса ама ако може да не учи. Търси лесното, не ами чака да и падне от небето. Глезена е, свикнала е да и се случват лесно нещата защото е хубава и умна. И ако не се целеше толкова високо наистина ще и се случват. Но тя иска големите неща да и се случат просто така - да я видят по ТВ и да ахнат по нея. Проблемът е, че не е върха на талантa и това трудно ще и се случи. Освен ако някой продуцент не я хареса за креватни преживявания и да и плати за тях с някоя посредствена роля. Но родителите и не са виновни за това, което е - тя си е такава по рождение - флиртаджийка, манипулаторка, интересчийка.

# 1 052
  • при късмета
Няма значение какво са ѝ осигурили, важно е какво е било отношението към нея. А тя волно или неволно, мислейки, че хвали баща си, всъщност разкрива отношението му към нея. И победата от първия си имунитет посвети на него, защо ли? Права е PeacockLove, че това за да го видиш, изобщо не е нужно да си психолог. Това е една от малкото психически травми, през които жертвите минават по един и същи път, така да се каже. Въпреки, че не е точна наука.
Skrekkelig, точно ти ли смяташ, че се преувеличава родителското влияние? Която ни навира майка си цялата си рода в темата от миналата година? Като е за друг е нормално да са недоволни от него, но твоите оплаквания от майка ти от същото, за теб е аргумент, така ли?

# 1 053
Имам приятел, който като момче не бе много харесван от дамите.Порасна, смени му се статута и сега е много ухажван от жените, а той ги върти като луд.Обича семейството си, но без скрупули изневерява качествено.
Мислила съм много пъти, че онова неудовлетворение на младини го кара да е такъв коцкар сега.
Та психиката е капризно нещо.

# 1 054
А тази рецепта от баба Дешка директно си я крада

Настъргваме тиквата, разбъркваме я заедно със захарта, прибавяме олиото, после и брашното. Разбърква се добре и се изсипва в намазана тава с олио. Пече се в предварително загрята фурна на 180°

# 1 055
  • София
Според мен е по-умно да вземеш от половинката, защото тя ще ти подскаже как са и децата и дали да промениш на що в поведението си, за да вземеш парите и после децата да са ти добре. В крайна сметка всички ще са навън след седмица. Някои и след 3-4 дни.
Например при Калоян ми направи впечатление репликата да не се притеснява да си покаже доброто сърце или както беше формулирано. Предвид, че е месец назад и тогава хората го "мразеха", си е супер подксазка да внимава какво говори и да прави добри постъпки, за да има шанс.

# 1 056
Какво самочувствие има Даяна ? Самочувствие и а Жанета , макар и да в без покритие. Но как ходи Жанета? Наперена , " мачкаща", а Даянчето току се завърти, току прехапе устнички.

# 1 057
Дали Надя няма някакво психично отклонение. Обсебена е от мъжете. Избра грешното писмо с много тъпа логика. Боби ми хареса,  а сякаш може би и Надя се усети, че повече дивиденти щеше да има, ако беше прочела колко я обичат децата, и белким този път пусне една сълза. Но не би. Доказа че правилно са и кръцнали въжето по-рано.

Аз самата се чудя ако бях на нейно място кое писмо щях да прочета. Според мен е по-нормално да избереш писмото от мъжа си, защото предполагаш, че той ще ти каже нещо съществено както и за децата ще те осведоми. От друга страна пък има по-голяма вероятност децата да се разстроят ако са се постарали и им изхвърлиш писмото.
Боби не ме учуди че избра писмото на децата - той сам си каза, че в брака му няма любов, а само уважение. А децата си няма как да не обичаш.
Не бих обвинявала никой за избора му - това е много гаден избор и в крайна сметка квото и да избереш ще се намери за кво да те изкритикуват.

Цитат
Skrekkelig, точно ти ли смяташ, че се преувеличава родителското влияние? Която ни навира майка си цялата си рода в темата от миналата година? Като е за друг е нормално да са недоволни от него, но твоите оплаквания от майка ти от същото, за теб е аргумент, така ли?

оплаквам се от родителите си, защото има от какво. Но никога не съм ги обявинявала, че те са изградили характера ми, травмирали са ме и т.н. Възможно е майка ми да ми е повлиявала и сигурно е така, но не го усещам да е така - аз съм си квато съм си и не мисля, че някой ме е увредил психически, комплексирал или че критиките и липсата на подкрепа за ми повлияли - може би временно докато живеех с нея, но след това много бързо се намерих и си станах себе си.

Какво самочувствие има Даяна ? Самочувствие и а Жанета , макар и да в без покритие. Но как ходи Жанета? Наперена , " мачкаща", а Даянчето току се завърти, току прехапе устнички.

Това че не се държи като плейгърл не значи, че няма самочувствие. Реално тя прави същото като Жанета, но много по-хитро и уж невинно.

# 1 058
Точно пък Жанета е била изоставена от баща си още като малка и е отраснала без него. Ако може да сравните двете травми и какво означава за едно момиче да отрасне без бащина фигура зад гърба си. Ама вие съжалявайте Дая, защото много жално реве, как баща й не я е хвалил достатъчно.

# 1 059
В случая излезе по- лека и от Жанета , дори!

# 1 060
  • София
Даяна изобщо не знае къде се намира, камо ли да има самочувствие. На теория уж знае, че е умна и хубава, обаче има нужда постоянно да се вижда у някого отразена и красива, защото иначе се губи. Страшна липса на фундамент.

# 1 061
Честно казано, не знам историята на Жанета, не знаех за баща ѝ . Дадох го просто като пример. Даяна в много тъжна и объркана

# 1 062
Според мен е по-умно да вземеш от половинката, защото тя ще ти подскаже как са и децата и дали да промениш на що в поведението си, за да вземеш парите и после децата да са ти добре. В крайна сметка всички ще са навън след седмица. Някои и след 3-4 дни.
Именно, при нея няма място за чувства.  Тя за пореден път показа, че е студенокръвна. Всичко са сметки. Не искам да си представя какво им е било на децата,  когато са видели този момент.

# 1 063
  • Тра-ла-ла
Точно пък Жанета е била изоставена от баща си още като малка и е отраснала без него. Ако може да сравните двете травми и какво означава за едно момиче да отрасне без бащина фигура зад гърба си. Ама вие съжалявайте Дая, защото много жално реве, как баща й не я е хвалил достатъчно.
Не знам кой е по-лошото....да нямаш баща и цял живот да усещаш липса и какво би било, ако си го имал, да ти липсва мъжкия авторитет. Или да имаш баща, ама не съвсем, защото хем го имаш, хем той ти играе враг в определен смисъл. Т.е. вместо да помага - пречи.

# 1 064
Хареса ми Роман като направи сметка, колко човека подкрепят Мария и нито един Надя 🙂, доста неприятно й стана.
Очаквам отчаяни действия от Надя, я още някое нещастие от миналото , я още спасени животинки. Тя още не знае , че е твърде късно .

Общи условия

Активация на акаунт