🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 756
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Аз също намирам Надя за странен човек. Когато трябваше да пишат те писма, тя само наставления спусна към децата. Не изглежда да е топъл родител.
За ситуацията сега обаче трябва да се има предвид, че те са го видели след месец, когато тя е била при тях вече, така че ще им обясни, бащата ще каже какво е пишело вътре. От писмото на децата няма да разбере дали са добре. Мъжът ѝ обаче също не беше написал кой знае какво в писмото. Тя ги изкарва по-хубави отношенията им отколкото ми се струва, че са им.

# 1 066
При Надя грозно впечатление направи не че не отвори писмото от децата, а че дори не се замисли преди да го изхвърли. Сякаш пари и дадоха, така го метна в огъня ( защото тя пари нали много мрази).

# 1 067
  • Sunshine state
И аз смятам, че отношенията с мъжа й не са дотам добри, доколкото тя ги изкарва. Струва ми се властна жена, която само командори у тях. Доста суховато беше и неговото писмо към нея. Каквото и да е, заслужи си отношението на другите участници, тя просто ги трови наред и сега като са по-малко, започна да се вижда
явно.

# 1 068
  • София
Пореден скапан биг брадърски епизод, Това в края с писмата бе изключително долно и дори няма да ги отразя с коментар.
Зарадвах се много на Краси, въпреки че нямаше изненада, защото се видя още снощи на промото. Жалко, че Сами стоя толкова малко. Надявах се да останат до дуела на Арената. Определено двамата пораздвижиха малко нещата. Пешко проревнува по едно време, че Сами се разхожда гол до кръста, хаха. Определено Краси и Сами са му много голяма конкуренция за вниманието на нежния пол. Този сезон Петър реално нямаше конкуренция сред мъжете на този фронт и му бе твърде лесно.
Разочарован съм от играта заради долната постъпка на Мария и Даяна. Хубаво решил е Калоян да говори от името на всички (не знам кой му е дал това право обаче) ама и по естествен начин щеше да се стигне до победата на Мария заради Боби. Не бе необходимо това. Но първо Дая и резна въжето, после Мария и за финал вече Боби. Т.е. две жени, едната майка отрязаха въжето на друга майка. Евала! От Дая можеше да се очаква подобна мизерия, тя си е подла и дори не ме учуди. Но Мария?! Тц тц. Вече нямам търпение за предстоящия дуел, в който надявам се Мария да загуби брутално. Браво на Надя, че не действаше реваншистки. Даяна и кръцна въжето, тя не кръцна в отговор нейното. После Мария я предаде, тя пак не отиде и не отряза нейното въже и за финал Боби я елиминира, но Надя тогава удари Калоян, а не самия Боби. Втора червена точка за Надя след отказът и да иска лицемерна прошка.
Знам, че никой няма да я защити, за това пиша всичко това, защото това са факти. Две жени рязаха въже на една жена и майка, но в отговор Надя режеше въжето на други, а не на тях, включително и Боби за финал. Браво.

# 1 069
  • Другата България
JoyJoyJoy
Мдаааа.
Браво.
Три месеца Надя дъното "режеше въжета" на де що имаше жени във фермата. И това са факти. Видя го цяла България с изключение на теб.
С една "малка"  разлика.
Докато на нея й резнаха въжето явно, то тя го правеше напълно съзнателно цял сезон подмолно. Отново факти. Дори и сега не отиде при Мария директно,  а пак зад гърба й. Факти. Когато фактите говорят, няма смисъл от думи.
Фактите са и че вече и мъжете се усещат каква е. С изключение на един неосъзнат гайдар.

Тъй. Аз обаче съжалявам, че се "качих на автобуса на Аполон" точно преди да го паркира в гаража за бракуване.
Ако не се беше заиграл с Косъма и Жанета, щеше да е моя човек там.

# 1 070
За Даяна напълно се убедих, че тази неувереност в нея, която я кара търси подкрепа от мъжете е изцяло по вина на баща ѝ. Каза го и в началото, че не е хвалена и, че е пренебрегвана за сметка на другите 2 деца. Напълно логично поведение и последица от 27 годишно отровно родителство. Разсъжденията и дейстивята и за всичко останало са логични и разумни. Изводите които си вади за ситуации, несвързани с любовни отношения са много точни. Но това ще ѝ е много трудно да пребори, все пак е нещо, травмиращо голяма част от хората на които се е случило и практически се случва през целия ѝ живот
Айде сега баща ѝ пък виновен.
То все някой друг виновен.
Дали му е добре на човекът като вижда дъщеря си колко евтина е станала?!

# 1 071
Да обвиниш родителите си, при които все още живееш на 27 , че не те подкрепят ...наглост ли е , неблагодарност ли...жал ми стана за бащата .

# 1 072
Данчо емоционален ли е ,или реве от отчаяние и безпомощност всеки път?
Наистина не го разбирам осъзнава как се е омазал а в същото време продължава да се излага достигайки  връх на простотията си.Абе пич виждаш, че получи шут в гъза ,ако уважаваш Камелия кажи и нещо в камерата, стига с тия сълзи не е готино вече,стегни се или си си такъв по природа. Струва ми се,че е смачкал Камелия навън властвайки над нея ама се обърна палачинката от богат стана беден жалко а залагаха на теб много хора.Надя за мен няма смисъл да се коментира наистина Зъл човек рядко срещано при това.

# 1 073
Даяна прилича точно на разглезено и разлигавено дете, което цял живот е получавала вниманието от близките и е станала зависима към това до толкова, че в живота постоянно ще търси някой да й казва колко е красива, колко е добра и че се справя отлично. Ще я дондуркат техните и ще й бъдат пристан след всяка провалена връзка. Не я виждам да създаде семейство и да отстоява самостоятелно целите си в тоя живот.

# 1 074
Обаче Данчо видимо и супер бързо погрозня от мъката по Дайчето. Много смърцафръцан.

# 1 075
Обаче Данчо видимо и супер бързо погрозня от мъката по Дайчето. Много смърцафръцан.
И вкара психо-погледа

# 1 076
  • при късмета
Точно пък Жанета е била изоставена от баща си още като малка и е отраснала без него. Ако може да сравните двете травми и какво означава за едно момиче да отрасне без бащина фигура зад гърба си. Ама вие съжалявайте Дая, защото много жално реве, как баща й не я е хвалил достатъчно.
Това не е съжаление, просто обяснява отношението ѝ към мъжете. Не може да се сравнява с Жанета, защото, ако някой липсва в живота ти, то няма как самия той да те прави емоционално зависим от него. Липсата на баща би могла да се отрази, но по съвсем различен начин

Да обвиниш родителите си, при които все още живееш на 27 , че не те подкрепят ...наглост ли е , неблагодарност ли...жал ми стана за бащата .
Често властни, отровни или доминиращи родители, сами не пускат детето да се отдели. Напротив, правят детето още по-емоционално зависимо от тях, точно за да не си тръгне. А самото дете, макар и пораснало дори да се отдели от тях физически, то емоционалната зависимост си остава. И продължава да  търси начин да запълни тази емоционална липса. При това не ги е обвинявала. Но е изпускала реплики, защото за нея е даденост

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 07:46 от ма ко

# 1 077
Има хора, израстнали сред домашно насилие, крайна бедност, или в домове за сираци и пак станали стойностни. Бабите едно време дето са работили по полето и деца са раждали и войни с преживявали дали да били хвалени от бащите си? Айде моля ви се. Тая Даяна е просто една абсолютна бездарница. Тя наистина няма нищо, с което трайно да привлече интерес. Хубава е. И дотам. И как преценихте, че е интелигентна? Наблюдавам как взима имунитет и по-скоро смятам, че е късмет с налучкването на верни отгори, в комбинация че и останалите са много зле. Въобще не виждам интелект в изключително бедния и речник, нулевата амбиция в живота, както и поведението на разгонена тийнейджърка.

Тя, че няма НАТФИЗ е ясно, но учила ли е въобще нещо някаде?

# 1 078
Мен не ме възмути изборът на Надя, реакцията и. Тя, дори не се замисли, енергията с която хвърли писмото на децата си..., просто направи гадно впечатление. Не става въпрос да играеш мелодрами, но поне малко, уважение към написаното от децата ти. Определено е властна и сурова жена. Струва ми се, че доста пестелива откъм нежност към децата си. Така си мисля... Характер, трудно се променя.
На Даяна, ми се струва, че няма реална оценка за себе си и оттам и идат проблемите. Красотата не е фактор  за здрава връзка, това не е разбрала за 27 години. Характерът и гони мъжете, макар и красива и вероятно тези, които харесва не остават дълго с нея. Алчна е за внимание и не обича да го дели с другите жени, но го прикрива зад привидно чистото си излъчване. 

# 1 079
Не знам Даяна каква актриса е с този мрънкащ глас.
Аз поне не ѝ разбирам сигурно 70% от това, което казва, защото си го мрънка под носа и говори без да си движи устата.

Ами ето! Значи има огромни шансове да пробие като вентролог. Това малко хора го умеят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт