🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 173
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София
Ма Ко, това няма как да се направи като анкета, защото ще има страшно много опции за гласуване, но като допитване в темата може и наистина всеки да си каже.
Добра идея, харесва ми.

# 1 591
Не мога да нарека някой хубав на база 2 фотошопнати снимки в ИГ..точно пък на тази платформа,където няма и една натурална снимка.
Да я видим  с немита 1 седмица коса,без грим,ухаеща на пот и обор ..пък тогава имаме право да я сравняваме с Даяна.
Това,че има някаква работа,не прави човек автоматично по-интересен и по-приятен събеседник.

Абсолютно и аз това мисля. Я да се публикуват и снимки на Даяна, когато си прави селфита или са направени от проф. фотографи. Разсипаха това момиче, включително, че и по тв пускат някакви вече коментари. Ама хубаво момиче, ползват я продуценти, тя си знае защо, а може и да не си знае. Ама флиртувала, ама... Ми да, иска си момента. Пепката бил изолиран и затова й обърнал внимание. А Даяна? Или викате, вие ама никога, никога на тези години няма да се хванете да си пофлиртувате с някой готин, млад и обявен необвързан?
Може би от възрастта ми, може би, че ми напомня моята младост на флиртове за "да си подхранвам егото", докато си седна на .... и си съдадам семейство.  Много съм възмутена, как  Дая я хвърлиха на вълците, а и на това да я ползват продуцентите или й правят реклама, не знам. Сега даже той Петър по-чист от водата, щото я покани на вечеря и тя почти го свали. Ама той бил имал по-красиво гадже. Айде, моля

# 1 592
  • Варна/Амстердам
Абе, кой знае и тази Елеонора какви щеше да ги надроби, ако беше във формата. Sweat Smile Същото се отнася и за почти канонизираните Габи и Миро (наред със Св. Митко), опаднали в началото. И тримата са късметлии, че поради една или друга причина не продължиха или въобще не участват в шоуто-все в един момент щяха да сгафят или пък продукцията да се погрижи затова. Satisfied

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 18:58 от voxxymoxxy

# 1 593
Не мога да определя коя е по-красива от двете, но определено Елеонора изглежда доста по-интересна като човек.

И как го прецени това на база 2-3 филтритани снимки в ИГ?
Като започнете така - ау колко е хубава,ау колко е интересна и по-по-най от Даяна,само защото не понасяте Даяна.
А за въпросната Елеонора не знаете и базовото на базовото.
А, ами и ние на принципа на Даяна. Нали тя самата каза, че Петър като нов е по-интересен от Даню, та и на нас така Елеонора ни е по-интересна, омръзна ни вече Дая с нейните драми. Я новото момиче колко свежо и весело изглежда...що го не вкарат за малко и него...може и Кристиян.

# 1 594
Дана сподели, че пише тук. Ще ми е интересно и новите потребители в темата и във форума да се представят, ако били участници. Разбира се, че е по тяхно желание, но откакто приключи форматът, тук се раздвижи откъм нови лица.

# 1 595
Сега от продукцията, ако са се сетили, щяха да вкарат за един ден (или поне за няколко часа) Кристиян и Елеонора във Фермата, докато Пешко и Даяна още са си вързани с въженце Grinning

# 1 596
Сега от продукцията, ако са се сетили, щяха да вкарат за един ден (или поне за няколко часа) Кристиян и Елеонора във Фермата, докато Пешко и Даяна още са си вързани с въженце Grinning

Безмислено упражнение, няма време да се разгърне ефекта от тази драма. А и повярвай, че са се сетили, щом и писма има.

# 1 597
Ох, Ива Екимова има коментар....

Когато я чуя да умотвори, веднага ми се приисква някой да ме застреля начаса, ама първо да ми изключи съзнанието, за да спра да я възприемам.

Мега нахално и надуто същество е тази Ива Екимова. Всеки петък взима думата и слушаме 90% НЕЯ при условие, че винаги гостува по един отпаднал и на зрителите е по-интересно какво ще каже участник от Фермата, а не тази фръцла.
А днес като взе думата, първо започна да благодари на 23-те си хиляди последователи в Инстаграм, целта беше да се изтъкне какъв инфлуенсър е и колко много хора я следват, сякаш въобще ни интересува. Минимум 2 минути говори за себе си, после започна да повтаря едни и същи разсъждения за Фермата, които повтаря всеки път.
Куха лейка

# 1 598
  • SF
От останалите жени вътре, няма за коя да съм, освен за Даяна. Първо,защото смятам, че Данчо е виновен за цялата каша, той започна да дърпа отношенията им към любовна драма, а го отнесе Даяна. Сега за Петър тя е тази, която иска нещо повече в отношенията, но в никакъв случай не се натиска вулгарно, както някои смятат, поне според мен.

Точно така, ма ко! И всичко, което си изписала надолу е симпатично и най-вече ВЯРНО!
Нямам представа как останалите жени показват на един мъж, че го харесват и защо поведението й се възприема от публиката като вулгарно.
Ами в такъв случай Ванчето много по-вулгарно се слагаше на Петър. А Мария на няколко фермера накуп.
Даяна предразполага Петър, говори му с очи, с коса... Нормални прийоми, научени от живия живот.

А на Данчо преди ден-два научих за прякора му Simple Smile Ами... муахахаха!  Simple Smile Не знам, хора, какво да кажа. Много е смешно да си измислиш сам такъв прякор. Богат на какво е този човек? С някакви прекомерни финанси ли разполага или е най-богатият в тяхното село?

# 1 599
Мале, чак сега видях визитката на Дана във "Фермер търси жена" още като 21 годишна. Ще падна... Пълна скръб! https://www.vbox7.com/play:5581eb43b4

# 1 600
  • Другата България
Хайде ако може да си укротите страстите.
Какви сме ние, какви сме били и какви ще бъдем не е обект на темата.
В правилата на форума е записано, че лични квалификации и определения не са желателни.
Всеки новорегистриран, а и регистриран по принцип следва да се е запознал с тях.

Темата е ЗА предаването, в което Даяна е участник съвсем доброволно, доброволно показва това, което показва и аз в частност, а останалите като цяло имам право да я коментирам, казвайки какво мисля за това, което показва. Напълно съзнателно и доброволно.
Не използвам вулгарни думи, не я обиждам заради друго, всъщност не я обиждам изобщо.
Казвам това, което мисля за нея предвид пълната излагация, която за мен демонстрира с поведението си спрямо мъжете вътре, а и навън /чуто и коментирано от нея вътре/.

# 1 601
  • SF

Мега нахално и надуто същество е тази Ива Екимова. Всеки петък взима думата и слушаме 90% НЕЯ при условие, че винаги гостува по един отпаднал и на зрителите е по-интересно какво ще каже участник от Фермата, а не тази фръцла.
А днес като взе думата, първо започна да благодари на 23-те си хиляди последователи в Инстаграм, целта беше да се изтъкне какъв инфлуенсър е и колко много хора я следват, сякаш въобще ни интересува. Минимум 2 минути говори за себе си...

Аз останах много учудена. Как заклеймяваше Даяна и подкрепяше Надя.
Харесвам си Калайджиев аз и това си е! Страхотни диалози си правят с Александър.
За Ива си спомням представянето в Биг Брадър и мераците й да се получи нещо с Иво Аръков. Как го правеше? - точно като Даяна. Хареса си го и започна да го стрелка с погледи под едни извити вежди ала Круела Девил, да го търси, да го гушка, да разказва на всички, че й е приятна компанията му. После се появи дългогодишният й приятел и всички очаквахме да бъде сърдит, дори водещите, но той пък не беше. Simple Smile И сега седнала да говори, че не би й било приятно, ако е родител на Даяна да я види в това положение.
Ами, Иве, ние тебе те видяхме в същото положение. Едно към едно!
Надя щяла била да купи кувиоз с тези пари.
Калайджиев й го каза: телевизионистично поведение и предизборни обещания. Ще го купи, ама знаеш ли кога? На кукуво лято.

# 1 602
  • София
Ива Екимова освен да отвори пансион за благородни девици.

Жалко, че и ние сме дърти и я помним от по-младите й години, когато не беше тъй високоморална.

# 1 603
Възмутена съм от ива Е! Тя 'изгря' покрай смъртта на мъжа си.. и е толкова кухо същество с претенции, а си позволява такива категорични оценки за Даяна!
https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/kakvo-se-sluchv … -vav-fermata.html
Може ли с 2 думи каква е оценката й за Даяна, тази жена е толкова отвратителна и досадна,че не ми се иска да си причинявам видеото

# 1 604
  • Варна/Лондон
Пешо не е глупав, сигурно си е дал сметка, че Дая залепна за Данчо след вечерята, за него по същия начин, и би трябвало да се сети, че мъже с вечери има много, и хубавци. Той си го каза де, че е палавичка, явно от възпитание да не каже друго.

Общи условия

Активация на акаунт