🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 999
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 845
Абе тоя Пешката е егати толупа... Набеден пък и за красавец... Гледам, гледам и нищо красиво не виждам. В главата е като овца. Темерут и дебил. Мързелив до болка, закостенял егоист..., глупав до безобразие... Ама честно, това, че е пилот ли ви навява някакви асоциации, че му приписвате някакъв ореол?!?
Даяна има нужда да бъде носена на ръце, както се полага на всяка жена Междудругото... Този е изтъкан от емоционални липси, няма и идея от какво се нуждае една жена. В сбърканите му представи жените са, за да му готвят, да го обгрижват и да го дондуркат. А защо се отдръпна от ДАЯ ли? Защото е скъсан цървул и знае, че няма с какво да задържи жена като нея. Няма как да предложи нито сигурност нито емоционална подкрепа. Поведението му е типично за неуверен мъж. Как пък нито веднъж не защити момичето от лешоядите? Как пък не застана веднъж като мъж на място. Много долно поведение за мъж. Вместо да й се подиграва и одумва можеше поне за разнообразие да се държи като мъж.
Вчера ДАЯ разцъфтя. Обичта на Данчо я превърна в друг човек. Съответно и нейната сътвори от Данчо друг човек. Колко е важно на практика да съумееш да превъзмогнеш низките страсти и да се убедиш, че от това произтичат чудеса...
Каква жена ? С какво точно е успяла или е специална, че чак жена като нея. Това величаене е смешно,неуспяла актриса,супер незряла за възрастта си жена,хубава е,но изтъкана от комплекси. Така и така се изложи много,ами дано поне има акъл да се държи за Данчо ,че друг такъв глупак може и да не намери

# 1 846
Аз залагам на Козирог за Надя. Тя си е такава, външно сдържана и дори студена.Хвалила съм големият й син, тя е строга към него,и много взискателна , защото момчето е травмирано от първия си баща.Изгледайте Съдебен спор от 2016г. и ще си отговорите на много въпроси. Естествено,че ще прочете писмото на мъжа си, малкото й дете е на 5, голямото на 15, а вторият й мъж се грижи и за двете като свои. Харесвам Даяна единствено като външност, за 27 години, би трябвало да си се откъснал от  мама и тате, а красотата си да я използваш , а не да се възползваш от нея. Който и да спечели, не забравяйте,че това е само едно предаване.
Там е работата, че сме гледали съдебен спор. Ти сериозно ли с него я защитаваш? Смяташ ли, че е в нейна полза детето да казва, че баща му не си изпълнил обещанието да умре? Или, че самО си го е решило? Казах вече, никой не е в състояние да ме убеди, че 10 годишно дете, разбирайки, че баща у може да умре, защото е болен, ще го сметне за обещание. Не е нормално да го мисли, освен, ако  не му е втълпено. А кой ли му го е втълпил, как смяташ? Това е толкова гнусна и долна постъпка, че и тези думи са слаби, трябва отделна дума да има. Това е, което разбра хот съдебен спор и никак не е в полза на мишата муцуна.
Да, вероятно детето травмирано, но лично аз вече изразих съмнението си относно това на кого е жертва, на майка си или на баща си. Иначе, тя за бивш съпруг, на ново място като никой не го познава, може да твърди каквото си иска и няма кой да я обори. Още повече, че човека е починал и съвсем не може. Дали е истина обаче е съвсем друг въпрос.
В предаването повториха кадри в които лъже съвсем умишлено, при положение, че човека който иска да омаскари е там, повтарят кадрите в момента в който ги използва като аргумент, вижда се, че си го е измислила и не е така както го казва и тя продължава да настоява. Представям си какво говори за починалия си бивш съпруг, пред хора, които не са го виждали никога. Няма начин да ѝ вярвам
Явно сме гледали две различни неща.Детето е манипулирано от баща си, че ще умре.Кой нормален баща използва това, за да предизвика съчувствие в детето си, освен психопат.Познавам добре детето, не толкова Надя.За мен тя е изтормозена, но борбена жена. В това предаване без спортна злоба не се оцелява, аз не видях непристойно поведение от нейна страна, напротив играе достойно.

# 1 847
Тази година има изключително много неща в предаването, които не ми харесаха:
- Изключително многото удобства и модерни уреди, с които още от началото разполагаха.
- Липсата на животни, за които да се грижат (метенето на обора не се брои).
- Включването на “пазар” също не ми допада  както и тези “бюджети”.
- Не ми харесваше липсата на уроци по история или в случая тази година - на обичаи.
- Нещото, което най-ме дразни е играенето на “Алманаха” на дуелите и частта с тичането. Има достатъчно битки, които са за бързина. Нека тази остане само и единствено за знания, а не кой тича по-бързо. Вижда се, че всеки към момента поставя алманаха за малко точки, точно поради тази причина.
- Частта с готвенето също не е кой знае колко интересна. Готвеха се доста малко неща, които реално някой би приготвил.
По-добре е да има повече битки.

Най-вероятно ще се сетя и за още неща, но повече ми харесваше предаването в стария си вид. Биг брадър достатъчно гледахме...

# 1 848
Само да питам всички, дето защитаваха упорито Стоян до преди седмица, как обърнаха палачинката? Казах аз, че е подлизурен, безгръбначен и противен, ама не. Недооценен бил. Мачкан бил. Само повтаря като хорист в общия хор и лиже *** на силните на деня.

# 1 849
Не вярвам да е козирог Надя. Колкото и да сме студени и темерутести чак такива не сме. Тя е хитра, пресметлива, всяко едно действие и е стратегия и е предварително обмислено. Само схеми са и в главата.  Като шахматист е-мисли поне 5 хода напред. Един козирог няма с толкова лека ръка да хвърли писмото от детето си. Чувствителна била, ама друг път. Според мен любов и липсва на тази жена. Сигурно се обичат с мъжа си, уважават се, но я няма голямата любов, която да я накара да се отърси от нещастията в живота и. 
А и като се контузиха Габи и след това и Миро съфермерите коментираха, че явно тегне някакво проклятие над козирозите. Тогава може би щеше да стане дума кои са други козирози.
Всичко стана ясно-кой ще победи довечера, кои ще са финалистите, даже и Петър се разбра, че е телец, обаче зодията на Надя си остава загадка.

# 1 850
Когато на едната страна на везната има жена с подобна красота, а на другата страна жена с всякакви други предимства, няма никакво значение. Първата винаги е от значение и тежи, а втората..., какво от това, че ги има...

# 1 851
  • София
Моето мнение за Петър е, че беше привлечен от обвивката.
За няколко дни по-близък контакт направи вярна преценка за съдържанието и се отдръпна. Браво за което.

Но мнението ми за него не се е променило особено - човек, който хърля чаши като пие две ракии не може да ми е фаворит.

Всеки като се ядоса и напие може да направи нещо глупаво. Но жена не е ударил през живота си.
А ти коя си? Роднина, приятелка, Елеонора?

# 1 852
По случая с голямото дете на Надка и аз мисля, че просто е станало едно недоразумение, неправилно изразяване. Най-вероятно бащата наистина е търсел съчувствие, и детето е останало с впечатление, че той само го манипулира.

# 1 853
Когато на едната страна на везната има жена с подобна красота, а на другата страна жена с всякакви други предимства, няма никакво значение. Първата винаги е от значение и тежи, а втората..., какво от това, че ги има...
Това сериозно ли Joy
 мъжете ,че повечето са елементарни е факт,ама чак пък толкова не са. Единици ще изтърпят хубава,но празна опаковка, която даже не е и толкова хубава ,но айде красотата е субективно понятие

# 1 854
За няколко дни по-близък контакт направи вярна преценка за съдържанието и се отдръпна. Браво за което.

Но мнението ми за него не се е променило особено - човек, който хърля чаши като пие две ракии не може да ми е фаворит.

Всеки като се ядоса и напие може да направи нещо глупаво. Но жена не е ударил през живота си.
А ти коя си? Роднина, приятелка, Елеонора?

Приятелка.

# 1 855

Ахаа, ти го познаваш цял живот значи. И той герой,че не е удрял жена? Ма много голямо геройство!

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 16:30 от cardu

# 1 856
  • Тра-ла-ла

Петре? Как е самолета?! Stuck Out Tongue Winking Eye
Я обясни какво е 17833 при Боинг Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.airport-data.com/aircraft/photo/001270520.html

# 1 857
Напълно сериозно. Красотата не е лъжица за всяка уста. Мъже с ниска самооценка или тъкмо напротив, знаещи че трудно покриват дадени критерии винаги заемат позицията, че друга жена би им била достатъчна... Но живота доказва обратното винаги. Но и комплексираните жени трябва да живеят все пак, няма да лягат да умират.

# 1 858
  • при късмета
Скрит текст:
Аз залагам на Козирог за Надя. Тя си е такава, външно сдържана и дори студена.Хвалила съм големият й син, тя е строга към него,и много взискателна , защото момчето е травмирано от първия си баща.Изгледайте Съдебен спор от 2016г. и ще си отговорите на много въпроси. Естествено,че ще прочете писмото на мъжа си, малкото й дете е на 5, голямото на 15, а вторият й мъж се грижи и за двете като свои. Харесвам Даяна единствено като външност, за 27 години, би трябвало да си се откъснал от  мама и тате, а красотата си да я използваш , а не да се възползваш от нея. Който и да спечели, не забравяйте,че това е само едно предаване.
Там е работата, че сме гледали съдебен спор. Ти сериозно ли с него я защитаваш? Смяташ ли, че е в нейна полза детето да казва, че баща му не си изпълнил обещанието да умре? Или, че самО си го е решило? Казах вече, никой не е в състояние да ме убеди, че 10 годишно дете, разбирайки, че баща у може да умре, защото е болен, ще го сметне за обещание. Не е нормално да го мисли, освен, ако  не му е втълпено. А кой ли му го е втълпил, как смяташ? Това е толкова гнусна и долна постъпка, че и тези думи са слаби, трябва отделна дума да има. Това е, което разбра хот съдебен спор и никак не е в полза на мишата муцуна.
Да, вероятно детето травмирано, но лично аз вече изразих съмнението си относно това на кого е жертва, на майка си или на баща си. Иначе, тя за бивш съпруг, на ново място като никой не го познава, може да твърди каквото си иска и няма кой да я обори. Още повече, че човека е починал и съвсем не може. Дали е истина обаче е съвсем друг въпрос.
В предаването повториха кадри в които лъже съвсем умишлено, при положение, че човека който иска да омаскари е там, повтарят кадрите в момента в който ги използва като аргумент, вижда се, че си го е измислила и не е така както го казва и тя продължава да настоява. Представям си какво говори за починалия си бивш съпруг, пред хора, които не са го виждали никога. Няма начин да ѝ вярвам
Явно сме гледали две различни неща.Детето е манипулирано от баща си, че ще умре.Кой нормален баща използва това, за да предизвика съчувствие в детето си, освен психопат.Познавам добре детето, не толкова Надя.За мен тя е изтормозена, но борбена жена. В това предаване без спортна злоба не се оцелява, аз не видях непристойно поведение от нейна страна, напротив играе достойно.
[/spoiler]
Не си смучи от пръстите неща, които не съм написала. Не съм написала, че поведението ѝ е непристойно, а че излъга най-нагло и целенасочено, за да злепостави друг участник.
За детето също не съм казала, че е манипулирано. Казах, че е приело като обещание, че ще умре, информцията, че баща му е болен. Не знам какво имаш предвид под манипулация, но ако беше бащата надали щеше да настройва детето да го приеме като обещание. В никакъв случай. Да ти кажа невъзможно е да ме убедиш в някакви достойнства на тази жена, така че не се хаби. Опитай във ФБ, където негативните мнения за нея също са  толкова колкото и тук. Там поне брояч има, десетки хиляди са

Само по това дали е удрял жена ли можем да съдим за неконтролируемото пиянство на човек? И без да удря жена, мога ли да смятам, че който се влияе по този начин от алкохол е леке?

# 1 859

Ахаа, ти го познаваш цял живот значи. И той герой,че не е удрял жена? Ма много голямо геройсктво!

Чак цял живот, не. Само откогато започна да се обучава за пилот. Пилотска съпруга съм, и той и моята половинка са близки.

Общи условия

Активация на акаунт