🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 523
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 2 205
  • Другата България
Надя ще направи мъжки дуел според мен.
И ще посочи Данчо за първи дуелист.
Той е дръпне Стоян и ще го победи.

Това е моята прогноза
Да, и аз така мисля, вече писах.
За да се изкара светица пред Мария.
Данчо обаче не знам кой би предизвикал, не мога да съм сигурна, че ще е Стоян.
Всъщност, не мисля, че ще е Стоян.
Данчо ми е непредвидим. Така във вторник или сряда бях сигурна, че ще прати Даяна на дуел, и си останах сигурна, но после след "стачката" на Петър почти се бях разколебала. Не сгреших де.
Сега някак не мисля, че ще се спре на ная-слабия, по-скоро мисля, че ще предизвика някой от останалите и съответно ще отпадне.
Така ми говорят звездите, да видим в понеделник.

# 2 206
Очаквам Даю да се "самоубие" ритуално и да извика на дуел Боби, но като го знам какъв е, ще извади от ръкава на ританките Соянчо Animal Rabbit2

# 2 207
Много великодушна и всеопрощаваща ССФ! До вчера а- у против Даяна, сега като си тръгна, роним сълзи.
Ми колкото и да ми е противна Надя, се радвам, че Дайчето най- после ще се махне от екрана! Опропасти сезона това неориентирано момиче, отдавна трябваше да я разкара някой.
Аз поне винаги съм се стремяла да съм обективна.
Който пише в темата от ден първи, помни, че моята женска фаворитка беше именно Даяна.
И малко Милена.
Твърдо бях зад нея, докато не почна да прави маймунските номера.
За всички тях подобаващо съм си писала мнението.
Но!
Това не значи, че трябва да отричам силните ѝ и положителни качества.
Тя е силен играч, умно момиче, печелеше си честно имунитетите, работеше без да мрънка, не беше конфликтна, беше супер справедлива и честна, казваше си на хората в очите това, което мисли за тях, и затова аз я харесвах.
И още я харесвам.
За мен е грозно заради едно лошо нещо, да обезличаваме останалите добри.
За мен истинския победител тази вечер е Даяна. Това е, Надежда не показа наистина нищо особено и спечели само защото тя нареди битките.
Къде не показа нищо особено на арената или във фермата?

# 2 208
  • София
Извинявам се много, че ще ви разваля моабета, но искам да опровергая една легенда (ако може)

В най-напрегнатата и оспорвана битка изобщо този сезон (коването на мост за 4 точки) прочетох поне 20 мнения за прословутия половина пирон за Надя и как видите ли спечелила на магия. От половин пирон и магия стана чак незаслужено и късметлийско.
А всъщност драги зрители, Надя не е на полуфинал, НЕ. Даяна всъщност печели с 10:0?!?!
Grinning Grinning Grinning

Така,
1) В 2/3 от дуела Надя водеше с 2 дъски. 2!!
Замота се на дъска номер 20, там изпраска сигурно 20 пирона, но се събра и пак водеше с дъска.
Чак на 22 дъска Даяна настигна Надя, но винаги беше след нея. Тя просто хващаше дъската, но Надя заковаваше вече своята и да кажем водеше с пирон и половина грубо казано.
И на финала. Когато Надя закова дъска номер 25 и развя знамето, Даяна само бе хванала своята 25-та дъска. Дори не бе хванала пирон в ръка.
Така че няма никакъв половин пирон, микрон и пр. форумни легенди.
25 на 24 дъски за Надя! Simple Smile

# 2 209
Извинявам се много, че ще ви разваля моабета, но искам да опровергая една легенда (ако може)

В най-напрегнатата и оспорвана битка изобщо този сезон (коването на мост за 4 точки) прочетох поне 20 мнения за прословутия половина пирон за Надя и как видите ли спечелила на магия. От половин пирон и магия стана чак незаслужено и късметлийско.
А всъщност драги зрители, Надя не е на полуфинал, НЕ. Даяна всъщност печели с 10:0?!?!
Grinning Grinning Grinning

Така,
1) В 2/3 от дуела Надя водеше с 2 дъски. 2!!
Замота се на дъска номер 20, там изпраска сигурно 20 пирона, но се събра и пак водеше с дъска.
Чак на 22 дъска Даяна настигна Надя, но винаги беше след нея. Тя просто хващаше дъската, но Надя заковаваше вече своята и да кажем водеше с пирон и половина грубо казано.
И на финала. Когато Надя закова дъска номер 25 и развя знамето, Даяна само бе хванала своята 25-та дъска. Дори не бе хванала пирон в ръка.
Така че няма никакъв половин пирон, микрон и пр. форумни легенди.
25 на 24 дъски за Надя! Simple Smile
Добре, значи не на един, а на два пирона от 10:0 Trollface
Не оспорвам победата на Надя.
Просто е факт, че беше супер близо до загуба на нула.

# 2 210
Очаквам Даю да се "самоубие" ритуално и да извика на дуел Боби, но като го знам какъв е, ще извади от ръкава на ританките Соянчо Animal Rabbit2

SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied

# 2 211
  • при късмета
И във ФБ от над 800 мнения (в пост пуснат преди 30 мин) почти никой не се радва на победата мишата мутра. Даже "злобна баба" са я нарекли

Данчо много, ама много има да компенсира Даяна. не лютеница на покрива, трябва на ръце да я носи доживот

# 2 212

Да попитам, че доста от темата изпускам напоследък - какво е ССФ?
Средностатистическа форумка (пише се слято, не знам откъде е тръгнало, не помня вече)
https://m.bg-mamma.com/?topic=480385

Simple Smile))))

# 2 213
  • Бургас
Радвам се, че този мега егоист и нарцис Даяна си тръгна, харесвах я в началото, но поведението й към нарочените от нея мъже ме отврати, съсипа магьосника, развали му годежа, видя на къде отиват неговите чувства, ама не й пукаше, а даже реши да му се подиграе със задявката с пилота, после пак бил нейният човек, ама съм сигурна че навън няма да се затича към Габрово да му спи в леглото

# 2 214
# 2 215
  • Другата България
Много великодушна и всеопрощаваща ССФ! До вчера а- у против Даяна, сега като си тръгна, роним сълзи.
Ми колкото и да ми е противна Надя, се радвам, че Дайчето най- после ще се махне от екрана! Опропасти сезона това неориентирано момиче, отдавна трябваше да я разкара някой.
Аз поне винаги съм се стремяла да съм обективна.
Който пише в темата от ден първи, помни, че моята женска фаворитка беше именно Даяна.
И малко Милена.
Твърдо бях зад нея, докато не почна да прави маймунските номера.
За всички тях подобаващо съм си писала мнението.
Но!
Това не значи, че трябва да отричам силните ѝ и положителни качества.
Тя е силен играч, умно момиче, печелеше си честно имунитетите, работеше без да мрънка, не беше конфликтна, беше супер справедлива и честна, казваше си на хората в очите това, което мисли за тях, и затова аз я харесвах.
И още я харесвам.
За мен е грозно заради едно лошо нещо, да обезличаваме останалите добри.
За мен истинския победител тази вечер е Даяна. Това е, Надежда не показа наистина нищо особено и спечели само защото тя нареди битките.
Къде не показа нищо особено на арената или във фермата?
И на двете места.
Във фермата показа основно интриги. Та тя сама си каза - не е ковала, не е рязала. Не е готвила, готвеше първите няколко дни. Какво е правила освен едно сирене, тя си знае.
Да, спечели някакви имунитети, но и Даяна ги печелеше.
Що се отнася до арената, вече писах.
Чист късмет и побутване от опосумите с разбърканите битки.
Ако се бяха играли по ред на номерата, при резултат 6:0 за Даяна и тази игра с коването, дето Надка я взе със секунди преднина само на късмет, защото бяха напълно равностойни, не се знаеше кой кого.
Защото се видя, че късокраката Надежда само се мъчеше на гредата, щеше да е изморена и не се знае колко силна при коването.
А и нали все пак никога не е ковала пирони.....

# 2 216
  • София
Според мен тук масово се е очаквало 10:0 за Надя или да лети като Чък Норис по Арената.   
Това, честно казано, вероятно само ти си очаквал

Моля???

Ето това е моето мнение от снощи:
Цитат
Очаквам много оспорван и драматичен дуел и се надявам и вярвам, че това ще е така чаканата женска класика на сезона след перлата Калоян - Ангел при мъжете. Няма да си крия душата, притеснен съм. Според мен не нареди правилно точките Надя и даде излишно предимство на Даяна. Единствено за последната игра от 5 точки съм спокоен.
Първоначално смятах, че Мария - Надя би бил най-зрелищния и оспорван женски двубой в тазгодишната Ферма, но след всички видени битки за имунитет до тук, то отдавна си промених мнението и съм го споделял тук. Даяна е по-млада, по-бърза, по-гъвкава и по-издръжлива от Мара. Тя е доста по-млада и от Надя. 13, 14 г. разлика в една тежка битка е от огромно значение. Доказа се в битките също така. Има рекордните 3 имунитета, а в останалите игри винаги е била трета или с добро представяне като цяло.

# 2 217
  • София
Много се натъртва на фотографската памет на Даяна, но мога да се закълна, че тя не нареди пъзела с нещо толкова просто. Момичето според мен си има система, тя затова прекара толкова време долу, направи си мисловна карта с асоциации.

А за тези работи си трябва акъл.

Само не разбирам защо му прости идиотщините на Йордан. Ще му се на Петър да е само защото той я отхвърли...

Четеш ли, Белев? Ти изгони Даяна от Фермата.

# 2 218
  • София
Не оспорвам победата на Надя.
Просто е факт, че беше супер близо до загуба на нула.

Кое е последното обаче? Wink
Защото хем написа, че Надя е победила с комфортно предимство и напълно заслужено, хем после, че е била близко да загуби на нула.
Защото аз не виждам как е била близко да загуби на нула. Даяна в нито един момент не водеше в играта.

# 2 219
  • SF
Само ми кажете - Данчо тъп ли е???
Стоян тъп ли е?
Даже и Мара е тъпа. Сега ще започне едно гушкане с Надето, едно прощаване.

Даяна прекали с гушкането на този клоун. Стана жертва на отмъстителния си приятел, а не на приятел, който се е объркал.

Общи условия

Активация на акаунт