🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 705
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 2 265
Скромното ми мнение е, че от този дуел единствено ще се помни феноменалната памет на Дая .. и то дълго.
Точно като висенето на Божидара Бакалова
Абсолютно, че ще се помни представянето!
Само дето не е точно памет, по-скоро логика и техника. Но едва ли това има значение.

тя и алманаха беше наизустила. Не ми гавари - с техника или без памет нямаш ли - кел файда - и техниката ще забравиш и всичко. Познавам един подобен дето помни купчина телефонни номера и вика, че без да иска ги помни - вижда ги и ги запаметява автоматично и несъзнателно. Иначе едва се дипломира - жена му му написа дипломната работа дето си нямаше никакво понятие от това, което той е учил. Пък може и да е много умен човекът ама да използва ума си другите да му вършат работата. Не знам - знам само че аз не го мога, а много ми се иска щото и без памет си не е работа.
Много е надарена Даяна и е късметлийка във всяко едно отношение. Както и предполагах се оказа, че родителите и изобщо не са толкова лоши колкото тя ги представи. Просто си я е яд, че не е цялото внимание и аплодисменти за нея. Тя е от хората, които искат всичко и всяка дреболия им се вижда огромен проблем заради който трябва да се реве.

# 2 266
  • София
Пак може да се срещне с Мария. Нищо не е избегнала. Мария ще е тази, която ще избира и ще има две опции. Надя или Ваня. И според мен тя ще избере именно Надя, защото и там е малко лично и ще иска и да се докаже. Ако избере Ваня ще излезе, че е страхлива.

Аз затова написах думата "задължителния" за дуела. Ако Мария я избере си е нейна воля, но Надя пак може да мине за бяла и добра. А ако Надя беше дала всичко от себе си да вземе имунитета преди дуела с Дая щеше да е 50:50 на задължителен дуел с Мария. Сега като се изправи стещу Даяна тя вече не е сред фермерите, които не са ходили на дуел.

# 2 267
  • Sunshine state
Жалко, че Надка ще наглее още. Даяна се представи достойно на дуела и щеше да бие, но подредбата на точките и размяната на 4та битка в началото наклони везните. Не съм доволна, че Надежда ще бъде служебен фермер дори и за ден. Не искам. да я гледам изобщо.

# 2 268
  • София
Аз утре ще гледам дуела-предпочетохме финала на другото предаване,Минах да видя резултат-очакван за мен.
Като цяло обаче има ли нещо вярно в прогнозата ми?Самоцитирам се:

За мен изходът от дуела е ясен,но също така ми се дава,че ще е оспорван и красив.Жалко,че Данчик така посече Дайчето,че да не може да си нареди точките в нейна полза,а това ще е решаващо за изхода си мисля.

# 2 269
Очаквам Даю да се "самоубие" ритуално и да извика на дуел Боби, но като го знам какъв е, ще извади от ръкава на ританките Соянчо Animal Rabbit2

Точно Боби ли?Нали с него се уговаряха да си пазят гърбовете взаимно.Не е толкова сложен Данчо.Ще си избере Стоян.Той си каза,  че едната причина да избере женски дуел е за да си осигури по-лесен съперник за дуел в последната седмица.
Там е номерът - да са "самоубие" означава да избере Боби и да се остави да го бият, за да са заедно навън с Дая сега и завинаги или докато продукцията ги раздели.
Чак толкова глупав не е.И на него му е ясно че Данчо+100 000лв. има много по-големи шансове да е с Дайчето от колкото само Данчо;)

# 2 270
Току-що изгледах, но Баба Яга беше с предимство Simple Smile

Много ми хареса дуела, такива ми липсваха през целия сезон. Жалко, че трябваше да чакаме до края за подобен
Яд ме е на Даяна. Ама ужасно ме е яд. Тази вечер тя показа, че не е гОла вОда, има своите качества и можеше да победи. Цял сезон гледахме любовни драми, сцени на ревност, сълзи и за какво бе, Дая? Не съм убедена, че Даяна можеше да спечели Фермата, но ако не се беше фокусирала върху драмата, щеше да излезе с различен имидж, щеше да е много по-харесвана. А това е зверски важно, особено за нейната желана професия. След този дуел си пролича колко сбърка Даяна с цялостния си образ, който изгради.
Яд ме е, че буквално в края на шоуто стана ясно, че Надя не е чак толкова силна и други участници можеха да я отстранят по-рано.
И за финал една снимка от Фейсбук страницата на Фермата, която ми хареса. Колкото и да страда Даньо, сам си е виновен - както и вие вече сте го написали.
Хак да му е.

# 2 271
Скрит текст:
Е, нормално е, Даяна да е по-издръжлива. С 14 години по-млада е. Но и кардиото на Надя си го бива. Аз съм впечатлен.

Второ и много важно,
Няма 'ако' в живота. Всички знаете за лафа, 'ако Левски беше с ботуши, а Ботев с каска.'

=

Ма Ко,
За пореден път ще го напиша, дано ме разбереш най-накрая. В нито един момент не съм си мислел, че Надя ще спечели убедително. Посочи ми къде е този мой пост? Напротив бях притеснен въпреки, че исках много да видя Надя на Арената. Моите тълкувания идват от факта, че въпреки победата на Надя се носи вода от девет кладенци да се омаловажи победата и. И си размишлявам, откъде ли идва всичко това. Или от чиста омраза към нея или от очаквания, че е изключително силна и всеможеща. Или Даяна е била подценявана.
Ако Милена беше победила Даяна в такъв дуел тук щяха за президент да я издигнат, но за Надя нито една похвала от противниковия лагер.
Ами така не може. Не е ОК.
Мери Ан,
Ами да познавам доста, сама знаеш много добре, защото се знаем от много години. Е, този сезон ме водиш с поне една обиколка, ама няма да ти се давам. Stuck Out Tongue
Та, за конкретния дуел посочи ми кое е невярното което съм написал за дуела. Лесно може да ми намериш мненията. И то при положение знаеш, че съм пристрастен. Знаеш, че е трудно хем да си пристрастен, хем и обективен. И да, тежко е да защитаваш участник като Надя, защото тя просто е силно мразена и много хора няма да и признаят нищо каквото и да направи. А това също не е обективно.Осъзнавам всичко това, а и никога не съм бил в такава роля в реалити формат. Simple Smile
Joy Ааа, не.
Не кълва на кукички, дори и на твоите.
Ако бях на годините на Дайче, да клъвна, че си млад и необвързан. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама леля Мери си каза каквото имаше да казва, при това от ясно по-ясно, при това многократно.
Да тръгна да ти "посочвам" значи да отвлечем поне час време в някакви безсмислени дебати при все, че вече нещата са изговорени.
Само пропуснах в предния пост да кажа, че всеки един освен теб и още един двама тук, който е бил "за" Надя, всъщност е бил "против" Даяна.

Чудеше се одеве защо хората не мислят като теб и "поставят под съмнение" това, което твърдиш, опитах да ти обясня. Че твоите "факти" са такива само в твоите очи. Някои от тях, естествено. Ама да го въртим отново - цъ.
Леля ще , утре с шаран имам да се боря, какво знаеш ти.....

П.П. Искаш похвала за Надя? Ок, ето една.
Евала, че накрая отиде при Даяна и ѝ каза, че всъщност тя е победител.
Определено не излъга. Беше спортсментска проява, не се наемам да гадая колко искрена.
Предполагам, че ......50%.
Тя ѝ каза, че е победител в този смисъл, в който всеки казва на себе си и на другите, че вече са победители, дори и близките им във видеата им казват, че са си техните победите ли така или иначе.

# 2 272
  • USA
Браво на Даяна.
Злобарката добре си подреди точките,но за мен реалния победител е Даяна.
Аз пък смятам,че щеше да победи ако беше стигнала до финалната 4-ка и ако не бяха станали тези Данчово-Пепини панаири.
Има качества,симпатична е,добронамерена.Да си беше играла нейната игра,да си печели дуелите и на финал,щеше всички да победи на зрителския вот.

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 01:15 от Adoralova

# 2 273
Ангел като загуби дуела, пак победи 🙂 И вътре и вън имаше подкрепа и уважение.
Надежда дори като победи , пак загуби.

# 2 274
Не и вярвам на Надя. Хем не може да кове и реже , а точно на тези игри слага 4 и 5 точки.

# 2 275
  • при късмета
Ангел като загуби дуела, пак победи 🙂 И вътре и вън имаше подкрепа и уважение.
Надежда дори като победи , пак загуби.
Тя реално загуби още 2-3 седмица. Независимо дали ще е на финал или не. Дори да е, първо с/у никой мъж няма да победи, второ зрителския и фермерския вот ще я скапят психически. Видя се, че е и паника на всичко отгоре на претенциите си. Казах още преди повече от месец, че я искам на финал, само за да ѝ видя мишата физиономия на вота. Особено зрителския. Иначе да спечели целия сезон не допускам и грам

# 2 276
  • Велико Търново
Аз утре ще гледам дуела-предпочетохме финала на другото предаване,Минах да видя резултат-очакван за мен.
Като цяло обаче има ли нещо вярно в прогнозата ми?Самоцитирам се:

За мен изходът от дуела е ясен,но също така ми се дава,че ще е оспорван и красив.Жалко,че Данчик така посече Дайчето,че да не може да си нареди точките в нейна полза,а това ще е решаващо за изхода си мисля.
Всичко е вярно!

# 2 277
Хайде стига ревахте за тая ддая ..
Взе си момичето всичко, на което е способно. Няколко дни има до финала..
Още ли ще четем даянчови несгоди..

Дана, бих искал да те попитам нещо
След като като го няма чичо Митко за кого би гласувала за финалист останалите фермери? Или да каажем на кого най-много симпатизираш?

# 2 278
  • Вестерос
Легендите за Надя не тръгнаха от нищото, а заради имунитетите, които си печелеше всеки път. То е ясно, в това, което е добра, си е добра, но предимството на 2рия дуелист е огромно.

Изумена съм от визуалната памет на Даяна, представи се подобаващо. За пръв път да ми е кеф, че има бутон на Алманаха. Но не ми хареса предимството, което дадоха на Надя да избира дуелисти без да има вот. Така малко и се умаловажава участието на Даяна, което всеки получаваше с правото да даде своя избор за фермер, дори и да няма много смисъл вече.
Всеки път? 🙄 Първият го спечели Даяна.

На първа страница има статистика.
Надя е взела само две игри.
Даяна три.

# 2 279
  • София
Знаех кой ще победи днес, защото съм чела спойлера с финалистите. И ми беше криво да гледам дуела - как Даяна отпада, въпреки че беше по-добрата.

За мен Надежда е един от хората, които провалиха този сезон. Нейната злоба, логореята на все по-оглупяващата Ваня, оцъклените очи и на двете, гадостта, която изливат - отвратиха ме и ме отказаха да гледам предаването. Писнало ми е от властваща простотия. Така че - да, съжалявам, че Надежда продължава напред. И не е нищо особено на арената - видя се.
Поздравления за Даяна. Наистина - нейната игра на този дуел ще се помни.

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 12:04 от Vivi

Общи условия

Активация на акаунт