🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 657
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 2 130
  • София
Изборът на противник е предимство на ранните етапи. Преди финала няма как да е така, защото вариантите са малко.

# 2 131
  • Другата България
Надя какво е правила във фермата? Не била ковала, не била рязала...
Интриги.
И затова няма да спечели другата събота.
Защото поне досега за интригантство - само и единствено, пари не дават.
А и тя така или иначе не ги обича, невестата.....

# 2 132
Топлеше мляко на печката.

# 2 133
Надя седнала и пуши кът стар каруцар....грозно ми е и то от жена ,майка и .....да пуши,но с финес,а не като .....пфу.....
Не видях как пуши Надя,но как се пуши с финес Grinning
ми виж как пуши и тогава питай....ти не беше ли съселянката на надя.....
Не съм й съселянка,просто е смешно когато не харесвате някой се хващате за глупости от рода на как пуши Grinning
Аз съм й съселянка😍Евала Наде, така се прави.Умната Дая ще загуби. Селянките сме така😉

# 2 134
След като Дая си тръгна , сега вече може ли да гледаме Фермата а не турски сериал ?!   Аз лично исках много да отпадне , просто ми дойде в повече всеки епизод да гледаме Даяна и в кое легло ще легне...
Сега ще гледаме друга драма,Надя ще страда  че е бутала Мария до финала ,а тя не я подкрепи Joy аз не виждам как точно я бута ама...

# 2 135
  • София
Защото показа, че не е нищо особено на арената.

Сериозно? Явно гледаме различен дуел.
Дано всички +40 г. жени имат нейното тяло и издръжливост, само това ще кажа.

# 2 136
  • У Диспансера ...♥♥♥
Щеше да разгроми Мара, ама на близка ѝ била. И Юхуто нямаше да има шанс тука ми се струва, ама много злоба извира от Надя, много бе. Тя не е за парите ама ще умре на тая арена 😄

# 2 137
Скрит текст:
Айде Наде! След моста идва най-фермерската битка.
То това е Фермата. Рязане, сечене и коване. А не патенца и символчета. Stuck Out Tongue
Така е.
Но Надя не е толкова силен съперник на арената. Ясно се видя от дуела до момента.

Е ти какво си очаквал? Това е една обикновена 41 г. жена. Не е Батман.
Като изключим напълно безсмисленото висене на гредите е отлична до тук. А срещу нея е твърдо топ 3 сред жените този сезон като потенциал в игрите. Надя, Дая и Ваня изпъкват ярко на фона на останалите, а в момента гледаме дуел между две от тези три. Става точно това което предвидих. Оспорвана битка, която ще се помни.
Скромното ми мнение е, че от този дуел единствено ще се помни феноменалната памет на Дая .. и то дълго.
Точно като висенето на Божидара Бакалова

# 2 138
Всичко е въпрос И на стратегия. Затова актрисата да си стяга куфарите
Стратегията на Данчо е в това, в понеделник да е първи дуелист и да играе срещу Стоян.
Затова направи женски дуел - да съхрани Стоян в играта, да не го дръпне друг.
Това с Дая ратай/първи дуелист не е стратегия, а отмъщение на отхвърлен мъж.
Той по-добре да беше отмъстил на Пешо, като го прати ратай с Ванчето. Щеше да му действа като китайска капка с една седмица цвърчене и то в мизерията.

Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1

# 2 139
Плете интриги и реди стратегии да стигне до тук. А, да, и унижаваше наред. Но иначе е много достойна за финал краварката в левия ъгъл...

# 2 140
  • Варна
Надя е природно надарена с умения, егати смотаната жена.
Хитра сврака.

Браво на Даяна. Жалко, че по този начин сглобиха и излъчиха епизодите, наблягайки на Даяна и т.н. .

# 2 141
Надя седнала и пуши кът стар каруцар....грозно ми е и то от жена ,майка и .....да пуши,но с финес,а не като .....пфу.....
Не видях как пуши Надя,но как се пуши с финес Grinning
ми виж как пуши и тогава питай....ти не беше ли съселянката на надя.....
Не съм й съселянка,просто е смешно когато не харесвате някой се хващате за глупости от рода на как пуши Grinning
Аз съм й съселянка😍Евала Наде, така се прави.Умната Дая ще загуби. Селянките сме така😉
Чак пък умна.

# 2 142
  • Другата България
Защото показа, че не е нищо особено на арената.

Сериозно? Явно гледаме различен дуел.
Дано всички +40 г. жени имат нейното тяло и издръжливост, само това ще кажа.
Ние три месеца гледаме различна ферма с теб.
Аз и 90% от пишещите гледаме едно, ти виждаш друго.
Та не се изненадвай, че и сега виждаш неща, които ги няма.
Две битки спечелени от Надя, от пет, първата за секунди повече и два пирона, и то защото Даяна си изпуска пирони, тесли...., дори не я броя тази битка.
Това да мааш с една брадва изобщо не те прави силен играч.
Ама който както ги вижда и разбира нещата.

Що се отнася до тялото, хич не го искам, да ти кажа.
Достатъчно се харесвам с дълги крака и не невестулска физиономия.

# 2 143
Надка как каза на поддръжниците си преди битката - "Няма да ви оставя"...Така де, тя заради тях ще бие, не за себе си.

# 2 144
Плете интриги и реди стратегии да стигне до тук. А, да, и унижаваше наред. Но иначе е много достойна за финал краварката в левия ъгъл...
Е, той народът ще я намаже като масло на финала краварката в левия ъгъл. Искам да и видя физиономията и като и съобщят резултатите от вота. А и резултатите от отпадналите съфермери.

Общи условия

Активация на акаунт