Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 81

• 54 600
  • 768
  •   1
Отговори
# 165
Могат и да са цветни, превключва се нещо на апарата, с който гледат. На втората фетална снимките на гръбначетата бяха цветни. После се опитаха и лице да снимат пак цветно, но беше размазано.
Честита Коледа и от мен мили момичета! И аз ви пожелавам здраве, любов и сбьдване на най- съкровената ви мечта - бебенце!
Мога ли да попитам за тези, които вече са минали успешна бременност в Надежда имат ли специалистите за ФМ 4 д и шанс за цветна снимка. Искам да си имам няколко ясни снимчици на бебенцето , но на БХС при др. Чачева беше черно бяло и едва си личеше образа на бебчето. За др Сигридов за сега се вьздьржам или ако знаете друг специалист , но ми се ще всички прегледи да са в Надежда. Благодаря ви и още ведньж Светьл празник и бьдете благословени!
Черно-бели са им.. Аз имам доста 4D, дори и записан диск, но всичко е черно-бяло. Последно правихме преди няколко седмици Simple Smile При Михова съм, но това няма значение, защото апаратурата е една и съща

# 166
# 167
Запис и от мен, макар и малко късен.

Честита Коледа на всички! Здраве и сбъдване на най-съкровените ви мечти желая!

Януари ще подадем документи за опит и дано имаме късмет и е успешен!

# 168
  • София
Здравейте момичета, знаете ли за колко време излиза резултат от цитонамазка и дали го качват в онлайн приложението?
Благодаря ви.
Честита Коледа и много сбъднати мечти🍀🍀🍀

# 169
Качват ги, но излизат бавно.Да не те излъжа, последния път май за три седмици някъде🙂

# 170
Много бавно излизат, последният път чаках почти месец. Иначе да, качват ги в приложението.

# 171
# 172
За много години, момичета!
Да ни се сбъднат мечтите!

Моля, дайте отзив за добър дерматолог в София.

# 173
За много години ,момичета !
Желая на всички нас, тази година да сбъднем нашите големи мечти 🍀
Бъдете здрави !

# 174
Честита Нова Година и от мен! На всички желая здраве и много пухкави бебенца. Вчера звънях да попитам, дали ще ни пуснат с мм на първичния преглед и категорично ми отказаха. Паркингът бил 2 лв. на час. Момичета, знаете ли къде до клиниката може да се паркира?

# 175
Честита Нова Година и от мен! На всички желая здраве и много пухкави бебенца. Вчера звънях да попитам, дали ще ни пуснат с мм на първичния преглед и категорично ми отказаха. Паркингът бил 2 лв. на час. Момичета, знаете ли къде до клиниката може да се паркира?

ММ паркира пред клиниката, където е пълно с коли, и чака около колата. Ако случайно се появи "паяк", тръгва и прави обиколка. Но зависи и колко ще се бавиш ти на прегледа.
Има и платен паркинг точно срещу болницата, но не сме проверявали колко е на час.

# 176
Евентуално на паркингите на блоковете, които са наблизо.На улицата на болницата е забранено паркирането, въпреки че постоянно има паркирани коли, рискувате да ви вдигнат, не еднократно се е случвало.Има два открити паркинга срещу болницата, те също са платени.Аз лично в последно време ходя с моя мъж.Аз отивам на преглед и той чака в колата пред болницата.Не съм се бавила повече от 40 минути.И на паркинга на болницата да спрете, ако не отивате много по-рано, което е безсмислено, според мен ще се вместите в 1, 2 часа максимум.Не съм при Персенска, но не съм чела да има някакви страшни закъснения при нея.Ако не е така някой да ме поправи...

# 177
  • София
Може да си изтеглите онлайн приложението и там се вижда кой номер сте и ако има закъснение колко време е. Аз бях при др. Персенска и рядко се е случвало да има голямо закъснение.

# 178
  • София
Моят съпруг спира на ОМВ или на Шел и пие кафе, докато приключи прегледът.
И онлайн приложението е много удобно, защото може да стоиш с него и като видиш, че има 1-2 човека преди теб, тогава да отидеш пред кабинета.

# 179
  • София
ЧНГ нека бъде успешна за всички и да видим 2 чертички, бъдете здрави и много силни Flowers Hibiscus
Аз вчера се обадих в болницата и си записах час за утре, при Персенска съм. При нея няма закъснения много рядко се случва, даже последните 3 мес. се влиза 5-10мин. преди часа.
Паркирам си всеки път пред болницата и никой не стои да ми пази колата, проблем не съм имала.

Общи условия

Активация на акаунт