Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 81

• 54 603
  • 768
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Кристина, не се притеснявай, това че си останала без тръби няма да попречи на инвитро-то и на евентуално забременяване. Аз имам тръби, но така и не можах естествено, а с инвитро едва на 4тия опит, защото моят проблем беше лигавицата на матката. Толкова е гладка, че не задържаше ембриони. А ти щом си имала 2 бременностти, пък макар и извънматочни, има шанс за бързи резултати. Бъди спокойна, много успех Hug

# 151
  • София
Здравейте. Бременна съм и има съмнения, че бебето е с муковисцидоза. Чакаме да излязат резултатите. Моля, ако има мами преминали през това да ми пишат.

# 152
Момичета, благодаря за подкрепата,наистина се почувствах по-добре и по-спокойна ,като споделих с вас
Знам ,че само тези ,които са минали и преминават по този път могат да разберат ❤🍀🤗

# 153
Някой знае ли как се удължава договор за съхранение на ембриони? Договорът ни е до средата на Януари. Искаме да го удължим с още 6 месеца. Трябва ли да ходим на място или може по куриер да се придвижат нещата? И сумите същите ли са като при първоначално съхранение?
Чудя се дали не сме закъснели.

# 154
  • София
Здравейте. Бях написала пост малко по-нагоре. За наша радост теста ми излезе отрицателен. Това, което преживях като притеснение не мога да ви опиша и не ви го пожелавам.

СЪВЕТ: Мили дами на които ви предстои ин витро, моля направете си генетични изследвания, за да не попаднете като мен в ада. Не слушайте репродуктивния си лекар, че едва ли ако няма аномалии в семейството, то риск няма за вашето бъдещо дете. За жалост репродуктивната медицината се е превърнала в много доходоносен бизнес и влезеш ли в центруфугата пада яко точене на пари и нищо индивидуално за вас.
Бъдете любознателни, четете и се интересувайте, защото лекарите няма да ви дадат тази информация. Пускат ви по течението и ако стане.

Бъдете здрави и ви пожелавам от сърце на всяка от вас да ви се случи най-съкровенната мечта, а именно да си имате детенце.

Запомнете от мен едно, нашият успех е зависим до голяма част от нас.

# 155
Радвам се от сърце, Мария!
Желая безпроблемна бременност. ❤

# 156
Някой знае ли как се удължава договор за съхранение на ембриони? Договорът ни е до средата на Януари. Искаме да го удължим с още 6 месеца. Трябва ли да ходим на място или може по куриер да се придвижат нещата? И сумите същите ли са като при първоначално съхранение?

Здравейте, вече няколко пъти съм подновявала договор, пращам смс на мобилния телефон, който са ми дали от клиниката. В него пиша данните си трите имена, егн, email  както и за какъв период от време искам да удължат. Те ми пращат на мейла документи които разпечатам, попълвам, подписвам и ги пращам по куриер до клиниката. В техния мейл също пише банкова сметка, по която са преведеш парите. Те ти връщат по куриер подпечатан екземпляр за теб. Не мисля че сте закъснели. Аз го правя това, когато изтече до хора или 2-3 дена преди това. Ако искате мога да ви дам телефона.

# 157
Момичета, колко ви беше прогестерона в деня на трансфера? И как завърши после всичко.
Аз имам един неуспешен с прогестерон 40ng.ml
А сега е 4  ng.ml
Терапията след трансфер ми е 2 по 4 утрогестана и прогестан инкекции всеки ден.

# 158
Момичета, колко ви беше прогестерона в деня на трансфера? И как завърши после всичко.
Аз имам един неуспешен с прогестерон 40ng.ml
А сега е 4  ng.ml
Терапията след трансфер ми е 2 по 4 утрогестана и прогестан инкекции всеки ден.

Прогестеронът ми беше 10-12 при два от транферите, когато видях + тест.  Единият път приключи със спонтанен аборт, а сега вторият път се надявам да стигна до раждане на здраво бебче /в трети тримесър съм/.
Малко ти е нисък, така ми се струва.
Аз втория път имах 2*3гл. Утрогестан, всеки ден инжекция пролутех и през ден инжекция прегнил.
Ако ти е минал трансферът ти желая коледно чудо !

Последна редакция: чт, 24 дек 2020, 18:16 от -INA-73

# 159
  • София
В деня на трансфера имах 30. Казаха, че е добър. Утрогестан имах вагинално 2 по 3 таблетки

# 160
  • София
Честита Коледа, момичета. Пиша този пост, за да вдъхна малко надежда на всички, които още се борят за най-съкровената си мечта. Точно преди една година на 24.12 си направих тест и бях убедена, че ще е отрицателен, защото това беше поредния трансфер за последните 4 години, на мен ми беше писнало и се бях отчаяла и нито се бях пазила след трансфера, нито следях за някакви симптоми. Точно на Бъдни Вечер реших да отворя приложението и да видя резулта. Нашето Коледно чудо се беше случило. Тестът беше положителен и то с много висока стойност, нямаше как да се сбърка. Сега Коледното ни Ангелче спи блажено, а аз искам да ви кажа, че когато най -малко очаквате чудеса се случват, колкото и клиширано да звучи. Бъдете здрави и всичко ще се нареди в един момент HeartHeartHeart

# 161
Честита Коледа и от мен мили момичета! И аз ви пожелавам здраве, любов и сбьдване на най- съкровената ви мечта - бебенце!
Мога ли да попитам за тези, които вече са минали успешна бременност в Надежда имат ли специалистите за ФМ 4 д и шанс за цветна снимка. Искам да си имам няколко ясни снимчици на бебенцето , но на БХС при др. Чачева беше черно бяло и едва си личеше образа на бебчето. За др Сигридов за сега се вьздьржам или ако знаете друг специалист , но ми се ще всички прегледи да са в Надежда. Благодаря ви и още ведньж Светьл празник и бьдете благословени!

# 162
Здравей, аз също ходих при д-р Чачева на феталните. Има 4D образ, но за съжаление при мен не успя да направи снимки, понеже много шаваха бебетата. Ако кажете, че искате и успее да хване бебето в подходящо настроение, мисля че ще имате снимки.

# 163
  • Sofia
Честита Коледа и от мен мили момичета! И аз ви пожелавам здраве, любов и сбьдване на най- съкровената ви мечта - бебенце!
Мога ли да попитам за тези, които вече са минали успешна бременност в Надежда имат ли специалистите за ФМ 4 д и шанс за цветна снимка. Искам да си имам няколко ясни снимчици на бебенцето , но на БХС при др. Чачева беше черно бяло и едва си личеше образа на бебчето. За др Сигридов за сега се вьздьржам или ако знаете друг специалист , но ми се ще всички прегледи да са в Надежда. Благодаря ви и още ведньж Светьл празник и бьдете благословени!
Черно-бели са им.. Аз имам доста 4D, дори и записан диск, но всичко е черно-бяло. Последно правихме преди няколко седмици Simple Smile При Михова съм, но това няма значение, защото апаратурата е една и съща

# 164

В сходна ситуация бяхме, оказа се че дори да изтече договора ви болницата ви дава 6 месеца гратисен период, при подновяване ще запишат задна дата, но няма да пристъпят към унищожаване на материал без да проверят със вас.  Като цяло няма да ви изпуснат да си платите при всички положения, и сега около празниците или поне до първи работен ден догодина никой няма да може да ви даде договора ви.

Общи условия

Активация на акаунт