Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 81

• 54 594
  • 768
  •   1
Отговори
# 180
Ужасно много бяхте любезни и изчерпателни, момичета! Златни сте! Ще пиша след прегледа да споделя как е минало.

# 181
Момичета, как се казва приложението за Надежда?

# 182
JOYSTICK
Напиши в гугъл
МБАЛ Надежда вход.
Но трябва да имаш юзер и парола. Дават ги на регистратурата Wink

# 183
Благодаря. Открих го! Simple Smile

# 184
Честита Нова Година! 🎉Да бъде здрава, щастлива, изпълнена с вълшебни моменти, които да споделяме с любимите си хора!пожелава на всяка от нас тази година да е нашата успешна година. ❤️

# 185
Здравейте! Честита  Нов Година и от мен с пожелания кьм вас за здраве, любов и кьсмет.
 Искам да ви попитам: имам останали капки К1 ( Ка Вит) след последната ми пункция. Чудя се биха ли влезли отново в употреба или да ги подаря на някого. Дали след раждане -секцио ще ми трябват? Дьржа ги в хладилника както е написано на кутийката. Благодаря предварително за сьвета ви.

# 186
  • София
подари ги.
след отваряне могат малко време да се съхраняват.
на бебетата дават след раждане, но мисля че е еднократно и го правят в болницата или лл.

# 187
  • София
От манипулационната са ми казвали, че след като се отворят капките КаВит, срокът им на годност е 3 месеца.

# 188
Ооо, така ли. Знаех само , че се държат в Хладилник. В такъв случай отиват в кошчето за боклук. Аз ги имам повече от 3 месеца. Благодаря!

quote author=Maria Ivanova_2000 link=topic=1275415.msg42073824#msg42073824 date=1609757172]
От манипулационната са ми казвали, че след като се отворят капките КаВит, срокът им на годност е 3 месеца.
[/quote]

# 189
Здравейте. Бременна съм вече в 14 седмица. Последен преглед на 17 ти декември. Следващ на 11 ти януари. През нощ, две имам менструални болки. Не засича, но си имам периодично от 17 ти до сега. А днес цял ден от през нощта. Леки болки. Имате ли такива оплаквания в този период от бременността ? Не помня да съм имала такива от първата бременност, но все пак всичко се забравя.

# 190
Момичета някой от вас може ли да разчита биопсия предимно нк клетки

# 191
Здравейте момичета. Някоя от вас приемала ли е добавките на др. Стаменов ? Дали знаете колко месеца е добре да се приемат преди да стартирам нов опит? Благодаря ви

# 192
Здравейте момичета. Някоя от вас приемала ли е добавките на др. Стаменов ? Дали знаете колко месеца е добре да се приемат преди да стартирам нов опит? Благодаря ви
Добавки 1 и 3 пия от август без прекъсване и ми казаха, че е необходимо да се приемат поне 3 мес. за да имат ефект.
За много години, момичета!
Да ни се сбъднат мечтите!

Моля, дайте отзив за добър дерматолог в София.
На мен ми препоръчаха преди години д-р Чолакова /8ДКЦ/ . Така и не се стигна до преглед на времето, но все пак 🙂

https://myhealth.bg/centers/profile/dcc-8-sofia/dermatology/slavka-cholakova

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 07:12 от AnMary

# 193
Здравейте Simple Smile Има ли наскоро минали през ранна фетална морфология? Имам питане за БХС, тъй като идеята ми беше да отида директно в Майчин дом (взетите в Надежда ги изпращат към тях, доколкото виждам от сайта им), но при записване за час за феталната ми изискват да съм запишела първо при тях час за БХС. Наистина ли е така?

# 194
Здравей.  Моят БХС беше в Надежда. Не сьм усетила да има задьлжение да си при тях за БХС за да си запишеш и последващ час за ФМ. Но след няколко дни имах час по - голям кьсмет при др. Сигридов(  то стана малко недурозумение при записване на часа ) , и без изобщо да подозирам какво ще стане, споменах че сьм минала ведньж БХС с дадена крьв. Доктора за сьжаление се ядоса и отказа да ме прегледа защото имало стойности които той следи. Явно при някои специалисти дьржат за БХС да е при тях.

quote author=Ambrosia link=topic=1275415.msg42092570#msg42092570 date=1610010386]
Здравейте Simple Smile Има ли наскоро минали през ранна фетална морфология? Имам питане за БХС, тъй като идеята ми беше да отида директно в Майчин дом (взетите в Надежда ги изпращат към тях, доколкото виждам от сайта им), но при записване за час за феталната ми изискват да съм запишела първо при тях час за БХС. Наистина ли е така?
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт