Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 81

• 54 552
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, за съжаление тестът ми за бременност след ЗЕТ е отрицателен. Прави ли се почивка и ако се прави за какъв период преди следващ опит?

Здравей, принципно не е необходима почивка, освен ако не си при д-р Стаменов-тогава се чака поне 3 месеца за коментар. Аз бих те посъветвала първо да потърсите причината за отрицателния резултат, преди да си изгърмиш ембрионите. С какво качество бяха, лигавицата добра ли беше, Прогестерона в деня на трансфер изследвахте ли? Също имунологична биопсия правила ли си, Нк клетки има ли, инфекции? Ако в някоя от тези категории имаш пропуск, първо коригирай и тогава нов трансфер! Успех Simple Smile

# 616
Момичета, за съжаление тестът ми за бременност след ЗЕТ е отрицателен. Прави ли се почивка и ако се прави за какъв период преди следващ опит?

Здравей, принципно не е необходима почивка, освен ако не си при д-р Стаменов-тогава се чака поне 3 месеца за коментар. Аз бих те посъветвала първо да потърсите причината за отрицателния резултат, преди да си изгърмиш ембрионите. С какво качество бяха, лигавицата добра ли беше, Прогестерона в деня на трансфер изследвахте ли? Също имунологична биопсия правила ли си, Нк клетки има ли, инфекции? Ако в някоя от тези категории имаш пропуск, първо коригирай и тогава нов трансфер! Успех Simple Smile

Привет, според ембриолозите бяха с добро качество. Размразиха 7 тридневни ембриони, оставиха ги да се развият още два дни.Четири от тях бяха ОК и направихме трансфер на 2, останалите 2 замразиха. Лигавицата също беше добра, прогестеронът в деня на трансфера беше 45.18, изследванията ендометриална биопсия за имунологично изследване и имплатационен потенциал - направени (всичко е ОК), микробиология и цитонамазка също са ОК и да, при д-р Стаменов съм.
Току - що си записах час за коментар по вайбър.

Благодаря! Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 14:56 от crazy_diamond

# 617
Здравей, наскоро и аз се прехвърлих в Надежда. Аз съм при д-р Персенска и на моя първи преглед и представих всички изследвания, които бях правила в други клиники. Тя ги погледна, записваше си разни неща. Започнах да говоря какво, как, къде...прегледа ме и седнахме да обсъдим план. Тя предложи план по нейна преценка и започнахме. Назначи ми други изследвания, които искаше да види, защото бяха старички моите и ми изписа витамини. Това е общо взето!Успех!
Здравейте момичета,
предстои ми първи преглед при репродуктивен специалист в Наджда.
Може ли някоя от вас да ми каже как протича прегледа?
Аз искам да се прехвърля от друга клиника, но там не са ми изисквали всички тези изследвания предварително и за това предполагам, че и самия преглед ще бъде по-различен.

Благодаря ви предварително за отговорите  Simple Smile

# 618
Здравей,
много благодаря за бързият отговор, наистина имах нужда от малко информация.
Изследванията са ми от декември, дано не са много стари Simple Smile

Имам още едно въпросче:
На мен не ми казаха да съм с партьора, дали трябва и той да бъде на прегледа?

Здравей, наскоро и аз се прехвърлих в Надежда. Аз съм при д-р Персенска и на моя първи преглед и представих всички изследвания, които бях правила в други клиники. Тя ги погледна, записваше си разни неща. Започнах да говоря какво, как, къде...прегледа ме и седнахме да обсъдим план. Тя предложи план по нейна преценка и започнахме. Назначи ми други изследвания, които искаше да види, защото бяха старички моите и ми изписа витамини. Това е общо взето!Успех!

# 619
На моя първи преглед през месец юни, казаха, че не е необходимо да идва партньора. Но в последно време виждам и двойки, влизащи по кабинетите затова най-добре се обадете и питайте Simple Smile Аз не бях направила всичките изследвания тогава, но не беше проблем. Но тъй като сме с мъжки фактор не ми и искаха всички. Успех Heart

# 620
Много благодаря.
Утре ще звънна да попитам за всеки случай.
Аз не съм направила само вирусологията дано не е проблем .

На моя първи преглед през месец юни, казаха, че не е необходимо да идва партньора. Но в последно време виждам и двойки, влизащи по кабинетите затова най-добре се обадете и питайте Simple Smile Аз не бях направила всичките изследвания тогава, но не беше проблем. Но тъй като сме с мъжки фактор не ми и искаха всички. Успех Heart

# 621
  • София
Вирусологията не я прави, тя се прави в последния момент преди пункция и важи 3 мес. Можеш да си я направиш и на друго място, не е проблем и само да я занесеш. В болницата струва 74лв. с пробовземането, а аз си я правя в друга лаборатория за 25,50лв.

# 622
Здравейте,
Моя първи опит  ин витро на ЕЦ приключи с - 😭😭😭0.200IU/L на 13ти ден от трансфера.
Искам да ви питам след колко дни след спиране на всички хапчета идва цикъла?

# 623
Момичета биопсия за имплантационен прозорец кой ден от цикъла се прави

# 624
На петия ден след доказана овулация.

# 625
Момичета, може ли малко инфо какво означава удебелена задна стена на матката?
След неуспешно инвитро съм и има час за коментар чак началото на март месец. Доктора ми казя, че ако сега е неуспешно явно причината е това.

# 626
  • София
Момичета, може ли малко инфо какво означава удебелена задна стена на матката?
Маха се с хистероскопия. Успех!

# 627
Кариотип? Дайте инфо и кога го назначават

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 10:03 от Nova321

# 628
Нашият си го самоназначих преди опита.

# 629
Какво точно показва. За какво се пуска

Общи условия

Активация на акаунт