Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 831
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Ще се редактирам, че се сетих нещо - дали заради обстановката там, не знам, но на интервюто Керем каза, че са ги тествали, след няколко часа пак ще ги и ме води на мисълта и надеждата, че  накрая може да опитат вкуса на устните си 😂 а на клипчето с Ханде, където момичето й подарява онова нещо с нея и кучето й, момичето искаше да я прегърне, но Ханде казва, че не може или нещо такова, но въпреки това се снимат...
Ами по думите на Ефе към Семиха, те па не можаха ли една Мария да я кръстят, Еда ще я познае.
Значи може и да се окажат истина нещата, които си мислехме. Бабата да е помагала на Ефе, за да стане това, което е и заради това той й е борчлия.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 14:00 от Nalbantova

# 136
  • Кърджали
Явно е така. Защото в един репортаж актьора казва, че героят му по принцип не е лош, но има нещо, което го е принудило да се съгласи на това (помним и като си говориха за онази черна роза когато каза, че за минавайки за Италия и той като цветето е променил цвета си)

# 137
То хубаво чакаме бабето да се появи ...., но хората още кастинг правят ....  
Карантинираната е на корица Wink

П.С. Мави имитира Зетя Revolving Hearts

# 138
Кокошката много надменен поглед хвърля...

# 139
  • Кърджали
От мен нещо по-мило. Снимка от продуцентите - Сарп с малкия Uzay (името означава Космос)
А аз се чудих цял ден Анъл какви извънземни чака та пуска сторита. Мислех че така вика на бебетата ( аз докато бях бременна брат ми например наричаше бъдещото бебе Пришелец). А то малък Узайчо чакали...

# 140
Мави и Керем Simple Smile
https://twitter.com/i/status/1333738286901293056
Нашата "любимка"

# 141
Днес няма ли да ни пуснат някой фраг?

# 142

Подходящо накокошинена!
Ама как и схванахте истинската същност!
Евалла!

# 143
Би трябвало Wink . Миналият вторник ни го пуснаха Simple Smile

Днес няма ли да ни пуснат някой фраг?

Една от кандидатките за баба на Еда е подписала договор с конкуренцията - Hülya Avşar

# 144
  • Пришълец
Нещо от 19 еп., понеже много обичам когато използват ретроспекция в сериалите:

”Дори възможността, че можеш да бъдеш с друг ме съсипва. Това, че той ще те докосва като мен и ще те гледа така, както аз те гледах. Това, че ще се усмихваш на друг със същата усмивка, която прави деня ми по-светъл. Знам, че е егоистично, но... искам да бъдеш само моя! Гледай само мен, усмихвай се само на мен, докосвай се само до мен, бъди моя!

Не мога да те изхвърля от сърцето си. Докато те има теб, как мога да обикна друг?! Душата ми, тялото ми, сърцето ми - всичко ти принадлежи. Знам, че е невъзможно, но искам мен да ме гледаш само ти. Усмихвай се само на мен, докосвай ме, бъди мой...”

Не разбрах цитатът от ”Мадоната с коженото палто” ли е, но ми хареса.

Бътерфлай, да си знаеш, че не си единствената, която гледа и коментира със закъснение Kissing Heart

# 145
  • Кърджали
Да, цитат от книгата са думите.

# 146
  • Пришълец
Ясно. Видях аз, че в ръцете си държеше книга Серкан, но не разбрах същата ли е... А тази сцена така я харесвам, радвам се, че ни я припомниха Nature Fire

# 147
Селин - ами трябва да я има и да ни пили нервите. Необходимото зло. И колкото и да й го отстъпи Еда, ще ревнува. Да стои. Аптекин - ами, ако бе силен характер, сериал - йок. Пък и колко такива като него познаваме? Определено ги има. Сега сгази лука с изневярата, но ще остане в играта. Но не е мъжкар. Ердем и Фифи - история без край, но пък Фифи може и да кандиса, ама...тц. Бабата - шеф на клана в Мардин. Голямото очакване. И ако Айше не покаже едно грандиозно бабе и пращаме сценарийте писани тук. Това бяха част от второстепенните герои, на които аз не се дразня. Приемам ги като част от масовката. А Еда и Серкан изпитват приятно търпението ми. Прекрасници, държащи ни пред екрана. И наздраве по никое време.            

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 15:22 от st_ina

# 148
И Башак на корица

Скрит текст:

# 149
Привет в новата тема, благодаря Диди!

Нямяте настигане, вчера на обяд ви оставих и какво стана в нова тема сте отишли бърборанки ненаситни.

Направили сте страхотни предложения за партньори на Керем, ето и моите за мъже: Буура Гюлсой, Арас Булут, Онур Сойлак, Халит Ергенч, Мурат Йълдърам, Къванч. Това са едни от най-добрите за мен и понеже Керем също е невероятен актьор ми е интересно в какви проекти биха играли заедно. Със сигурност няма да са ромком.

За актриси: Неслихан Атагюл, Айбуке Пусат, Берен Саат, Елчин Сангу, Серенай. С Ханде бих искала да ги видя във филм, както направиха Баръш и Елчин, но в някоя от платформите където не снимат от космоса целувките, искам да ги видя как ще омачкат чаршафите......

Чух за една продуцентска къща, нова била, интересни идеи имат, а първият им проект е страхотен. Моля и аз искам да участвам, мога и с актьорска игра да помогна. Русичка съм, но възрастта ми е като за майка на Керем него си избирам, така че бройте този герой за зает, няма нужда от кастинг ще ги бия всички така ,че не се хабете. Yum Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт