Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 816
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте прекрасна нова тема както винаги .Днес са започнали да снимат 22 епизод.

Супер, ще гледаме значи, ако има някакви снимки или лайф дали са сложили пръстените. Защото според мен годежът може и да не е фалшив и е твърде вероятно Айфер да не даде Еда и така да свърши епизод 21. Но пък, ако има снимки от еп.22 и Еда или Серкан са с пръстени - може би все пак е имало годеж Revolving Hearts

Интересно ми е как Ефе ще запознае Еда и баба й. И коя ще е актрисата, която ще играе бабата.

Явно е, че Еда не е виждала никога баба си. Или ако я е виждала е може би на снимки, от младите й години, но тя се е променила, остаряла, едва ли ще я познае, особено, ако не я познава на живо.

Затова Ефе я излъга, че ще я запознае с клиент. Thinking

Еда е добър, позитивен човек, който вижда хубавото в хората, така че вероятно ще заобича бабата, преди да разбере коя е. Но бабата може да я подведе, спечелвайки доверието й, да се възползва от влиянието, което Еда има над Серкан, за да разори Серкан....
Бабата ще се представя като симпатичен клиент и кой знае какви невъзможни неща ще иска, а Серкан не отказва на Еда.

# 121
Меги - Представяш ли си да бяхме истински бро и систър, които случайно се откриват в бг-мама и не са знаели една за друга. Това ще е ебаси Филма, може след като приключим първия сезон на италианския, да направим една малка драма с нашата роднинска връзка, само че като гледам на къде вървим и нашето ще е нещо италианско 😂😂
По повод глезените - не ми казвай, че имаш разни фетиши с мъжки крака, че ще падна от дивана 😂
Тъй като Бюрсинчето искаше да прави коктейли, тя ще е лична асистентка на Керем, тип Лейля, но дано не си такава замаилка, че не знам какво ще те правим 😂
Явно държите на тази Италия, мамка му, но ще направя компромис със себе си и в името на общото благо и на зрителите, ще е Италианска афера някаква. Сега на събранието ще обсъждаме в кой район ще е - Сицилия, Калабрия или Неапол.
Относно белезите, ще ги загатна, естествено. Дори вече ми дойде идея, но по-късно и нея ще опиша.
Снощи гледах интервюто на английски и точно по този повод за рожденните белези, Керем и Ханде леко се притесниха някак 😂 Питаха се един друг дали имат, а на устата ми беше да им кажа да не се правят, все едно не са си броили бенките и не са се опитвали на вкус, но е още рано за такива приказки 😂 Керем след това каза нещо от рода, че е щял да каже нещо, но замълча. Беше малко като "казвам ти дъще, сещай се снахо" 😂
Освен следващата тема да съдържа анкета от рода на "Като каква се представяте до Керем Бюрсин : - любовница, съпруга, гадже, и трите! Естествено с опция да се изберат и 4те отговора едновременно 😂😂😂
Кукличке - съмнявам се Еда да не е виждала баба си. Все пак е била в такава възраст, където ще има спомени за нея. Вероятно бабушкерата се е променила, но не мисля че няма да я помни. Ефе няма как да й каже "Ще доведа баба ти, за да ви запозная". Само при изричането на първите 4 думи и Ефе ще е срязан като онези червени лентички, които Бойко Борисов обича да реже 😂😂

# 122
  • Кърджали
Ох. Така и не ми казахте каква ще е моята роля в екипа. Или ще ме изолират? 🤔🙄
Бабата ще дойде като клиент.  Специален клиент на Ефе, който ще пристигне докато той е в Италия и затова Еда ще се погрижи. Само това успяха да мислят баба  и Ефе за да няма още при първа среща изблици, счупени чаши и подобни...

# 123
Това означава, че Еда не ще разпознае баба си. Може да стане фал, само ако бабата се появи пред Айфер или ... Айфер нахлуе случайностно някъде.

# 124
Алекс тъй като на нас ще ни е трудно да комуникираме с актьорския състав, то вече ни е трудно де, защото Бро в момента седи и зее в на Керем устата и нищо не чува какво й се говори. Така че.. Ако искаш... Плътно до нас, за да можем да общуваме пълноценно с тях. Айде, Керем говори инглиш, но Ханде се дърпа и да не я изнервяме, ще си говорим на техния. Разбираш сега какво предлагаме, нали 😂
А и щом Блу ще е спаринга за целуването на Керем, ако харесваш Баръш можеш да му бъдеш на него спаринг, че да не се смесват много телесни течности между нашия екип 😂😂😂

Ама верно ли ще е така или са ваши теории? Как няма да разпознае баба си?

# 125
Теории са, дори и да не я разпознае веднага, бабата все пак трябва да се представи... по името ще я познае. Освен, ако не се представи с друго име.
Ама самоличността не може да е дълго време скрита, все пак Серкан ще иска да разбере кой е клинета и кой е партньорът му в холдинга.
А и само да се появи в Истанбул - Айфер ще я познае.

Ефе излъга, че ще я запознае с клиент само и само, за да ги срещне. А дали Еда ще я познае и кога Серкан и Айфер ще видят бабата не се знае...

# 126
Снощи гледах интервюто на английски и точно по този повод за рожденните белези, Керем и Ханде леко се притесниха някак 😂 Питаха се един друг дали имат, а на устата ми беше да им кажа да не се правят, все едно не са си броили бенките и не са се опитвали на вкус, но е още рано за такива приказки
Според мен Ханде първа се сети защо им задават този въпрос и затова веднага попита Керем има ли, няма ли, за да се застрахова Wink Хитрушана е голяма Kissing Face

# 127
  • Кърджали
Хммм....ще обсъдим...ще се споразумеем. Ако работата е свързана да се мотая около Керем ще работя доброволно. Но хайде и за около Баръш ще се прежаля. С вас съм...

Еда е била на 6 когато са загинали родителите ѝ. Бабата е искала да я взене в Мардин, но лелята не била съгласна и я отвела със себе си, като е сменила и фамилията. Еда не иска да чува за баба си, камо ли да я види. Та се предполага, че не са се виждали от много много години. Напълно възможно е да не я познае. Ако бабата първоначално скрие факта, че е от Мардин пък съвсем.. Или може просто да искат да я представят като клиент за да се осъществи срещата. Па от тм нататък бабата да му мисли как ще задържи Еда на тази среща, щото познае ли я няма да се за седи доброволно.

# 128
Алекс, ако не се бъркам Ефе пита Еда дали няма нищо против да се видят с клиентите извън Истанбул, така че като нищо Еда и да иска, няма да може да избяга... Не знам защо се сетих за сериала "Съла". Въпреки че подобно развитие би било доста фантастично и нелогично. Айфер беше казала, че бабата все пак не е лоша.

# 129
Ох. Така и не ми казахте каква ще е моята роля в екипа. Или ще ме изолират? 🤔🙄
Бабата ще дойде като клиент.  Специален клиент на Ефе, който ще пристигне докато той е в Италия и затова Еда ще се погрижи. Само това успяха да мислят баба  и Ефе за да няма още при първа среща изблици, счупени чаши и подобни...

Ха-ха. Само, че Ефе и бабата не знаят, че Серкан БДИ. Главен агент на Серкан - Лейля. Те си мислят, че тя някъде ще отиде без Серкан да знае?!? Не го познават!!! Ефе почти, а бабата никак. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 130
  • Кърджали
Ефе каза че клиента ще дойде докато той е извън Истанбул, в Италия и в попита дали би имала нещо против тя да се срещне с него (не уточни жена, мъж, ама ние знаем)

# 131
Сега разбрах защо турските сериали са с толкова скучни и еднообразни сценарии. 😝🤪 Защото не четат бг-мама. Тук толкова идеи има, че скоро и Холивуд ще черпи информация от вас. ❤️❤️❤️

# 132
Сега като казахте и Айфер, дали не е имало и нещо друго покрай лелята, което все още ние да не знаем. Смисъл такъв, че бабата не е толкова лоша, колкото ни я изкарват в момента. Разбрахме, че старата лачена чанта не е виновна толкова, колкото смята Еда, вероятно и тя ще се досети по-натам, може и да омекне към нея, но си мисля че може да изскочи някоя зайче от дупката и историята с бабата да не е точно такава, каквато ни я разказват. Сетих се за този вариант покрай този турския филм от 20ч по бТВ, където наскоро(не много наскоро де) главната разбра, че леля й (пак Неслихан) е била по време на инцидента с нейните родители.
Естествено, че ще дойде докато го няма, че иначе ще се стовари гневът на Еда Ялдъз върху него и тогава ще има вече онова насилие, за което мечтаят комшиите. Обаче ще бъде от жена към мъж и пак няма да са доволни.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 14:44 от Nalbantova

# 133
Ааааа, благодаря за разяснението, Алекс. Значи грешно съм разбрала Stuck Out Tongue
Което не пречи на бабинка да се появи с няколко здрави мардински асистенти Kissing Smiling Eyes

# 134
  • Кърджали
Върнах се, да съм сигурна какво говоря..

Бабата се казва Семиха
Ефе пак ѝ се извинява (по телефона) че объркал всичко. Тя му казва нещо и той "Както винаги сте ме подкрепяла. Не се трввожете, аз ще уредя всичко. Но в началото няма да иска да говори с вас. Много вероятно няма да иска да ви види. Дайте ми малко време и аз ще измисля и уредя всичко"
.

Разговора между Еда и Ефе
Ефе: Изведнъж изчезна, не успяхме да говорим. Какво реши да правиш, кажи?
Еда: Върнах се. Върнах се да работя. Все пак имам да завърша университет и да плащам такси.
Ефе:Няма да лъжа, радвам се да го чуя, защото цялата работа остана на моя глава и имам нужда от теб.
Еда: Това, че се върнах не означава че съм ти простила.Върнах се да работя, само толкова.
-Ефе: Добре и това ми стига, не е проблем. Но имам молба. Аз заминавам за Италия, трябва да оправя нещата там. Но докато ме няма, ще дойде много важен клиент, може ли ти да се заеме с него?
Еда: Става
Ефе: Супер.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 13:50 от Aлекcандрa

Общи условия

Активация на акаунт