Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 810
  • 746
  •   1
Отговори
# 105

Добро утро дами💐
Това с вечерния час не е добре, ама хич, но най-важно е здравето на хората. Да бъдем търпеливи

# 106
  • Кърджали
Меги, добре, онагледявам
Скрит текст:
Сечкин е по-вероятно да го знаеш, участва със втори сезон на Любов под наем. Не му липсва харизма и на него по принцип. Доста добър актьор е. В момента играе в един от историческите им сериали, а те не ми харесват и само заряди това не го гледам. Ама да се върне в по-нормален жанр и съм на линия.

Асланту остаря човека. То и на младини на пръв поглед не бе голям красавец, ама пет минути да го за гледа човек като игра...  И си до там. Страшно харизматичен човек, много свестен характер, отличен актьор. Оф, него мога да го хваля до утре сутрин. На снимката е със съпругата му - Арзум Онан. Запознават се след като я кани да участва в един сериал с нея, на втория ден от запознанството им ѝ предлага брак, сега се занимава повече със скулптури тя, вече не играе. Но как влюбено я гледа и след 26 години брак...

Както казах - страхотно биха си паснали с Керем като баща и син. И той умее игрите с поглед, с мимики, с жестове. Ще са някакъв сблъсък на галактики.Просто искам да го видя.
2015 играха заедно в един сериал Асланту, Баръш Ардуч и Сечкин Йоздемир. Гледам и Ханде Доандемир ( Зейнеп от В очакване на слънцето е играла)..Тогава не го гледах (беше в периода в който бях спряла да гледам техните сериали, че ми бяха втръснали). И комшиите не са го оценили (пак нещо не им бил по вкуса), та набързо е приключил. Сега да ги съберат заедно, наш Слънчо да вземат и него. И нищо повече няма да искам от едно дизи. И повече нищо не искам. Няма и да е тежка драма...

Вечерният им час по принцип не би трябвало много да им пречи за снимките, не засяга хората, които работят. Единствено трябва да се молим да не решат пак да спрат снимането на сериали, филми и прочие както беше станало напролет

Добро утро! Аз един час писах, после се сетих да напиша добро утро.

# 107
Някой ако може да разчете нещо (Договорът на Еда)

Revolving Hearts

# 108
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Да разходя новата премяна...

# 109
Добро утро, мили момичета! ❤
Мисля, че нямаме повод да се притесняваме от вечерния час, докато има снимки на сериала. До колкото съм запозната, екипът си има похвати, чрез които има и нощни фонове. Дано само не се стигне до пауза на снимачния процес, заради коронавирус, както беше в началото.

Нося ви тези две красоти с пожелание за усмихнат ден! 💙 Ние край морето вече се радваме на малко сняг, дано утихне малко вятърът, за да може с малкото ми момченце да излезем и да поиграем навън...

# 110
https://www.instagram.com/p/CIOgDnapB3K/?igshid=1i1545oihtnf9
Това най-вероятно е старо но не съм го виждала

# 111
# 112
Някой ако може да разчете нещо (Договорът на Еда)

На мен освен договорът ми е интересно какво пишат медиите за раздялата:

# 113
  • Кърджали
Договора не мога са го разчета, рсзмазано ми е.
Но другото
1вата новина

Еда Йълдъз и Серкан Болат се разделиха
Новината че известният архитект Серкан Болат и годеницата му Еда Йълдъз са се разделили се появи в медиите. Излизайки изнервени от офиса, Еда Йълдъз Припадна. Забеляза се, че Еда Йълдъз и Серкан Болат не носят годежните пръстени. Предполага се, че Серкан Болат има връзка с друга жена.
2 новина е подобна.
Известният архитект Серкан Болат и годеницата му Еда Йълдъз се разделиха
Стана известно, че известният бизнесмен Серкан Болат се е разделил с годеницата си Еда Йълдъз. Говори се, че причината за това е друга жена. Двойката все още не е потвърдил новината, но и не са засипани (снимани) заедно

Едит. Една от точките на договора доколкото мога да разчета е че няма право да слага парола на никаква програма качена на телефона му. Ще трябва да си казват един на друг  паролите за различните мейл, WhatsApp други приложения.
Другото не мога да го разчета... Хващам само отделни по-четливи думи...

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 10:35 от Aлекcандрa

# 114
Ново! 💣💣💣Русия купила правата на излъчване на сериала "Почукай на вратата ми"
Считано от 1 декември, сериалът "Постучись в мою дверь" ще се излъчва в Русия по канал FOX Russia!

# 115
  • Пришълец
Едно позакъсняло включване Stuck Out Tongue Winking Eye

Диде,

За темата и за това, че се разрови из архива. Разгледах с интерес. Момичетата са се преоблекли гледам - Гости, Магия*, Бюрсин, Алекс, сигурно и пропуснах някоя. Отиват ви.
Пристрастена съм към сериалчето, но вампирската визия на Керем най ми допадна Heart Eyes

Оф. Изостанах с епизодите, на 19 съм още.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 11:38 от Маргарита Н.

# 116
  • София
Flowers Cherry Blossom Здравейте, момичета! Flowers Cherry Blossom

Sunglasses Brother&Sister Company е продуцентска компания, която се занимава с продуцирането на сериал с Керем, Ханде, Баръш и Елчин за Нетфликс специално. В момента нямаме друг проект, но с този мислим да убием рибата, така че със сигурност след това проектите ще завалят. Това го пояснявам, за които попитаха. Работа ще има за всяка от вас, не се притеснявайте. Само с Налбантова ще ви помолим за ексклузивитет - тоест освен за нас за конкуренцията да не работите. То и време няма да ви остане. Sunglasses

Animal Frog Хади, оставям това тук с пожелание за усмихнат ден и до по-късно! Animal Frog

# 117
Хоп с ново мое творение.
Давам го като фрагман за мафиотската продукция, ако имате нужда Joy

# 118
  • София
Али, това директно заминава за Нетфликс. Идеално е! Имаме я съпругата на италианския дон, която доста добре се съпротивлява при отвличането. Онзи до нея ще й е дясната ръка, но нашето момче ще му види сметката. (Да ме прощава Серкан Чайоолу, ама това си е стар похват на Нетфликса - да взима популярни актьори само за реклама на сериала и да ги занулява още в първи епизод. По този повод имам пристрастия към Дилан Чичека, мисля да я взема за гадже на Керем. И тя ще е наемен убиец, няма да са във връзка, само кекс ще има. Но тя ще развие чувство на собственост и няма да е доволна, след като нашият залюби жената на италианския дон. Та, ще иска и тя да я пречука. Ще влезе в комбина с мъжа й. И там ще има малко кекс, ще отвлече сестрата на Керем и мисля в края на първи сезон Керем да я свитне. Систър, подавам ти само идеи, моля да ги развиеш и поукрасиш, както само ти си можеш. Joy)
Хоп с ново мое творение.
Давам го като фрагман за мафиотската продукция, ако имате нужда Joy

# 119
Здравейте прекрасна нова тема както винаги .Днес са започнали да снимат 22 епизод.

Общи условия

Активация на акаунт