Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 750
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Керем и Неслихан биха могли да направят нещо много  интересно, стига да попаднат на отличен сценарий. Неслихан е много изразителна актриса и според мен може всичко да изиграе. Би се получило страшно надиграване. Blush
Имам предвид Неслихан Атагюл. Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 00:20 от Katya_I

# 91
За Неслихан съм съгласна! Гледала съм я в Истанбулска невеста, но тогава сякаш не се впечатлих толкова, колкото сега. То са мимики, жестове, интонация, погледи. Много е изразителна и ролята на Айдан просто и пасна идеално. А да е екренна майка на Керем е много добро попадение и си личи колко им харесва и на тях. Допълват се образите им много добре и са еднакво добри актьори. 😍

# 92
Честит първи ден на последния месец на тази година!
https://youtu.be/MjH-E4Yifx8

# 93
  • София
Диди, не съм по драмите, да. Към момента не гледам поне. Но и не мога да следя няколко сериала едновременно. Засега Керем и “Почукай на вратата ми” са ми достатъчни. Да видим какво ново ще донесе бъдещето. Трудно ми е да повярвам, че има по-добро от Керем, да ти призная.

Есенна магия, слагам всичко в спойлер, че не е по темата. Simple Smile
Скрит текст:
Така е - между Йозге и Джан липсва химия. Освен това тя е някак вяла в играта си, неубедителна. И до Джан стоеше като кака му. Виж второстепенната двойка в сериала беше друго нещо. Между Озан и Дениз имаше такова естествено привличане, все едно гледах реален романс. Даже си мислех, че ще се гаджосат в реала. Толкова убедителни ми бяха.

Иии ето ви какво мисли Керем по темата с бъдещите му партньорки, да си знаете. Сметки без кръчмар да не правите. Wink

😅😅😅

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 00:42 от Бърборанка с розови очила

# 94
Бърборанке,не знам така го усетих и не стана за мен повече от Кире, но за мен са много сходни двамата изравни се с него в моите очи в Озан виждам Кире от преди -асъл Кире който знам от 7 години до преди този проект ,а може би защото съм човек на драмата на не ром.комедията и знам Кире какво може години наред и затова сега не викам аферим Кире за мен това е 15 процента от това което е Керем Бюрсин говоря точно за този сериал момента в който свърши искам да чуя мнението ти за дизиграфията на Керем тогава ще кажеш Диде беше права...

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 00:49 от x BlackRose x

# 95
Здравейте, момичета,

Диди, хиляди благодарности за красивата нова тема 🌹🌹🌹.
Аз бих искала да видя Керем в сериал с Демет, а от актьорите с Джансел Елчин. Много го харесвам, не само защото е франкофон и франкофил... И той играе много добре само с очите си и има хубав глас.
Aлександра и Еди коя си, Честит имен ден на Андрей и Андриана. Да са живи и здрави имената им и да имат безгрижно и слънчево детство. 🌻⭐🍀
nrgmama, благодаря❤. Аз гледам през Фейсбук, защото с Turkish 123 от чужбина се отварят много непристойни реклами...
Katya-I, последната сцена също ми напомни за Gossip Girl с Chuck и Blair. А тя е вдъхновена също от филма An affair to remember.
Бро и систър, и аз искам да подам кандидатура в екипа за декоратор и реквизитор. Декорирането и дизайна са ми голяма страст, а иначе от години се занимавам с банков crisis management, ама пусто не се връзва...
Даже като говорите за Керем и Баръш и за тяхната реклама, аз първо се сещам, че тя е за турската банка Garanti Bank, която пък е дъщерно дружество на испанската банка BBVA 😂😂😂...

За съжаление,  нося лоша новина. В Турция въвеждат вечерен час от 21ч до 5 сутринта и пълен lockdown през уикендите. Това ще се отрази на продължителността на снимките...
https://in.reuters.com/article/us-health-coronavirus-turkey-erdogan-idINKBN28A2JJ

Лека нощ и един красив Керем/Серкан от мен:

Редактирам се, и Dizilah са пуснали новината за вечерния час...

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 01:22 от druon77

# 96
  • София
Със сигурност искам да гледам Керем като социопат. Ще му отиват лошите роли. Но смятам, че дори тук той разгръща целия си потенциал. Такъв талант не може да остане скрит. Той играе с цялата си душа. Той придаде плът и кръв на робота Серкан Болат. Друг на негово място би изиграл ролята скучновато и вяло, сигурна съм. А Керем те кара да се влюбиш в героя му с играта си. Сигурна съм, че летните сериали не се гледат сериозно. Не мога и не се опитвам да сравнявам нашия сериал с Истанбулска невеста, например. Но според моите критерии филмчето си е супер. По ред причини, които съм изброявала вече, затова няма да се повтарям. Явно това е, от което имам нужда сега. Simple Smile Моят розов балон. Така ще го нарека този сериал. Revolving Hearts Така че нашият филм може да не вземе Оскар (образно казано) за сценарий или режисура, но Керем е взел Оскар (в моето сърце) за играта си. Simple Smile
Бърборанке,не знам така го усетих и не стана за мен повече от Кире, но за мен са много сходни двамата изравни се с него в моите очи в Озан виждам Кире от преди -асъл Кире който знам от 7 години до преди този проект ,а може би защото съм човек на драмата на на ром,комедията и знам Кире какво може години наред и затова сега не викам аферим Кире за мен това е 15 процента от това което е Керем Бюрсин говоря точно за този сериал момента в който свърши искам да чуя мнението ти за дизиграфията на Керем тогава ще кажеш Диде беше права...

# 97
Със сигурност искам да гледам Керем като социопат. Ще му отиват лошите роли. Но смятам, че дори тук той разгръща целия си потенциал. Такъв талант не може да остане скрит. Той играе с цялата си душа. Той придаде плът и кръв на робота Серкан Болат. Друг на негово място би изиграл ролята скучновато и вяло, сигурна съм. А Керем те кара да се влюбиш в героя му с играта си. Сигурна съм, че летните сериали не се гледат сериозно. Не мога и не се опитвам да сравнявам нашия сериал с Истанбулска невеста, например. Но според моите критерии филмчето си е супер. По ред причини, които съм изброявала вече, затова няма да се повтарям. Явно това е, от което имам нужда сега. Simple Smile Моят розов балон. Така ще го нарека този сериал. Revolving Hearts Така че нашият филм може да не вземе Оскар (образно казано) за сценарий или режисура, но Керем е взел Оскар (в моето сърце) за играта си. Simple Smile
Бърборанке,не знам така го усетих и не стана за мен повече от Кире, но за мен са много сходни двамата изравни се с него в моите очи в Озан виждам Кире от преди -асъл Кире който знам от 7 години до преди този проект ,а може би защото съм човек на драмата на на ром,комедията и знам Кире какво може години наред и затова сега не викам аферим Кире за мен това е 15 процента от това което е Керем Бюрсин говоря точно за този сериал момента в който свърши искам да чуя мнението ти за дизиграфията на Керем тогава ще кажеш Диде беше права...

Керем бе оценен за БШАГ в Сеул пиши го,че е взел и Оскар само Келебек трябва ,а той е вързан с тази роля Simple Smile

# 98
Лека нощ до когато се появя!

# 99
  • София
Лека нощ и от мен! Оставям това тук:

# 100
Алекс, Честит да ти е Андрей, много късмет да му носи това хубаво името Blush
Еди-коя си@!?, голяма чаровница е вашата Адриана, Честита да е! Blush
Диди, благодаря за чудната нова темичка Flowers Hibiscus
Всички вие момичета сте уникални, ще ви догонвам, че нещо много работа тези дни при мен Hug

# 101
  • In the light side of the Moon!
Брутално луди сте! Милост нямате, стигане нямате! Мислех тази вечер да се приспя с 20 еп, ама ще се приспя с вас!

Диди, 🤗 страхотно красива, романтична темичка, много благодаря! Revolving Hearts

Ууууу много искам да видя Неслихан Атагюл с Керем. Неслихан е стрхотна и не е само драматична актриса, тя може да изиграе всичко, но искам точно в тежка драма да ги видя! Уфффф, направо се размечтах. И визуално много ще си подхождата и двамата светли. На Неслито сериала го спрях, просто не издържах на тъпотията на сценария и на пагубата на таланта на двама страхотни артисти!
Въпроса е за мъж, ама от там нямам претенции, щото много не ги познавам  😂 пък и всичко харесвам, подбир няма 😂😂😂😂😂
Със сигурност обаче, не искам да го видя с Демет, да ме прощават фенките й. Харесвам я, но не чак дотолкова, че да ги искам двамта. В ДЕК на моменти ми издиша, особенно в началото, някак си трансфера й от ромоком към драма й беше доста труден, според мен! Лично мнение, не ангажирам никой с него. 🤗

Имам предложение, слагайте снимки на тези артисти дет ги коментирате, че са ми пълна мъгла. Като Алекс например, Мехмед та Мехмед, дай някоя снимка бе джанъм да го видим тоз твой Мехмед 😂
Апа Диди все нови и нови ги ръси, дет изобщо хабер си нямам!

И такааа, сега да си дойда на думата.....
Обръщам се към двете сценаристки..... БРО & Систър ..... ИСИЕ, movie producer ли сте или сте само БРО & Систър? Уточнете ги тия неща лютфен! Да сме наясно то началото!
Систърки, задължително да вкарате в сценария белезите по рождение, също така освен всички баклави бих искала да видя и глезените на главния артист. Глезена трябва да е красив и изящен, добре оформен, не много изпъканл.
Всъщност сериала има ли име вече или тепърва ще го мислите? Прощавайте, ако съм пропуснала....то ако не съм пропуснала щеше да е ненормално в тая лудница 😂😂😂
И не на последно място, ако имате нужда от висок рейтинг, знаете насреща съм 😂

Радвам се, че ви разсмях с моя сценарии момичета и започнахме седмицата със смях и положителни емоции!

И последно да се изкажа по въпроса за ресторанта. Според мен са в един и същи ресторант, но в различни зали, които нямат видимост една към друга и е съвсем логично да не се видят, освен ако не се засекат на изхода, което за мен ще е изненада, защото всички мислехме, че са в различни ресторанти. Селин е умна, ако така стане, тя всъщност не знае със сигурност Еда отворила ли е плика или не и се застрахова, ако евентуално го е отворила е наясно с адреса на ресторанта, без да обърне внимание на детайлите!

Та, до тук какво имаме за 21 еп? Май не много...очакваме Айфер да прочете писмото, очакваме новия персонаж да се появи, това евентуално ще е бабата, очакваме някакъв фиктивен годеж, който може да е нещо съвсем различно и очакваме, някой да отвлече Еда, защото видяхме чанта с пари...... Нещо друго?

Гости, чок гюзелсин бе джанъм 🤗

Малии пред няколко год се бях заплеснала да уча турски, купих си речник, следях една тема за турски еик тук във форума, свалих си приложение на телефона и какво ли още не...и до там останах 😂😂😂😂

Хади, до утре прекрасни романтични вълшебници! 🤗
Не спирайте да се усмихвате!

# 102
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден Hug
П.С. Руският канал FOX life тази вечер в 21 ч започва излъчването на нашия сериал (всеки епизод ще е с продължителност около  40-50 мин. )

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 07:53 от mi_si

# 103
Добро утро! Оставям това тук: 😍

# 104
Това е някаква оскъдица от архива тумблр ми е бол с него

\

Е, па кви зъби, бе... Здрави, прави, наредени... Пък усмивката..... един път!  Пфуууу... Как една компания за производство на пасти за зъби още не го е докопала за реклама, не знам.... ?!

Общи условия

Активация на акаунт