Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 846
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Ще имаме фрааааг... Асансьоор и прегръщане, и гледане в устните.. . https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1333844180053979138?s=09
😱 🎉🎉🎉🎉🔞🔞

# 196
Едва ли е в ресторанта този асансьор...

Йее! Супер, чакам с нетърпение! Nature Boom

Не е в ресторанта, друга е историята. В ресторанта тя е с бяло палто.

# 197
Поздрав за вас , палави момичета Stuck Out Tongue Winking Eye

# 198
  • София
Добре де, да питам аз - Хандето как издържа на това?? Ако Керем така се разхвърля пред мен, ММ да ме прощава, но ще съгреша. 🤣🤣🤣 Ако пък бях сингъл... въобще нямаше да го чакам да се съблича, аз щях да я свърша тази работа. Та, питам - как се въздържа това момиче?? 🤔🙄🤪
Nalbantova, а нещо за Ленчето, издайте нещо .... може и ребус Wink
То така под напрежение ... Ич не е Убаво Wink

За Ленчето ще оставя систъра да отговори, че предложението за името Елена май не се прие добре, а вече я навих за Диляна, няма да натискам и за друго. Не трябва продуцентът и режисьорът да се месят във всичко. Ако искате, можем да обявим следната позиция - човек, отговарящ за имената. Но не е лесна задача това. Трябва да има символика в тях. Wink

# 199
  • Кърджали
Прегръдка ли видях? Края на света ли идва?

# 200
# 201
  • София
Добре де, да питам аз - Хандето как издържа на това?? Ако Керем така се разхвърля пред мен, ММ да ме прощава, но ще съгреша. 🤣🤣🤣 Ако пък бях сингъл... въобще нямаше да го чакам да се съблича, аз щях да я свърша тази работа. Та, питам - как се въздържа това момиче?? 🤔🙄🤪
Nalbantova, а нещо за Ленчето, издайте нещо .... може и ребус Wink
То така под напрежение ... Ич не е Убаво Wink

За Ленчето ще оставя систъра да отговори, че предложението за името Елена май не се прие добре, а вече я навих за Диляна, няма да натискам и за друго. Не трябва продуцентът и режисьорът да се месят във всичко. Ако искате, можем да обявим следната позиция - човек, отговарящ за имената. Но не е лесна задача това. Трябва да има символика в тях. Wink

Питане към БРО, съвместяваща ролите на продуцент и режисьор, къде всъщност ще се снима сериала? Че действието ще се развива някъде в Италия, това разбрах, но снимките принципно могат да бъдат и на друго място.  А питането ми всъщност е продиктувано от моето желание да си намеря "място под слънцето", т.е. роля в екипа на сериала! Sunglasses Gift HeartFlowers Hibiscus

# 202
😱Той я прегръща, а тя го оставя да го направи😱

# 203
  • Кърджали
Викаш да се оглеждам за голям падащ от небето камък с размерите поне на къща...

# 204
Тц, ръцете й са някъде между нея и него, свити в лактите. От на mi_si снимките така се вижда, все едно ще му разкопчава колана, защото го стягало, но това не е за тук сега 😂😂😂
За Ленчето, приех го името и няма да се дърпам, щом и вие я искате да е Ленка, но ми се върти да е ЕленИ, провокирана от симпатиите ми към конкретна персона от Masterchef. Имената са написани. Моника, Габриел, Карло и Елен?, вече което искате за последното 😂😂😂

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 21:23 от Nalbantova

# 205
Това феновете ... страшна работа.... разконспирираха шапката Sunglasses

# 206
Нали тя има клаустрофобия, а са в асансьор, може затова да е приела прегръдката, знам ли. Но пък защо да се е качила. Не знам, предавам се, ще изчакаме и ще видим. Иначе все се размечтавам и после ме приземяват Joy
Като пуснат фрагмана, ще го преведа. Сега нон-стоп рефрешвам каналът им Joy

# 207
Нали тя има клаустрофобия, а са в асансьор, може затова да е приела прегръдката, знам ли. Но пък защо да се е качила. Не знам, предавам се, ще изчакаме и ще видим. Иначе все се размечтавам и после ме приземяват Joy

Може Серкан да й помогне да превъзмогне клаустрофобията, както тя помогна на майка му да излезе навън.

# 208
  • Кърджали
Време е Серкан да излекува нейната клаустрофобия. Нали си беше пожелал да има време и възможност да го направи.
На мен ми хрумват няколко начина, ама не са з пред турският СЕМ

Те да си измислят един официален час за обявяване на фрага. И аз сега не смея да дишам, да не го изтърва

# 209
Супер, Ленчето ми е фаворит още от "номинацията" ....  ама ще се задоволя и с Елен Wink

За Ленчето, приех го името и няма да се дърпам, щом и вие я искате да е Ленка, но ми се върти да е ЕленИ, провокирана от симпатиите ми към конкретна персона от Masterchef. Имената са написани. Моника, Габриел, Карло и Елен?, вече което искате за последното 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт