Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 864
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Сцената в асансьора я чакам от 1 месец , помните ли , следкато дадоха фрага , че Айдан излиза  , тогава ви казах , че той ще й помогне за клаустрофобията, най-логично и лесно е с асансьора и се надявах да имаме целувка в асансьор....почти познах Joy

# 211
Ако това е от новия фраг ще е много много интересно. Искам да попитам дали Серкан или Еда ще разберат за гадните номера на Селин че тя е разменила бележките?

# 212
След секунди е премиерата

# 213
Алекс и аз стоя с телефон в ръка, случайно да не изгасне нещо, да не падне батерията, да не го чуя, много е ооасно и възможно всичко, а не искам да рискувам 😂😂
Обаче това за клаустрофобията е много вярно, аз си мисля за това къде са й ръцете и хич не ми дреме как и защо е влезнала там 😂😂😂

mi_si нее, оставих избора нс последната буква възможен, защото ско вие не харесате моето И, ще го оставим както го иска Бро и вие - Лену-то.. 😂

# 214
# 215
# 216
# 217
Уникален фраг Heart Eyes сигурно така ще свърши в асансьора. Нашичкия се навежда за целувка, ама дали ще му излезе късмета Joy

# 218
И двата трейлъра изглеждат чудесни и положителни , няма драма и тъга май май.
И имаше 22 хил човека чакаха трейлъра

# 219

-Серкан, толкова си несигурен към мен, че не знам какво да си мисля.
-Не си тръгвай!
-Серкан!
-Ти не беше ли казала да ти кажа ,,Остани", ако не искам да си тръгнеш? Затова сега ти казвам ,,Не си тръгвай". Бях ти казал, че ще се променя.
-Защо.
-Много добре знаеш защо. Беше ми долипсвало. Гледай ме в очите, спомни си за нас, успокой се, поеми си въздух. Добре ли си?

# 220
Прегръдка ли видях? Края на света ли идва?
😱Той я прегръща, а тя го оставя да го направи😱
Викаш да се оглеждам за голям падащ от небето камък с размерите поне на къща...
Според мен гледай за повече предмети падащи от небето🤣

# 221
  • Плевен / София
Това май се оказа най чакания фраг...освен "гид" нищо друго не разбрах...Карантинираната и тя какво писмо ще пише пак на Серкан...

# 222
Ще има мнооого ЛЮБОВ! ❤

# 223
Али, много благодаря Hug

-Серкан, толкова си безчувствен към мен, че не знам какво да си мисля.
-Не си тръгвай!
-Серкан!
-Ти не беше ли казала да ти кажа ,,Остани", ако не искам да си тръгнеш? Затова сега ти казвам ,,Не си тръгвай". Бях ти казал, че ще се променя.
-Защо.
-Много добре знаеш защо. Беше ми долипсвало. Гледай ме в очите, спомни си за нас, успокой се, поеми си въздух. Добре ли си?

Карантинираното, май пак върти интриги ..

# 224
  • Кърджали
Вай бе

Еда: Серкан, спрямо мен си толкова не последователен че не знам какво да мисля.Вчера...
Серкан: Не тръгвай
Еда: Серкан
Серкан: Нали ти ми каза, ако не искаш да си тръгна да ти  кажа "не си тръгвай". Сега ти казвам "Не тръгвай"

Серкан:Казах ти че ще се променя
Еда:За кое.
Серкан: Много добре знаеш за какво
Серкан :Затъжил съм се
Серкан :Погледни ме в очите. Спомни си за нас. Успокой се. Дишай.Добре ли си

Отивам пак д го изгледам. Мирише на любов.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 21:48 от Aлекcандрa

Общи условия

Активация на акаунт