Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 877
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Ама естествено бе, тя беше с тези дрехи на лайфа, ксто казаха, че са ги тествали. Целували са се... Или само с носа, защото в това време се е отворила вратата, а нсли сме в Турция и там такива неща - ТЦ!

Много мил фраг. Много топъл, един такъв... разнежващ, отпускащ и най-важното МНОГО КРАТЪК 😒😒😒
Серкан изглежда като стъпил здраво и знаещ какво иска, спокоен, уверен, разбиращ... А Еда се е дала вече, явно са обсъдили въпроса за ресторанта. Многи хубав фраг, отивам да си сипя вино, доволно ми е 😂

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 22:03 от Nalbantova

# 226
В събота ще "опъваме нервите" на СЕМ - Турция Heart Eyes

# 227
  • Кърджали
Селин да няма намерение и тя д заминава? Какво писмо му пише? Да се извинява обяснява... Няма нужда.
Проблем с ресторанта май ще се реши набързо.
Серкан е толкова спокоен, обичащ и търпелив...
Еда аха да го целуне след прегръдката.

Оф, при такъв придружител в асансьора и аз ще развият клаустрофобия, честна дума...

# 228
  • София
Алекс и Али, благодаря ви момичета за експресния превод! Изключително меланхоличен фрагман, много ми хареса!

# 229
Благодаря Ви за прекрасния и бърз превод ! Heart
АЗ В асансьора мръсотии ще върша Grinning

# 230
Имаше паралел с 11еп "не си отивай" , а 11еп завърши с целувка,  така че имаме шанс Heart най-късно другата събота ще се съберат Heart

# 231
Фрагът наистина е много хубав. Преди на Серкан му трябваха 11 епизода, за да каже не си отивай, но сега скочи като зайче от стола и изстреля Gitme...

# 232
Алекс явно да, защото има кутия на бюрото и вероятно си е събрала гнездото и си заминава. Може да му разказва за историята с репортерите първия и втория път. Да напише, че Еда е знаела и от там айде пак скандали, но това ще е в 32 серия. Така ми казаха вчера 😂😂

# 233
Cupid

Налбантова, наздраве Wink

# 234
Ей така фраг чакам от много време😍Браво на Серкан, че й каза да не си отива... Браво, че е до нея... ама и тя е свалила гарда😍😍😍😍😍Чок..чок харика...
Пернатото да не си подава оставката и да си отива🎉🎉🎉🎉🎉Ще вдигна купон, да знаете...
Сигурна съм и аз, че асансьора ще е края на епизода и аха да се целунат... и хоп... край..Ама нищо де, ще го преживея стига да има любов между двамата през цялата серия❤❤❤
Али и Алекс, благодаря ви за експресните преводи💐😘Страхотни сте както винаги

# 235
  • Кърджали
Тя Селин ако му разкаже за репортерите независимо очи в очи или в писмо ще трябва да си купува билет за Марс.
Д прави каквото иск тя, аз още виждам прегръдката на двете ми инатчета. И Серкан дето не казвал "Gitme" го изрече бързо бързо..

Целувката ще я видим в 22 епизод. Ам нищо, вече иам надеждата, че ще доживеем да я видим.

# 236
Прекрасен фраг. Така ми се разтуптя сърцето. Стига повече драма и мъка. Време е вече за любов.

# 237
Тя Селин ако му разкаже за репортерите независимо очи в очи или в писмо ще трябва да си купува билет за Марс.
Д прави каквото иск тя, аз още виждам прегръдката на двете ми инатчета. И Серкан дето не казвал "Gitme" го изрече бързо бързо..
Важното е пернатото да си хваща багажа и да я няма, пък на която друга планета иска да ходи...
Това Gitme е направо разтапящо... до безкрайност....
А турското СЕМ може да върви с Кокошката на Марс🤬

# 238
Страхотен фраг и колкото и да гледам все не ми стига. Purple Heart Събота ми се вижда толкова далече.

# 239
Поздрави и от мен . Чета ви всеки ден, радвам се че не съм сама в своята лудост.

Общи условия

Активация на акаунт