Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 951
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви една невероятна сряда изпълнена с много усмивки и положителни емоции Hug

Фрагът с бг. суб Simple Smile
https://ok.ru/video/2197189495415

# 286
  • Кърджали
Добро утро! 10 часа -1.5 млн гледания. Никак не е зле

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 13:33 от Aлекcандрa

# 287
Ново от Ханде Simple Smile

И един Керем за разкош Wink

# 288
Добро утро сладурчета💐

Дали не е събота вече🤔Кога ще дойде съботаааа
https://www.instagram.com/p/CIRjx-LJWbN/?igshid=1vjcb10ovo426

# 289
Прекрасен фраг благодаря ви от сърце, нямам търпение да дойде събота, но според мен ще свърши в асансьора когато се целунат мисля че ще има целувка заслужават си го след толкова много препядствия. А тази гаднярка Селин време  да си ходи не разбра ли че Серкан има очи само за Еда въпреки че не са заедно той ще влюбен само внея и има очи само за нея.

# 290
Добро утро! По -чувствена  и сексапилна прегръдка от тази между  Серкан и Еда в асаньора не си спомням да съм гледала скоро.Sparkling Heart Когато Серкан я прегръща, все едно държи порцеланова статуетка, която се старае да не счупи- изключително нежно и внимателно.
   Когато написах , че 25-26 епизода са максимума за сериала имах предвид, че не искам да го пълнят с измишльотини и простотии и да го съсипват, а иначе нямам против и 50 епизода , стига да са смислени и интересни.
 Благодаря за превода на фрага! Изключително въздействащ е с превод!:sparkling_heart:
   Хубав и успешен ден!:sparkling_heart:

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 09:12 от Mery18

# 291
https://www.instagram.com/p/CIROYA6pTbs/?igshid=1s42cxyeko0ek
Git и Gitme... Две буквички разлика, а всъщност значат толкова много😍Две буквички, които променят света на човека, който ги чува...

# 292
  • София
Скрит текст:
Здравейте прекрасници 🤗

мале какъв фраг....огън....
дали наистина последната сцена ще е в асансьора? Предния еп не ни я показаха по желание на феновете, които повтаряха като латерни
"не искаме, не искаме" включително и ние, но това като, че ли не донесе кой знае какъв обрат в рейтинга?
Та, на мен пак не ми се иска да я показват и пак очаквам някаква изненада!

Всичко сте изкоментирали по фрага, но забелязахте ли как Серкан произнесе последното гиТме ? Как наблегна устойчиво на него, а забелязахте ли на Еда тона с който казва "не мога да те разбера", колко е по-смекчен. Огромна разлика, нали? Огромна разлика от гитме-то от 11/12 еп на Серкан...несигурно, неуверено, незнаещ, точно какво да очаква и гиТме в следващия еп....много по-натъртено, уверено гитме, казващо "не мога без теб".

Охх, много хубав фраг, хареса ми и очаквам отново страхотен епизод. Моля ви момичета, не говорете за 25-26 еп, защото ми спира дишането и получавам ромоком паник атака!!!!
Очаквам с нетърпение събота и супер много се радвам, че преместиха сериала в събота, за да мога да съм с вас!

Какви са тези песимистични настроения, момичета. Сериалчето ни е супер. Харесва се от много киномани по света. Да не е само турската аудитория. Продуцентите имат интерес да го продават и да печелят от това. Не вярвам да го спрат в нищото. Има още доста хляб в него. Погледнете само в социалните мрежи как ври и кипи. Тези хора трябва да са луди, ако това не го виждат.
А само като ги гледа човек какви са ни сладури. Как може да не се харесва тази супер химична двойка. Дали това е само игра или има нещо повече, не се знае. Но тези погледи не могат да оставят безучастен никой. А погледа никога не лъже. Колкото и да се преструва човек, погледа го издава. Е, вижте ги само как се гледат. И това не са сцени от сериала. Тези погледи са в реала. Дълбоко вътрешно съм убедена, че ако вече няма реална любов, то тя витае във въздуха и е въпрос на време да избухне.
А ние сме щастливци, че сме ги открили като двойка и имаме удоволствието да им се любуваме.

Скрит текст:

Линде, ако е писано да стане ще стане, ако имат връзка, ще разберем един ден! Дали са актьорски погледи в реала, извън реала, на сета, извън сета...предстои ни да разберем, ако се харесват да се вземат! 😉

Скрит текст:

В докосването крие се уловка!
Ще свикнеш, знай и ще желаеш още!
Навярно ще се влюбиш
в усмивка, поглед, нечий глас
и длани!
Ще се случи ... Ще мечтаеш.
Ще живееш с мисълта за допир.
Докосването, казват, има памет.
Има, да![/i]
То ражда в теб трепет и надежди
за случване, за сбъдване, за нещо ...
За обич някаква и нежност появила се ...
За мили думи, страст и ... всичко.
В докосването крие се уловка!
Щастлив ако се почустваш,
ще искаш още, още, още ...
  Flowers Four Leaf Clover

neorum, това е просто уникално! Много силно и чувственно, благодаря ти! 🤗

"Щастлив ако се почустваш,
ще искаш още, още, още ..."

Аз съм щастлива с този сериал, и затова искам и още и още.... ❤️😘

Бъдете здрави и усмихнати момичета, слънчев ден!
Меги абсолютно си права. Каквото е писано ще стане. Може би на мен много ми се иска да са реална двойка, защото невероятно се допълват. Но Божа работа.  Каквото, такова. Обикновено не си признават докато играят. Спомняш ли си Неслихан и Кадир, отричаха и се криеха по време на снимките на Фатих Харбие, но накрая истината лъсна. Но драгите зрители не успяха да излъжат. По същият начин и на двамата толкова им личеше, че Ашк вар. Може би и затова така добре си изиграха ролите.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 10:05 от БлагаВест

# 293

Наемният убиец😍😇

# 294

Този наемен убиец може да простреля всяко по нежно и мечтателно сърце 😜
Здравейте!
Нямате спирка, докато намеря време вие още една тема ще изпишите.
За последния фраг, само ще кажа, че едва ли ще е това, което искаме да видим и се предполага, но нищо не се знае.
Засега хубав ден, макар и леден 🥴

# 295
  • София
Revolving Hearts Добро утро, прекрасни! Revolving Hearts

Аз пък си мисля, че ще е точно това, което си мислим, че е. Animal Frog Както 11-ти епизод разбуни духовете и всички си мислехме, че Еда няма да се даде толкова лесно, никоя от нас не предположи целувка след “лудо влюбен съм в теб”, а то какво стана?! Затова сега си мисля същото - ще имаме целувка в края на епизода и поредното красиво обяснение в любов. Дай Боже, вече да чуем нещо и за чувствата на Еда. Толкова искам да каже “обичам те, Серкан Болат”. Ах, ах... мечти, които знам, че ще станат реалност, но кога?! Two Hearts

# 296
Добро утро и от мен, момичета!❤ аз съм се отдала на коледен онлайн пазар за близките тези дни...
Аз мисля, че ще има целувка и обяснение в любов, но от Серкан отново, не мисля, че Еда ще се даде така лесно отново... а пък ако той и помогне да преодолее страховете си.. може и да му се обясни първа този път. Да вникне в дълбочината на чувствата му. ❤

# 297
https://www.gecce.com/fotogaleri-hande-ercel-soforune-sinirlendi/5

Ханде Ерчел неприятни изненадана от журналисти. Била е на посещение в болница в Етилер, нейна приятелка е родила. Скарала се е на шофьора си , защо не я е предупредил. " Предолагаема романтична връзка с Керем Бурсин"- това ми преведе гугъл Rolling Eyes

# 298
Фрагът е толкова ясен, че този път нямам никаква работа по разследването му Yum С една дума - ашк Heart

Доколкото съдя по дрехите, асансьорът е в деня след "годежа". Колкото и да са разочаровани след разминаването в ресторантите, очевидно е, че Серкан не се отказва от Еда и продължава от там, до където бяха стигнали преди мекотелото Алптекин да му каже истината за инцидента. Ако си спомняте, Серкан беше категоричен, че е влюбен в Еда и ще се радва, ако те с Айдан приемат факта, защото не смята да се мотае (перифразирам). Т.е. искането на ръката ѝ май ще си е съвсем реално и колкото и да изглежда, че се дърпа, май и Бамби ще е доволна от решителността на роботчето ни. Друг е въпросът дали Айфер ще я даде, пък и Фифи е там Stuck Out Tongue Очаквам, че после по тази линия ще има търкания с бабата...

------------------
И да се допълня - бабата така или иначе не е фактор за Еда, та тя и недадена отдавна вече си избра Серкан Revolving Hearts Обаче като нищо мардинската феотдалка ще се опита да накара Серкан да избира между холдинга и Бамби. Въпреки че и тук е ясно какво ще избере той. Да видим дали Айшето ще ни изненада с нещо по-интересно Kissing Face

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 11:44 от super_katia

# 299
  • София
Малко инфо за бившата конкуренция - “Неверен” тази вечер няма да излъчи нов епизод. Като причина са посочили “пандемията”. Да видим как ще се разпределят числата без този сериал в сряда. Интересно ми е и друго - как в АВ си с 3, в АВС1 си с 4, а в тотала си с 6?? И обратното - има сериали, които в тотала са с 3 и малко, а в АВ и АВС1 са с 4-5. Кой от трите показателя е най-важен и определящ? Също, вижте на каква информация попаднах:

Хайлайтнала съм в жълто това, което ме учуди - какво ще рече “без притеснение от спиране”. Да не би този канал да не отдава значение на рейтингите и да си излъчва сериалите по първоначален замисъл, приключвайки ги тогава, когато сценарият го изисква? Алилуя! Ами тогава всички сериали да се преориентират към този канал / медия. Wink

Общи условия

Активация на акаунт