За рейтинга - именно. Не знам как е при други, за които като причина за преждевременен финал изтъкват рейта, но явно е доста надолу, а ние последно бяхме над 4 и в този смисъл казвам, че има накъде да падаме...
и ти оставям това
Момичета прекрасни, не мога да ви насмагна в четене, камо ли да успея да кандидатствам за длъжност в новият италиански сериал, а пък така да ми харесва сюжета 

Предаваме ли се!?! Нееее!

Здравейте, велики писателки!
Какво правите, бе? Нито почивки, нито антракти, нито спирачки! 

Да започна от най новото - фрага! Благодаря за експресния превод, Али!
Тези броени секунди са истински тест за оцеляване! Колко време чакаме прегръдка и прошка. Дори да е терапия, защото Еда е напрегната, а Серкан внимателен, но Еда трябва да разбере - клаустрофобията се лекува с прегръдка и целувка! Търпението на феновете е в крайната си точка и неизвестните трябва да се разкрият. Искаме си любимите един до друг, искаме си целувките, а СЕМ нека да видят какво значи целувки в ДЕК, защо само нашите да броят? Предлагам да им изпратим букет от глухарчета - да си ги духат!
Искаме вече малко ред в тоя хаос от драми и неприятни емоции. Перушаната да си заминава, ако иска и на Марс, Серкан ще й начертае траекторията. Радвам се, че така добре сте я подредили, като нарязана краставица! Напълно възможно е последния гаф с подменения плик да се разкрие - Мело беше в коридора, може да е видяла, Серкан може да познае почерка, Джерен я разпознава от километри, Пъръл знае най добре колко гадна е станала. Има мощен екип от приятели, мама Айдан също е в екипа, ако се организира разследване, не само подмяната, но и всичките й гадории ще се разкрият. Жалко за Серкан, защото той най много залагаше на нея - " перфектната приятелка, която никога не прави грешки". Напълно нормално е кокошката, която превърнахте в щраус, да си пише последните послания на празното бюро и да си замине с еднопосочен билет. Само да видим какво ще измисли за акциите, г-жа Пет процента.
Време е и Ефе да си ходи в Италия, Еда не иска да му прости, Серкан не го иска нито в компанията, нито за съдружник. Какво ли ще стане с акциите? Може би баба Селиха да играе с тях?
Ще си заминат лошите, но какво ще правим без адреналин? Бабата ли ще е дразнител? Ако е така, Еда ще отмени договора си сама, защото само Серкан може да я защити. Пък може и да измислят нов злодей - с тези намеци за отвличане и подкупи.
Ако следваме логиката, еп.21 отново ще бъде възлов - възмездие за лошите и любов за нашите!
С акциите в холдинга също ще има движение. Добре, че Серкан е в любовните ширини, така че, каквото и да стане с тях, няма да има сътресения. Нетърпелива съм всичко да се случи! Защото в последните епизоди историята започна въртеливо движение ...
ММ свикна с настроенията ми. Снощи застана на вратата, стои и гледа, аз на компа чета постовете ви.
Какво ви стана в последно време? Изпуснах ви от поглед, а вие ... съчинения, сценарии, роли и длъжности разпределяте, артисти избирате! Не, с тоя сериал и тези безкрайни 7 дни ... някой да сложи кристалната топка да видим какво ще каже. Аз ли съм последна на опашката? Искам и аз участие, но трябва сериозно да си помисля какво точно искам ... 
Ех, момичета, златни сте, толкова различни, а така добре се допълвате! Редите големия пъзел и пълните сърцето ми! 
Имам да пиша за последния епизод, но сега ще сложа запетая, за да продължа в друго време.
Добро утро, шеметни!
Мисля за Серкан и Еда:

Препоръчани теми