Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 953
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
И аз мисля, че няма много накъде да иде сценария след 30тина епизода.. много го измъчиха Серкан за 20 епизода, а за 50 не знам какво още ще му причинят. А не ми се иска да изместват фокуса от ГГ, както стана в Мистър Грешен.
Нека ЕдСер си имат красив финал, обмислен и завършен. Но задължително искам да видя няколко минути от съвместния им живот като семейство, например, с няколко роботчета. 😍 искам да ги видя родители, със сигурност! И мечтата на Еда за роботчета ще е сбъдната.

# 271
И аз мисля, че рейтингът си ни е добре за летен сериал, продължил и през есенния сезон. За сведение, Her yerde sen(Навсякъде ти), който отново беше летен сериал на Fox, направи финал на 23 епизод на 23.11.2019г. И то доколкото успях да намеря информация, решението за финал се е взело, когато рейтингът е паднал под 3. Финалът е бил с 2,8 рейтинг. За сравнение: 20ти епизод на Her yerde sen е бил с 2,93 рейтинг, а 20 епизод на нашия е с 4,62. Да, не е отличен резултат, но все пак е добре. Друг е въпросът с разводняването. За да има много серии това означава да ги съберат и после пак да ги разделят. А не мисля, че ще е разумен ход, при положение, че за 20 епизода нашите бяха истински щастливи точно 2 серии. Тоест тогава имам чувството, че турският зрител съвсем ще се откаже. И така или иначе ще трябва да го финализират. Затова и аз предпочитам 26-7 серии, но примерно да се сдобрят в 21-22ра и да са щастливи до края. Тоест да се борят заедно, както Еда каза.

# 272
Няма начин. С появата на Мардинската баба пак ще има криза, защото по подразбиране тя ще идва да отмъщава и фалирва. Така, че поне още една криза ще има. От типа - Еда разбира кой е новия клиент, но крие от Серкан.

# 273
Дари, права си. Задава се нова криза, но се надявам този път нашите влюбени да се справят заедно с нея, както самата Еда каза. Не искам пак да се крият тайни, да има измисляне на оправдания и раздели. Наистина заслужават да са заедно, истински, като двойка. Не с договори, не за пред някого. Знам, че Серкан ще я разбере и заедно ще преодолеят бабата или път той ще помогне на Еда да опознае Мардинската рода.

# 274
  • Пришълец
Али, мнението ми напълно се припокрива с твоето, само дето съм по-голословна Stuck Out Tongue Winking Eye За рейтинга - именно. Не знам как е при други, за които като причина за преждевременен финал изтъкват рейта, но явно е доста надолу, а ние последно бяхме над 4 и в този смисъл казвам, че има накъде да падаме...
Епизодите, да, с това също съм съгласна. Ще последва нова раздяла, неизбежно е просто. И в такъв случай количеството ще излезе, че е за сметка на качеството.
И аз искам няколко серии в щастие, пак да се дразнят, няма да са те ако всичко върви по мед и масло, но и да се обичат в същото време.

Налбантова, отправям се към ъгъла с вдигнати ръце hahaha и ти оставям това

# 275
Това със рейтинга е много относително, доста сериали с рейтинг 4 са карали цял сезон и са точили серии.Аз съм от тези зрители, които много бързо губят интерес, цели сериали почти не съм изгледала, но имам наблюдение за сериалите през уикенда, че продължават доста дълго и с доста по нисък рейтинг. А този който води в събота го гледах първите 15 серии, голям смях е по принцип , ама и там взеха да точат едно и също и го спрях.Като цяло нищо не се знае, знае ли се

# 276
Flowers Hibiscus Момичета прекрасни, не мога да ви насмагна в четене, камо ли да успея да кандидатствам за длъжност в новият италиански сериал, а пък така да ми харесва сюжета Stuck Out Tongue Winking Eye
Толкова сте свежи и остоумни, браво на вас Hug
Страхотен нов фраг си имаме, хубава серия  ни очаква, ах този асансьор, направо сърцето ми спря, ама само за миг.
Лека нощ Flowers Hibiscus

# 277
  • София
Али, понеже ти спомена “Навсякъде ти”, а аз го гледах тази пролет с огромен интерес и бях много разочарована, че е само 23 епизода, доста се рових тогава да разбера какво е станало. Защото там имаше какво още да покажат, имаше хляб поне за още 2-3 серии, че и повече, до 30 можеха да го докарат. Финалът не беше зле, но започнаха някакви сюжетни линии и някак си не ги довършиха. Та някои неща така си увиснаха. Това не ми хареса. Личеше си, че е имало прибързан финал. И да, били са с добър рейтинг лятото, над 6, в диапазона 6-7, затова са продължили и през есенния сезон. Но рейтингът им е паднал доста, преместили са ги от петък в събота, но това не е помогнало. Разбирай рейтингът е паднал още и така са решили да ги финализират. И за протокола - там ГГ се целунаха за първи път в еп. 10, но още в следващия епизод се скараха. Беше малката криза обаче. Сдобриха се в еп. 13 и бяха заедно 5 епизода. След което дойде ред на голямата криза и се разделиха в еп. 19. Сдобриха се в края на 22-ри еп., а следващият беше финален. Сериалът беше свеж като нашия, имаше много колоритни образи, кастът беше супер, музикално не бяха толкова добре като нас, но главната двойка също имаше страхотна химия. И те в началото се мразеха, не се понасяха, искаха да се изгонят един друг от къщата (там завръзката на сюжета беше, че бяха купили по 50% от една и съща къща, две сестри ги бяха прецакали, а в последствие решиха да ги сватосват, за да не ги съдят за имотна измама). Виждам доста общо с нашия сериал, но при нас фурорът е доста по-голям. Освен това рейтингът е доста по-добър. Надявам се и по-добър да става. Поне 30 епизода ми се искат. Иначе не ми е сериозно. 25-26 епизода за турски проект не е окей според мен.

# 278
Revolving HeartsПредаваме ли се!?! Нееее!
Продължаваме!!!
Дали това е най-красивата, най-подхождащата си, най-прекрасната, най-влюбената, най-харизматичната, най-каквато и да е двойка, аз не знам, но откакто гледам турски сериали, вече второ десетилетие, това е НАЙ-СЛАДКАТА  екранна двойка, която имах щастието да НЕ пропусна. Както Айдан по в началото или средата на сериала каза, когато я питаха как ще познаят Еда /перефразирам малко/: А, няма да я объркате. Тя там е най-сладката...
Да, аз мисля, че в името на световната борба с пандемията на всички хора им трябват такива острови на любов, на такова лудо препускащо виртуално общуване, което успява да измества поне за малко огромната умора, която се е натрупала у нас в очакване на незвестното...
Така, че сериалът трябва да продължи! Revolving Hearts Revolving Hearts Heartpulse

# 279
Няма да се плашите! Вчера, когато носих чорапогащника, който Бро каза да й занеса, си говорих с Ханде. Успокои ме, защото й предадох и вашите думи и каза, че за сега финал няма да има. Питали продуцентите до кога ще продължи снимането, но те не отговаряли, а рисували някакви легнали осмици, но те не разбирали какво значи това. Като й казах, че означава безкрайност и й светнаха очите. Те с Керем го обсъждали също, че не искат да бъдат партньори с други вече. Искали да са само те двамата. Обясних им, че и ние ще сме много доволни от този избор, обсъдихме малко новите им роли, защото вдигнат ли карантината - газ за таз Италия и се започват снимките. Паралелно ще се снима и SCK там, защото Еда ще е студентка, а Керем ще е създал офис там, но това ще си го видите в епизодите на SCK 😂

# 280
  • София
Какви са тези песимистични настроения, момичета. Сериалчето ни е супер. Харесва се от много киномани по света. Да не е само турската аудитория. Продуцентите имат интерес да го продават и да печелят от това. Не вярвам да го спрат в нищото. Има още доста хляб в него. Погледнете само в социалните мрежи как ври и кипи. Тези хора трябва да са луди, ако това не го виждат.
А само като ги гледа човек какви са ни сладури. Как може да не се харесва тази супер химична двойка. Дали това е само игра или има нещо повече, не се знае. Но тези погледи не могат да оставят безучастен никой. А погледа никога не лъже. Колкото и да се преструва човек, погледа го издава. Е, вижте ги само как се гледат. И това не са сцени от сериала. Тези погледи са в реала. Дълбоко вътрешно съм убедена, че ако вече няма реална любов, то тя витае във въздуха и е въпрос на време да избухне.
А ние сме щастливци, че сме ги открили като двойка и имаме удоволствието да им се любуваме.

# 281
Не знам кога ще завърши сериала, но за момента много успешно лансира и помага на музикалните изпълнители.
В Spotify, Emir Taha след съботния епизод e на 4то място в Top 50 на Турция и на 29то място в Тоp 50 World viral..

Бро & Sis, и Мелиса има хубав баджак, може да я кастирате в сериала като мутреса на някой руски мафиот или олигарх. Ще й ходи да се препича на някоя яхта край Позитано ...

И едно ново видео за лека нощ:

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 01:36 от druon77

# 282
  • Кърджали
Браво, песента си заслужава. Но то май слаба песен не е прозвучвала в този сериал.
Накрая ще си събера всички песни в една плей листа да си ги слушам и да се чувствам добре
Момичета, аз със сигурност дори и да се окаже (както предполагам) 2ъта серия последна изобщо няма да го приема за провал. От отдавна не съм гледала толкова хубаво разказана приказка. Приказка за любов.. Разказана по толкова красив начин (макар и понякога снимана от космоса), изиграна ни от прекрасни актьори. Всяка серия за мен е наслада за сетивата. Тъй че дали остават 6 или 16 или колкото и да са серии смятам да им се насладя от сърце. С вас.
Но първо на дневен ред е 21ва серия. Да видим как Серкан ще се справи със идната на своята фея. Искам да видя сцената в асансьора и за пореден път да се влюбя в Серкан Болат.

Пак е станало никое време и пак нашето момче е виновно. Гледах Şeref meselesi. Яко ми лази по нервите Ийит Кълъч, но и cърце не ми дава да спра сериала.  Хем знам какво ще стане (гледах финала, гледах отделни клипчета) хем искам да видя как ще се стигне до там.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 02:23 от Aлекcандрa

# 283
Blush Здравейте, велики писателки!

Stuck Out Tongue Winking Eye Какво правите, бе? Нито почивки, нито антракти, нито спирачки! Kissing Heart
Цели два дни, цели два работни дни не мога да ви изчета. Че бива ли така? Даже и половината от новата тема сте изписали.
 Рози, благодаря, че ни приюти за нови вдъхновения! Kiss

Innocent Да започна от най новото - фрага! Благодаря за експресния превод, Али! Kiss Тези броени секунди са истински тест за оцеляване! Колко време чакаме прегръдка и прошка. Дори да е терапия, защото Еда е напрегната, а Серкан внимателен, но Еда трябва да разбере - клаустрофобията се лекува с прегръдка и целувка! Търпението на феновете е в крайната си точка и неизвестните трябва да се разкрият. Искаме си любимите един до друг, искаме си целувките, а СЕМ нека да видят какво значи целувки в ДЕК, защо само нашите да броят? Предлагам да им изпратим букет от глухарчета - да си ги духат! Rage
Flowers Maple Leaf Искаме вече малко ред в тоя хаос от драми и неприятни емоции. Перушаната да си заминава, ако иска и на Марс, Серкан ще й начертае траекторията. Радвам се, че така добре сте я подредили, като нарязана краставица! Напълно възможно е последния гаф с подменения плик  да се разкрие - Мело беше в коридора, може да е видяла, Серкан може да познае почерка, Джерен я разпознава от километри, Пъръл знае най добре колко гадна е станала. Има мощен екип от приятели, мама Айдан също е в екипа, ако се организира разследване, не само подмяната, но и всичките й гадории ще се разкрият. Жалко за Серкан, защото той най много залагаше на нея - " перфектната приятелка, която никога не прави грешки". Напълно нормално е кокошката, която превърнахте в щраус, да си пише последните послания на празното бюро и да си замине с еднопосочен билет. Само да видим какво ще измисли за акциите, г-жа Пет процента. 
Flowers Fallen Leaf Време е и Ефе да си ходи в Италия,  Еда не иска да му прости, Серкан не го иска нито в компанията, нито за съдружник. Какво ли ще стане с акциите? Може би баба Селиха да играе с тях?
Flowers Leaves Ще си заминат лошите, но какво ще правим без адреналин? Бабата ли ще е дразнител? Ако е така, Еда ще отмени договора си сама, защото само Серкан може да я защити. Пък може и да измислят нов злодей - с тези намеци за отвличане и подкупи.
Heartpulse Ако следваме логиката,  еп.21 отново ще бъде възлов - възмездие за лошите и любов за нашите! Hug С акциите в холдинга също ще има движение. Добре, че Серкан е в любовните ширини, така че, каквото и да стане с тях, няма да има сътресения. Нетърпелива съм всичко да се случи! Защото в последните епизоди историята започна въртеливо движение ...
Скрит текст:
Flushed ММ свикна с настроенията ми. Снощи застана на вратата, стои и гледа, аз на компа чета постовете ви.
Казвам му: " Не гледай, застанал си като светеща лампа, пречиш ми ". А той - " С тоя сериал много надълбоко си влезнала в "трета глуха".  Исках да ме остави на мира, но пък той си хареса "светещата лампа" и сега дори така се представя - Здравейте, госпожо, аз съм светещата лампа!   
Е, какво пък, след толкова прилични и достойни години, защо да не си ползвам правото на лудост?! Grinning
Memo Какво ви стана в последно време? Изпуснах ви от поглед, а вие ... съчинения, сценарии, роли и длъжности разпределяте, артисти избирате! Не, с тоя сериал и тези безкрайни 7 дни ... някой да сложи кристалната топка да видим какво ще каже. Аз ли съм последна на опашката? Искам и аз участие, но трябва сериозно да си помисля какво точно искам ... Thinking

Flowers Hibiscus Ех, момичета, златни сте, толкова различни, а така добре се допълвате! Редите големия пъзел и пълните сърцето ми!
Благодаря за преводите, за анализите, за снимките и всичко, което сте поместили! Kiss

Flowers Fallen Leaf Имам да пиша за последния епизод, но сега ще сложа запетая, за да продължа в друго време.

Gift Heart Добро утро, шеметни!

Revolving Hearts Мисля за Серкан и Еда:

В докосването крие се уловка!
Ще свикнеш, знай и ще желаеш още!
Навярно ще се влюбиш
в усмивка, поглед, нечий глас
и длани!
Ще се случи ... Ще мечтаеш.
Ще живееш с мисълта за допир.
Докосването, казват, има памет.
Има, да!

То ражда в теб трепет и надежди
за случване, за сбъдване, за нещо ...
За обич някаква и нежност появила се ...
За мили думи, страст и ... всичко.
Щастлив ако се почустваш,
ще искаш още, още, още ...
  Flowers Four Leaf Clover

# 284
  • In the light side of the Moon!
Здравейте прекрасници 🤗

мале какъв фраг....огън....
дали наистина последната сцена ще е в асансьора? Предния еп не ни я показаха по желание на феновете, които повтаряха като латерни
"не искаме, не искаме" включително и ние, но това като, че ли не донесе кой знае какъв обрат в рейтинга?
Та, на мен пак не ми се иска да я показват и пак очаквам някаква изненада!

Всичко сте изкоментирали по фрага, но забелязахте ли как Серкан произнесе последното гиТме ? Как наблегна устойчиво на него, а забелязахте ли на Еда тона с който казва "не мога да те разбера", колко е по-смекчен. Огромна разлика, нали? Огромна разлика от гитме-то от 11/12 еп на Серкан...несигурно, неуверено, незнаещ, точно какво да очаква и гиТме в следващия еп....много по-натъртено, уверено гитме, казващо "не мога без теб".

Охх, много хубав фраг, хареса ми и очаквам отново страхотен епизод. Моля ви момичета, не говорете за 25-26 еп, защото ми спира дишането и получавам ромоком паник атака!!!!
Очаквам с нетърпение събота и супер много се радвам, че преместиха сериала в събота, за да мога да съм с вас!

Какви са тези песимистични настроения, момичета. Сериалчето ни е супер. Харесва се от много киномани по света. Да не е само турската аудитория. Продуцентите имат интерес да го продават и да печелят от това. Не вярвам да го спрат в нищото. Има още доста хляб в него. Погледнете само в социалните мрежи как ври и кипи. Тези хора трябва да са луди, ако това не го виждат.
А само като ги гледа човек какви са ни сладури. Как може да не се харесва тази супер химична двойка. Дали това е само игра или има нещо повече, не се знае. Но тези погледи не могат да оставят безучастен никой. А погледа никога не лъже. Колкото и да се преструва човек, погледа го издава. Е, вижте ги само как се гледат. И това не са сцени от сериала. Тези погледи са в реала. Дълбоко вътрешно съм убедена, че ако вече няма реална любов, то тя витае във въздуха и е въпрос на време да избухне.
А ние сме щастливци, че сме ги открили като двойка и имаме удоволствието да им се любуваме.

Скрит текст:

Линде, ако е писано да стане ще стане, ако имат връзка, ще разберем един ден! Дали са актьорски погледи в реала, извън реала, на сета, извън сета...предстои ни да разберем, ако се харесват да се вземат! 😉

Ще свикнеш, знай и ще желаеш още!
Навярно ще се влюбиш
в усмивка, поглед, нечий глас
и длани!
Ще се случи ... Ще мечтаеш.
Ще живееш с мисълта за допир.
Докосването, казват, има памет.
Има, да![/i]
То ражда в теб трепет и надежди
за случване, за сбъдване, за нещо ...
За обич някаква и нежност появила се ...
За мили думи, страст и ... всичко.
Щастлив ако се почустваш,
ще искаш още, още, още ...
  Flowers Four Leaf Clover

neorum, това е просто уникално! Много силно и чувственно, благодаря ти! 🤗

"Щастлив ако се почустваш,
ще искаш още, още, още ..."

Аз съм щастлива с този сериал, и затова искам и още и още.... ❤️😘

Бъдете здрави и усмихнати момичета, слънчев ден!

Общи условия

Активация на акаунт