Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 683
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Гости, чок гюзел е аватара😍
https://www.instagram.com/p/CIOOvb9pw18/?igshid=14zmmikylgkj4
Може ли някой да ми обясни какви ги бращолеви нашето момче🤔Да не се изказва нещо за сценария на. БРОТО🤭

# 61
Лидия е като Хазал Кая,но Хазалката поне играе добре...Хах!
Ами беше смешно някак да метнат неуспеха от сериала на Езги ни да си мълчат вярно,че не е талантище,но...
Шекерджи ме кефи мене ,но Айби е друга партия!
Супер си Гости...

# 62
Кукличке викаш той да е отишъл в отделението за пушачи, тъй като е такъв, а тя за непушачи ли?
Вай бе и на излизане - БАМ, той я вижда по тротоара как тя върви и плаче, той смята, че 1+1=3 и ощЕ по-силно БСМ..ЕДА СЕНИ ЧОК СЕВИОРУМ АШКЪМ ДЖАНЪМ  и всички зад екрана се топите като масло в тиган 😂😂😂😂

БРО не, конкуренция няма лак да ти правя тука, докато те чаках от пресконференцията и си играх, а и да те подсетя, че скоро не си ни показвала разни нещица, а само една охлювка с друга охлювка 😒

# 63
  • Кърджали
Според мен мкар и снимано в един ресторант ще ни го представят з дв различни. Те се чкха поне час, дори повече,според мен ако бяха в един щяха да се забележат. То ресторант, ресторант ама няма да е голям като цял град я...

# 64
Кире и Яман истек видях от една съфорумка това не мога да го подмина с едно ПАЗИ БОЖЕ ОПАЗИ!
Дето вика бат Рачков -ЖИВА ДА НЕ БЯХ

# 65
  • Кърджали
Може ли някой да ми обясни какви ги бращолеви нашето момче🤔Да не се изказва нещо за сценария на. БРОТО🤭
"Не може ли и жените да се свалят? Жените не искат ли кекс? Това само мъжете ли го искат? "

# 66
  • София
Ааа, не се притеснявай. Керем е с мен на срещата с Нетфликс в момента. Ето му реакцията като прочете основното от сценария:

Ще участва, каза. Даже имал няколко идеи, които ще сподели на Налбантова. Animal Speak No Evil

# 67
  • Плевен / София
Готова съм.....
Благодаря за новата премяна на МАМА-АН и на домакинята на темата за прекрасните гивчета....

# 68
На Керем му върви на Хандета в тоя живот пак го казвам.
Грам нито я харесвам нито уважавам ама факта си е факт

# 69
"Не може ли и жените да се свалят? Жените не искат ли кекс? Това само мъжете ли го искат? "
Благодаря ти Алекс💐 Правилно пита момчето🤣
БРО Ами да ги споделя по-бързо, че СИСТЪРА ще напредне със сценария и няма да може да се правят промени

# 70
Здравейте, момичета! Тази вечер така сте се развихрили, че нямате стигане😘.
Сега разбирам, колко съм боса в турските сериали, това дето Black rose го пише, нищо не ми говори, все едно на китайски чета. 😂
В турските сериали най ми харесват погледите, на хората като не им дават нито да се докосват, нито да се целуват, те така са се усъвършенствали в гледането, че равни нямат. Но заради едните погледи 5 минути на серия, не мога да си причиня някоя драма n-на брой серии. За тази цел има хубави клипчета. 😍😍Другото интересно и много странно ми е как с толкова цензура са решили за правят сапунки, то все едно глух да учи за музикант (извинявам се за сравнението на нечуващите хора).
Тук ви оставям едно мое творчество, да видим ще познаете ли кой е? Докато го рисувах си мислех :Боже, колко харизма има в тези очи😘😘😘

# 71
  • София
😅😅😅 Хаир. Олмаз. Викаш. Аз ше го гледам туй чудо, ако се случи. Представям си го като нещо подобно - Джан само се пъчи гол по екрана, спи с жени и се поти във фитнеса, а нашият изживява бурна лична драма. Джан му повтаря “брато, не се коси за глупости, никоя жена не си заслужава”, а Керем отглежда сам детето си, ‘щото голямата му любов е умряла, но се появява нова жена на хоризонта и бам - драма. И на Джанчо му потичат лигите. Оф, трябва да се спра. Днеска много сценарии написах, а колажи имам да мисля - систъра така поръча. 😅
Кире и Яман истек видях от една съфорумка това не мога да го подмина с едно ПАЗИ БОЖЕ ОПАЗИ!

# 72
😅😅😅 Хаир. Олмаз. Викаш. Аз ше го гледам туй чудо, ако се случи. Представям си го като нещо подобно - Джан само се пъчи гол по екрана, спи с жени и се поти във фитнеса, а нашият изживява бурна лична драма. Джан му повтаря “брато, не се коси за глупости, никоя жена не си заслужава”, а Керем отглежда сам детето си, щото голяма му любов е умряла, но се появява нова жена на хоризонта и бам - драма. И на Джанчо му потичат лигите. Оф, трябва да се спра. Днеска много сценарий написах, а колажи имам да мисля - систъра така поръча. 😅
😅😅😅 Хаир. Олмаз. Викаш. Аз ше го гледам туй чудо, ако се случи. Представям си го като нещо подобно - Джан само се пъчи гол по екрана, спи с жени и се поти във фитнеса, а нашият изживява бурна лична драма. Джан му повтаря “брато, не се коси за глупости, никоя жена не си заслужава”, а Керем отглежда сам детето си, щото голяма му любов е умряла, но се появява нова жена на хоризонта и бам - драма. И на Джанчо му потичат лигите. Оф, трябва да се спра. Днеска много сценарий написах, а колажи имам да мисля - систъра така поръча. 😅
Това ша баш му Фазилет и щерките Синан Егемен и Яъз в нова версия и това може да го прескоча всъщност ама Керем и мишльока Кутлубей боже опази!

# 73
На ВАС Хандето на мен Аллън
Как искаше Кире пак да играят заедно само...не беше късмет ейй

# 74
Готова съм.....
Благодаря за новата премяна на МАМА-АН и на домакинята на темата за прекрасните гивчета....

Супер си бее
МКДЖ - САЙЕР бейби комбинация

Общи условия

Активация на акаунт