Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 395
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
Скрит текст:
Диди, благодаря за новата къщичка. Отново е прекрасна. Дано имаш време по-често да вадиш красоти от архива.
Момичета, пожелавам ни приятни часове в това уютно място. Внасяте толкова много усмивки и настроение в дните ми. От сърце ви благодаря на всички.
п.с. Диди, страхотни предложения за партньори. За Къванч и Ози и аз мислех. Но като гледам и другите, които си написала (и всичките ги харесвам), би се получило страхотно. Дано и някой от бранша им да му дойде такава идея. За дамите - Афра и Бахар Шахин харесвам как играят. Ще ми е интересно да ги видя заедно на екран. Знам, че с Афра вече е снимал, не съм гледала филма, но разбрах, че той малко присъства. Искам да има повече време, за да си покажат възможностите.

Афра я кипря за Ози напоследък да си кажа
Керемче може АБИ да и остане без проблемец за Бахар Шахин като талант категорично съм ЗА,но тя също си изглежда малка на годинки и още проблясваща
Обаче мисля,че Сера Кутлубей примерно или Дениз Байсал няма да се разминат на Керем Бюрсин и това не ми харесва определено....Особено откривателката хич не я искам барабар с баш го откривателя....Боже опази!
Диди, за Ози с Афра - подкрепям, ще е интересно да се види. Вярно, че и двете са малки на години, но играят много добре. Но моля не Сера. Още не ми е минало от ЗИ. Не мога да я гледам. А до Керем - хич.
Не мога да прескоча още случилото се,но то стана защото Озан е баш син Авшар понеже нали така викаха куку лайн тийм на които и среден пръст показах наскоро във видео просто браним и това е.... защото много жалка работа ,че чак жестоко жалко,но поне разбрах,че Берко не е виновен,че са тъй той си свърши работата...както казвах преди аз хейт към него нямам ама групата не и една с кръвта..Бахар също беше в филма с Кире искам да ти кажа,че Кире я отбягвал на Галата на Добра игра ами то тогава бяха със Серка още де...

# 46
Обожавам я тая песен въпреки,че клипа не е със сони вегас,но това което ми прави впечатление в клиповете,че са ей така нахакани кадри без да се спазва какво се пее в песента нещо на което много държа аз!

# 47
  • София
Ето ме и мен, записвам се тук. Simple Smile Благодаря за новата тема, Диди! Заповядай един чичек за благодарност:

Съжалявам, че се забавих, но, както Налбантова писа, преговарям с Нетфликс условията на сериала ни. Обещавам ви истинско зрелище. Ако не ви омръзнем - дълго време ще си гледаме нашите любимци на екран, заедно, ще има кекс сцени и целувки, колкото искате. Ако имате идеи за интересни кекс сцени или любими пози, моля, давайте поръчки на ЛС или в спойлер. Не за друго, да не издаваме предварително сценария. Sweat Smile

По повод анкетата... Аз съм малко странна и като се зарибя по един сериал, не обичам да му изневерявам с друг. Същото е и с любимата ми екранна двойка. Сега това са Еда и Серкан, затова с друга освен с Ханде не го виждам и не искам да го гледам на този етап. Неслихан и според мен играе като звяр. За мен тя е олицетворение на Керем в женски вариант. Ако играят заедно, то сто про ще е някаква тежка драма, която няма да си причиня. За Демет нямам мнение, не съм я гледала никъде. Ако говорим за мъжки партньор - решено е вече. Баръш. И сценарий имаме, както видяхме. С кого другиго... Не се сещам, честно казано. Няма някой актьор, който да държа да видя с Керем. С Арас биха изиграли добре двама братя според мен. Но ми се гледат в комедия, а не в крими драма тип “Вътрешен човек”. Ако ще правим обаче ко-брандиран проект тип “Непобедимите” и ще събираме на едно място много турски мъже, загребвам с големия черпак и си поръчвам Керем, Бурак Йозчивит, Баръш Ардуч, Фуркан Андъч, Арас, Чаатай, Къванч, Джан Яман, Онур Туна, Толгахан Сайъшман, Шюкрю Йозйълдъз, Енгин Йозтюрк, Юзуф Чим, Екин Мерт Даймаз и Каан Урганджъоулу. Да, искам да стана разногледа. Поемам този риск. Joy Каквато и боза да е сценарият, ако всички тези ми ги съберат на едно място, ще гледам проекта. Че и баклави, ако показват от време на време, равни няма да имат. Рейтът ще е 10 само заради участието им. Grinning

# 48
  • Кърджали
БРО, ти не остави актьори з конкуренцията... 🤣🤣🤣🤣

# 49
Розичке, в началото като пуснах песента си викам - айде пак си въобразявам тоя Слави Трифонов, но тука вече няма кой да ми противоречи 😂😂

БРО по повод кекса, ей така скрито ще ви пусна един любим мой виц, че е малко.. И дето вика Алекс - май се оля по баджаците с тея актьори 😂😂

Скрит текст:
Майка и дъщеричката й се разхождат в парка. Минават покрай пейка, на която се натискат момче и момиче. Детето пита майка си:
- Мамо, какво правят този батко и тая кака?
- Кекс правят, миличко.
Майката и детето отиват в зоопарка и виждат две маймуни, които се опъват.
- Мамо, какво правят маймунките? - пита детето.
- Правят кекс, миличко.
На следващата сутрин детето казва на майка си:
- Мамо, вие с тати снощи правихте кекс нали?
- Да!?! Откъде знаеш? - учудила се майката.
- Ами, облизах глазурата от дивана...

# 50
  • София
Ето ме вече и мен в новата тема. Да си я изпишем с удоволствие, а сериала да набира рейтинг.
Тези две влюбени гълъбчета Еда и Серкан най-накрая да се намерят и да изживеят своята голяма любов. Та и ние да поизплакнем очи, покрай тях.

# 51
Леле, не мога да ви стигна.
Сърцето ми спря няколко пъти докато ви изчета и най-вече, разгледам Heart Eyes
Направо разногледа станах.
А, мъжът ми само пита защо се хиля и на какво се смея.
Аз може ли да се явя на кастинг за женска роля, за тази дето ще си дразнят жените с нея като флиртуват с нея, водят я по ресторанти, у тях си....с една дума писличката да съм, ще ги редувам Керем и Баръш?

Благодарско за темата Heart Exl

# 52
  • София
Начи... питате ме - отговарям. Аз не съм от скромните. Искам всичко. Веднага. Joy Конкуренцията да се оправя. Ше ми е интересно да ги видя тогава комшиите ко ше праат. Само един сериал ше се гледа. Другите ше са с рейтинг -2. Sweat Smile Да им го върна за нервите, дето хабя сега.

Ама, систър, какви са тези гифчета. Много смях пада! Конкурираш ми шукарните колажи, значи. Weary

Патерина, ролята е твоя, нямаш грижи. Аз това си мислех - ше ни трябват бая статиски за разни кекс сцени. Те нашите са дон и наемен убиец, трябва да развратничат. Та... има ли навити или да правим отворен кастинг с външни кандидатки? Grinning

# 53
И аз бих се радвала да видя Керем с Демет или с Арас Булут Ийнемли.

По въпроса защо Айдан отива у Айфер - предполагам Айдан ще е съсипана след откритието, че Алптекин й изневерява. Тя няма приятелки. Айфер е добра жена - може би Айдан ще е самотна, нещастна в празната къща и Айфер ще я покани за ден-два. Въпреки, че не занм колко е логично след като разбере, че Алптекин е забъркан в смъртта на родителите на Еда.

А за това дали ресторантът е един и същ - нямам представа. Не мога да преценя. Възможно ли е Селин да е написала същото име? Или пък в стремежът си да смени бележките да не ги е сменила?

Има ли още снимки от този ресторант да сравним? На мен ми се стори че са различни - защото входната врата е различна. Но може би има два входа. А Серкан е застанал точно пред единият вход.

Дано се окаже един и същ ресторантът.

Другата ми надежда е Мелек. В моментът, когато Селин сменяше пликовете, се чуваше гласът на Мелек, все едно е пред вратата. Може би е видяла Селин да излиза от стаята на Еда?

# 54
Бърборанке Фуркансито също много си го уважавах до момента с Езги Шенлер тази година не беше красиво и професионално....Забравих да кажа и Уразче във всички които изредих,но топа ми със снимки това трябва да се види аз съм анти комедиите и тази я гледам само заради Керем такива сериали не ги уважавам даже,но върви някак,но не е моето определено.
 Искам рев до спукване интриги бол да има и аз да си скубя косата накрая може и хепи енд да няма и да викам предимно Господ да ги наказва и те така...Чек сега пак отидох към ЗИ пуууу

# 55
Едвам и четох старата тема. Вписва се тук. Невероятни сте. Фрагът ми е странен. Целувки още... йок.

# 56
  • София
Я, кажи клюката с Езгито каква е, че аз нещо я пропущих. Разбрах, че са я сменили буквално на финала. Взеха Селин-джъм, която въобще не харесвам с нейните жабешко-опулени очи, ама кой ме пита. Фуркан какво общо има с това? Така де... знам, че със Селинката са партия, играха заедно преди години. Ама надали той е натирил Езги или? Отделно аз си го харесах в “Навсякъде ти” с Айбуке. Много добра химия имаха и те. Страхотна екранна двойка. Изгледах и другите му проекти, ама нещо не ме впечатлиха. А тази Лейля Лидия Туутлу ега ти късмета да има. Играла е с Керем, с Фуркан, с Баръш и с Чаатай. Ама не мога да я харесам и това е. На външност го докарва, обаче играта й ми е една бозава.
Бърборанке Фуркансито също много си го уважавах до момента с Езги Шенлер тази година не беше красиво и професионално....Забравих да кажа и Уразче във всички които изредих,но топа ми със снимки това трябва да се види аз съм анти комедиите и тази я гледам само заради Керем такива сериали не ги уважавам даже,но върви някак,но не е моето определено.
 Искам рев до спукване интриги бол да има и аз да си скубя косата накрая може и хепи енд да няма и да викам предимно Господ да ги наказва и те така...

И, за да съм по темата, колкото и странно да е, искам някой ден да видя Серенай и Керем като екранна двойка. Не знам защо. Ама си ги представям заедно в някакъв психо трилър. Ако сте гледали Big little lies по НВО, представям си ги в ролите на Никол Кидман и Александър Скарсгард, например. Ау, как ще им лепне. Бой и секс. Smirk

# 57

Любим момент, Супер Робо спасява Феята си😍

# 58
Намерих го Wink
Ресторантът е: BUTCHA STAKEHOUSE
[urlhttps://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g293974-d11851470-Reviews-Butcha_Steakhouse_Levent-Istanbul.html][/url]

Ааа, един и същ е. Супер! Перушината не е написала друг ресторант! Само е сменила масата, или името на резервацията, или е направила нова резервация, знаеки къде е Серкан, така, че да не се видят.

# 59
  • Плевен / София
Вие докато правите кастинг и разпределяте длъжности аз се преолякох...Как е? Или да сменям едно от двете....да са различни подпис и аватар...

Общи условия

Активация на акаунт