Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 399
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Щом е за мъжки партньор съм за Къванч, много ми е любим. А защо не пак с Ибрахим 😜

# 31
  • Кърджали
За партньори..от мен са майката и бащата на героя на Керем - Неслихан Йелдан и Мехмет Асланту ( писала съм вече, много искам да ги видя заедно, това ще е сблъсък на талант и харизма и ще роди нещо готино). Може да хванем Сечкин Йоздемир да играе наемен убиец нает от мафиот да издири къде е открадналият жена му  хубавец. Баръш сте го писали. А то това са дето са ми хванали очо от тази реколта актьори.
За девойките не знам.... Ханде ясно, хареса ми. Неслихан Атагюл е добра, макар че сегашният ѝ сериал спрях да го гледам. Друга друга девойка... Не се сещам...

# 32
Алекс,Мехмет един чудесен баща би изиграл на Керем.Сечкин ли? Innocent много го харесвам него,но и той е карък от към проекти не го ценят комшийте...

Сещам се,че Лилинка искаше това нещо...обаче
Спомням си,че правихме таг за тренд топ за да ги вкараме в общ проект

# 33
Ей момичета какво правите, днес нямах никакво време да ви чета. Честит нов дом. С това темпо ми се струва, че тук ще се изнасяме още преди епизода.

Днес попаднах на снимка от фрага, сигурно вече сте го коментирали, ама ще ми е интересно Айфер и Айдан под един покрив. Нали съм безнадеждна романтичка дали няма да се хванат тея двете лудите да си търсят мъже. Grinning Голям смях ще е да ги гледаме как флиртуват.
Не съм се разписала за епизода и то с причина, наистина беше тегав, но няма да се давам на тъгата, а ще го давам позитивно и в събота ще се лее смях, без сълзи.

Относно въпроса от анкетата, понеже не съм много по турските актьори, но от тези които знам наистина ще е интерено са видя Керем с Каванч, актьорът от Осман, все му забравям името и Чаатай, него съм го запомнила от Огледален свят много добре играеше. Но защо пък да не го видим с един Джан Яман (само да не ме намразите, не смятам че е топ актьор, но искам да видя дали ще се сработят с нашия).

Толкова от мен. Лека вечер на всички и тези дни ще се опитвам да ви наваксвам от старата тема и в същото време тук Grinning

# 34
Добър вечер, момичета!❤

Благодаря за новата къщичка!
Керем само с Ханде, с друга олмаз!😁🤣
Човек не може да ви настигне, една тема за 2 дни.

В предната тема, видях снимки как Серкан гледа другите момичета и как гледа Еда. Всички мъже като си видяха "жените" си глътнаха езиците.😂

Честит празник на всички именници! Желая ви най-вече здраве, щастие и късмет.

Лека вечер!🌜🌠

# 35
Керем и Демет ще са добра комбинация. И двамата съм ги гледала и с техните физиономии и игра с очи, жестове и т.н си мисля, че ще се получи доста добре.

# 36
  • Кърджали
Диди, аз скоро бях писала, за Керем е точно младата версия На Мехмет Асланту (винаги ми е бил любим актьор и досега никой не ми се доближава ще до него в класацията). Това ще е зверски сблъсък на талант и каризма и ще са много равнопоставени. Бях гледала сериал в който бяха тримата - Мехмет, Баръш и Сечкин заедно. Но кратко е издържал, само няколко серии. Сега в таи компания да сложим и Керем и за мен е топ...

# 37
Категорично съм ЗА била и затова да не говоря,че в стария профил имах цял флоуд затова нещо...

А това определено искам да го видя също много харесвам Айбюке и тази непринуденост в нея с енергията и

Спешъл за Галето и всички инлов в Мите

# 38

Дзак...

А тука какво правят те двамата, направо сигнални ракети ще да са.. Тя ще си хапе устните, той ще ги гледа...
https://www.instagram.com/p/CIIwhBZh0ke/?igshid=1ilsvsho7ngvb

Аз не искам с друга да го гледам, за мъж, партньор не ми дреме, но с друга жена - не. Демет ми е супер любима, както и Неслихан. Те с Ханде са ми топ 3, като нямам подредба. Обаче нито го виждам до Демет, нито до Неслихан. И двете са в двете крайности, едната й се отдава да играе дивачка (Демет), каквато беше в РП, а другата е другата крайност - звяр на драмата и реването (особено в Черна любов), така че за моя радост му се пада Ханденцето 😂😍⛔🔞

# 39
В предната тема, видях снимки как Серкан гледа другите момичета и как гледа Еда. Всички мъже като си видяха "жените" си глътнаха езиците.😂

Тук Серкан направо забрави да диша 🤣

# 40
  • Кърджали
Добре де, Диди, как така става номера ти като публикуваш клипчетата от YouTube ги отваря направо тук, а аз като качвам не ще ѝ препраща към страницата ( приложението).... Аз лк бъркам някъде....
То прозвуча малко като обвинение направо 🤣🤣🤣

# 41
Диди, благодаря за новата къщичка. Отново е прекрасна. Дано имаш време по-често да вадиш красоти от архива.
Момичета, пожелавам ни приятни часове в това уютно място. Внасяте толкова много усмивки и настроение в дните ми. От сърце ви благодаря на всички.
п.с. Диди, страхотни предложения за партньори. За Къванч и Ози и аз мислех. Но като гледам и другите, които си написала (и всичките ги харесвам), би се получило страхотно. Дано и някой от бранша им да му дойде такава идея. За дамите - Афра и Бахар Шахин харесвам как играят. Ще ми е интересно да ги видя заедно на екран. Знам, че с Афра вече е снимал, не съм гледала филма, но разбрах, че той малко присъства. Искам да има повече време, за да си покажат възможностите.

Афра я кипря за Ози напоследък да си кажа
Керемче може АБИ да и остане без проблемец за Бахар Шахин като талант категорично съм ЗА,но тя също си изглежда малка на годинки и още проблясваща
Обаче мисля,че Сера Кутлубей примерно или Дениз Байсал няма да се разминат на Керем Бюрсин и това не ми харесва определено....Особено откривателката хич не я искам барабар с баш го откривателя....Боже опази!

# 42
Скрит текст:
Диди, благодаря за новата къщичка. Отново е прекрасна. Дано имаш време по-често да вадиш красоти от архива.
Момичета, пожелавам ни приятни часове в това уютно място. Внасяте толкова много усмивки и настроение в дните ми. От сърце ви благодаря на всички.
п.с. Диди, страхотни предложения за партньори. За Къванч и Ози и аз мислех. Но като гледам и другите, които си написала (и всичките ги харесвам), би се получило страхотно. Дано и някой от бранша им да му дойде такава идея. За дамите - Афра и Бахар Шахин харесвам как играят. Ще ми е интересно да ги видя заедно на екран. Знам, че с Афра вече е снимал, не съм гледала филма, но разбрах, че той малко присъства. Искам да има повече време, за да си покажат възможностите.

Афра я кипря за Ози напоследък да си кажа
Керемче може АБИ да и остане без проблемец за Бахар Шахин като талант категорично съм ЗА,но тя също си изглежда малка на годинки и още проблясваща
Обаче мисля,че Сера Кутлубей примерно или Дениз Байсал няма да се разминат на Керем Бюрсин и това не ми харесва определено....Особено откривателката хич не я искам барабар с баш го откривателя....Боже опази!
Диди, за Ози с Афра - подкрепям, ще е интересно да се види. Вярно, че и двете са малки на години, но играят много добре. Но моля не Сера. Още не ми е минало от ЗИ. Не мога да я гледам. А до Керем - хич.

# 43
Добре де, Диди, как така става номера ти като публикуваш клипчетата от YouTube ги отваря направо тук, а аз като качвам не ще ѝ препраща към страницата ( приложението).... Аз лк бъркам някъде....

Има едно до снимката където е да се слага слагаш линка на видеото м/у това което ще ти пусне и излиза
Любим клип на Берна

# 44
  • Кърджали
И аз така правя, ама тц., не можело да се отвори от тук, да ходя да го гледам на сайта ми изписва като искам да си го пусна. Пък твоите ми ги отваря. Ай, дискриминация...

Общи условия

Активация на акаунт