Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 838
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Аз за сестра на Керем може ли да се наредя... или на Хандето тайно влюбена в Керем 🤔

# 151
  • Кърджали
Насам, народ, на ролите, народе... Пресни, пресни, имаме за всички...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Оф, аз бвно бавно продължавам с Şeref meselesi, това явно се очертава да е героят който най ми лази по нервите... Иначе такова добро човече, такив глупости на килограм да забърква... Уф значи...
Отивам да си догледам серията. Просто малко отдъхвах, че ми идеше да му забия един...

# 152
  • София
Знаете ли с кого искам да видя Керем на екран - с Джеймс Макавой, който е любим мой актьор. Страшно талантлив и харизматичен. Той е шотландец. Театрален и кино актьор е. Сто процента сте гледали поне един проект с негово участие. Снимал е и сериали. Не е невъзможно по принцип. Но не в турска продукция със сигурност. Керем говори английски, така че могат да се снимат заедно в англоезична продукция. Дали ще е незаивисимо кино, Холивуд или за някоя от платформите, няма значение. Пожелавам му го. Ей това ще е голям тандем. Поне за мен. Heart Eyes

Тесето, в сценария не предвиждахме Керем да има майка. Нали е сериен убиец, не е хубаво да има близки. Сестра му я имаме от полза за сценария, но той ще я крие. Налбантова ще го измисли обаче, ако държиш конкретно на тази роля. Само не знам с Неслихан как ще се сбориш, тя имаше претенции занапред винаги да играе майка на Керем.

Есенна магия, сестрата на Керем ще е изиграна от Елчин. Но виж, можеш да си сестра на Ханде, тайно влюбена в Керем. Даже може и някоя кекс сцена да намажеш. Не знам, тук систъра ще каже. Тя ги пише тези работи.

# 153
Магийке, сестрата на Керем ще бъде изиграна от Елчин. Съжалявам. Просто тук ще има един такъв четириъгълник, който ще бъде омотан хубаво, като топка прежда. Просто по-късно ще се разбере, че те са имали пресечна точка и в детството си.
Керем съм го кръстила Габриел, а Баръш ще бъде Карло. До одеве търсих подходящи мафиотски имена, които ще имат някаква символика в нашия сериал.
Само за Елчин не мога да намеря нещо подходящо. Ханде съм я заковала с Моника, ще ме извините, но тяхната Моника Белучи ми е адски любима жена. Аурата, която виждам около нея, всякаш я виждам и около Ханде. Приемам и други имена, за момента се пише чернова, всичко може да се промени 😂
Това било лошо човек да бъде засегнат от карантината 😂😂 аури, чакри...

Бро айде да е Том Харди поне 😂 повече мъж ми се вижда от този твоя, не знам защо 😂

# 154
Значи....да не влезне човек във форума 3 дни и да сте изписали 1 цяла тема и вече новата...връщам се да чета GrinningGrinning
Все си мисля,че вече е уговорена актрисата,която ще бъде баба на Еда,но се пази в тайна.Или поне много се надявам,защото е време,наистина е време вече да вкарат някоя нова сюжетна линия,че да се разбуди малко сериалът.

И с пожелание следващият рейтинг да е ето такъв

# 155
  • София
Систър, за Елчин предлагам името Елена, на галено Лену - много италианско, но и интернационално. Звучи ми нежно, като за нея тамън, но и някак силно, женствено и модерно. Ако ще вкарваме Дилан Чичек (или Диляна, както аз я наричам), тя задължително трябва да е писличка и предлагам да се казва Франческа Росси, няма по-подходящо име просто. Joy

# 156
Бро Моля те, не прави така! ЛЕНУ вика и много италианско, аз бих й казала по нашенски - Ленче хаха много Българско и много галено 😂
Искахте Франческа да бъде тази, с която до момента Керем ще се задоволи, докато не му дадат новата "Мисия" ли? Не я знам коя е тая Диляна, дето казваш, но щом сте я решили - приемам.

Ето.. нещо си, сори, но френско ли е, не знам, хайде поне с 1 да зпопва, че миналия път, когато ни смениха деня, всипки летяхме в облаците и накрая - от трите най-дългото 😂

Стига бе, то всипки жени ли в този сериал ще ги мине Керем? Хандето, тая Диляна, че и сестрата на Хандето? Не знам турците, но Ватикана ще ни изгони като мръсни котетата 😂😂😂

# 157
  • Пришълец
st_ina, или накратко Ина, добре си ги описала. На второстепенните не им се ядосвам и аз. Дразнителите - Селин и Ефе са си на мястото, трябва някой да подклажда огъня.
Тя е обсебена от Серкан, не може и не иска да го изтрие от живота си, просто да запазят хубавите си общи спомени от детството... А това, че друга постигна всичко онова, към което се е стремяла, голямо поражение, с което трудно ще се примири и от това произтичат всички нейни малки злини водещи до големи последици...

Ефе-то, длъжник е на бабка Мардин. И както Алекс спомена за черната роза от Халфети, на която се оприличи той, явно не е лош, обстоятелствата са го принудили да действа по даден начин. Но това с покрива беше жестоко наистина.

Алптекин Joy да, сигурно разграничава човека личен от професионален живот, ама я какъв е мухльо, как години наред е бил успешен бизнесмен. Гледам и не вярвам на ушите си Joy

Фифи и Ердем, на различни планети са направо, нелепо ще е да са двойка, него го харизвам на Мело Stuck Out Tongue Winking Eye

Между другото налудничаво е, но продължавам да си мисля, че във фрага, за кратко дадоха Селина под душа, че да провокират съмнения у зрителите. Може и да е само в моята глава Joy

# 158
Бро Моля те, не прави така! ЛЕНУ вика и много италианско, аз бих й казала по нашенски - Ленче хаха много Българско и много галено 😂
Искахте Франческа да бъде тази, с която до момента Керем ще се задоволи, докато не му дадат новата "Мисия" ли? Не я знам коя е тая Диляна, дето казваш, но щом сте я решили - приемам.

Ето.. нещо си, сори, но френско ли е, не знам, хайде поне с 1 да зпопва, че миналия път, когато ни смениха деня, всипки летяхме в облаците и накрая - от трите най-дългото 😂

Стига бе, то всипки жени ли в този сериал ще ги мине Керем? Хандето, тая Диляна, че и сестрата на Хандето? Не знам турците, но Ватикана ще ни изгони като мръсни котетата 😂😂😂

... с това Ленче ме "убихте" .... сигурно има бг корени Wink

# 159
  • Кърджали
Вие не сте добре.... Лену, Ленче 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Напускам темата...👻👻👻👻
Май и снощи казах същото....
Керем тъй и тъй ще минава всички жени в сериала ни, може ли да се пиша отделно и фигурантка в списъка с минатите 😜😂😂😂😂😂
. Леле, трябва да си държа телефона далеч от мъжа ми. И една от всичките ми глупости ако прочете и ходи обяснявай после че нямаш сестра...

# 160
  • София
Абе, девойки, вие май не сте гледали качествено /истинско/ италианско кино?? Ето ви един сериал по този повод > https://youtu.be/PXCKYOlIgTQ Препоръчвам го на всички ви. Ще ви хареса. Изкуство е. Красиво заснет. С брилянтна актьорска игра. Особено на децата. По книги е. Действителна история, малко поукрасена. Главните героини са Лену и Лила. Елена с ударение на първото Е си е италианско име отвсякъде. А Лену е умалителното / галеното, което се ползва в Италия. Слушайте “кака ви” Бърборанка, която е живяла и творила в Неапол. И не, няма да ни изгонят, ако Керем мине всички. Дори ще ни оферират за нов сезон. Само че трябва да покажем нещо повече от баквала. Италианците нямат проблемите на турското СЕМ, те обичат натюрел. Wink

Бро, ето я Диляна > https://instagram.com/dilandeniz?igshid=8lq9h7j84r8q

п. п. Чакам си нещо ново около сериала. Няма нищо май. Преглеждам профилите на каста в IG. И там няма нищо интересно. Та, не ми остава друго, освен да се вихря тук. Ако прекалявам, само кажете. И млъквам. Close

# 161
То хубаво чакаме бабето да се появи ...., но хората още кастинг правят ....  
Карантинираната е на корица Wink

Кокошката замязала на Щраус. Пораства й работата демек.
Ама да има как по сценарий да й дадат един мощен тласък по трътката и айде у новия й сериал дето се скъса да го рекламира.

# 162

Тъй като Бюрсинчето искаше да прави коктейли, тя ще е лична асистентка на Керем, тип Лейля, но дано не си такава замаилка, че не знам какво ще те правим 😂
Е това е вече приказка🎉🎉🎉Ако знаеш само колко добра асистентка съм🔞🔞🔞 Много ще е доволен от мен😇
DariVale нямам как да ходи в новия си сериал, защото те всички 8 епизода са снимани вече... Така че ще си стои безработна или да си рекламира шампоана против пърхот....🤬

# 163
  • София
Разбирам защо Биге не промотира вече сериала, явно всички, вкл. турската преса, са я възприели като еквивалент на героинята й. Вече и в реала я обличат като пернато. Дано само не прихване от характера на Селин, че... лошо му се пише на Арас. 😅

# 164
Разбирам защо Биге не промотира вече сериала, явно всички, вкл. турската преса, са я възприели като еквивалент на героинята й. Вече и в реала я обличат като пернато. Дано само не прихване от характера на Селин, че... лошо му се пише на Арас. 😅
Що си мисля, че точно ако продължаваше да промотира и "Почукай на вратата ми" щеше да получи адмирациите на публиката и пресата. Щеше да е мноооооооооого видимо разграничима от Селин.
А така гледано от страни сякаш се е обидила на екипа, но не й стиска да си тръгне с достойнство.
Няма да е първият сериал, в който подменят някой от актьорите без да убиват героя.

Общи условия

Активация на акаунт