Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 902
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
То все още няма одобрена актриса, която да играе бабата. Може Айшето да е измислила нещо друго. Кастингът продължава, по- лесно щяха да изберат дядо на Еда😉

# 256
  • Пришълец
Ох, чака ни страхотна серия Kissing Heart
Интересно, накъде се е запътила Еда наистина, може би си тръгва от АртЛайф /или холдинга е по-правилно да кажа/, Ефе го няма, тя ще си потърси нова работа и ще продължи по пътя си без Серкан, та той вероятно наистина се презастрахова...

Серкан Болат държи на обещанията си Heart

ПП Кукличке, бива си го разследването ти. Ако Селин действително си заминава, вървим към финал си мисля, нещата и между нашите хора се нареждат...

# 257
  • Кърджали
Сега остава да пуснат озета, та да ми се напасне в главата тази история с новия годеж...

И аз си мисля, че вървим към финал. То с тоя рейтинг...

# 258
Ейййй Марги и Алекс, какъв финал, какви 5лв, не говоретр такива неща. Тука разтягахме локуми за 26 поне, а това е още 21. Има още какво да се случва. Селин трови въздуха толкова време, сега бабата ако го трови поне половината, ще е чудесно. Нещо много рано ми развявате бялото знаме 🤔🤔🤔
Ако бяха пуснали сямо целувката в асансьора, мисля че щрше да има 3 пъти повече гледаемост дори 😂😂😂

# 259
Сериалът няма да завърши, защото не могат да намерят актриса за бабата. По-скоро, ако бабата се появи може да вървим към финала. Ако сме към края на сериала причините  ще са съвършено други. Ефе или бабата имат все още 45% от акциите, Еда работи при него и едва ли си търси работа. Значи отива на среща. С кого?...По-драматичният отговор е със...съдбата.

Пътуването в асансьора значи, че Еда вече му се доверява на Серкан. Това, което най-много го притесняваше, че никога повече няма да му вярва. Прегръдката е...просто любов...

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 22:54 от mari08

# 260
Сега остава да пуснат озета, та да ми се напасне в главата тази история с новия годеж...

И аз си мисля, че вървим към финал. То с тоя рейтинг...
Ааааа...ОЛМАЗ БЕ... Какъв финал.... недейте моля ви след този хубав фраг да ме сваляте така бързо на земята🤦‍♀️

# 261
  • Кърджали
Мисля че 26та или 27 ще е последна. Натам вървят нещата. На мен ми се искат 50, ама кой ме пита мен...

# 262
  • Пришълец
Налбантова и Бюрсинчето ако преценят да не четат следващите редове, че ще си кажат ”Гледай я таЯ к'ви ги мисли” Joy Joy Joy Шегичка Joy

Не е хубаво да го казвам на глас, заради всички онези верни фенове, на които не им се ще да свършва приказката и чието мнение уважавам, ноо аз ще съм доволна да приключим с 25-6 серии. Не искам да го разводняват, а това с нарастването на епизодите е неизбежно.

Алекс, нее, не заради рейтинга. Средна хубост е той... има и още накъде да пада.

# 263
Мисля че 26та или 27 ще е последна. Натам вървят нещата. На мен ми се искат 50, ама кой ме пита мен...

Мисля, че още в началото говореха за такава бройка на сериите. Дори договорите за продажба в чужбина бяха около тази цифра.

# 264
  • София
Flowers Cherry Blossom Здравейте, дами! Flowers Cherry Blossom

Каквото може да се каже за този фраг, вие вече сте го написали. Но няма как да остана безмълвна. Ще споделя нещата така, както аз ги видях. Съжалявам, ако се повторя с някоя от вас. Simple Smile

Първо, фрагът е много меланхоличен. Лъха на любов от него. Събирането на нашите ГГ е на ръка разстояние. Според мен серията ще завърши със сцената в асансьора и да, целувка ще има. Но ще я видим в еп. 22. Селин според мен заминава. Това обяснява отдръпването на Биге от сериала, промяната в активността й, както и липсата на положително развитие на героинята. Вероятно няма да видим и чуем нищо повече за Селин. Ще замине да си оправя живота или нещо подобно ще измисли. Тя така или иначе няма какво повече да даде на сериала, замислете се. Освен да върти интриги на нашите, друго няма какво. Но и това омръзва и бързо ще се изчерпа. Има вероятност да си продаде акциите на Ефе, това да е последното й отмъщение към Серкан, освен ако не се е разкаяла. Със сигурност бабата ще е новият персонаж на хоризонта, а какво ще донесе със себе си - ще видим. Ако Ефе и Селин напускат, ще имаме нужда от нови герои, поне един дразнител и нови сюжетни линии, ако се планира сериалът да продължи. Иначе съвсем логично може да приключи след още 3-4 епизода макс. Бабата ще се появи, ще има някаква интрига покрай нея, нещата ще се наредят и битти. Може би зависи от рейтинга, а може би от сценария. Не знам и няма да го мисля. И вие недейте. Наслаждавайте се! Simple Smile

Това “гит” на Серкан може да означава “не ме оставяй” по принцип. Не е нужно Еда да е тръгнала някъде, просто й го казва в смисъл, че я обича, че иска да е с нея, тя да не си тръгва, да не се отказва от тях. Нещо от този сорт.

Нямам търпение да дойде събота. Този епизод определено ще го очаквам с вълнение и ще го гледам с още по-голямо вълнение. Не знам за вас, но някак си тръпката при мен се върна. Беше се позагубила последните две седмици. Просто много ми дойдоха епизодите, в които нашите бяха разделени... Simple Smile

nrgmama, планираме да снимаме там, където се развива действието. Със сигурност ще снимаме в Италия - все още се двоумим сицилиански или неаполитански да е нашият дон, но скоро ще го решим. Нашият наемен убиец ще приема поръчки отвсякъде, така че бая ще си попътуваме. Всичко зависи от сценария на Налбантова обаче. Защо? Ти каква позиция в екипа си си харесала? Simple Smile

# 265
Мисля, че 26-27епизода са добре, 30тина са идеално. Иначе ще разводнят много историята. Не ми се иска изобщо обаче...

# 266
Бюрсинче , запазваш самообладание, дишаш дълбоко и издишаш, така прави и тогава пиши коментар 😂😂

Марги, булче, поизгубило се напоследък, за да е стойностен и качествен сериал, аз също съм съгласна да не е 60 епизода, но нека не е и 25-26. Вижда ми се като нещо мъничко, ей там, зад ъгъла. Нека е поне 35, за да се доразвие любовта поне. За сега ги гледахме две/три серии влюбени. Винаги има опция да не го разводняват, но това зависи само от Айшето. Ако малко й се избистри мозъкът и запопне да пише неща, две идейки по-интересни от тези, то равна няма да има.

# 267
Според мен Еда никъде не отива. Разправят се със Серкан за недоразумението с вечерята. За да й покаже, че вече е разбрал какво иска, използва нейната фраза от преди. Най-много Еда да е казала, че отивайки на вечерята му е дала шанс да обясни, но понеже той не е дошъл тя се отказва да се бори за любовта им.
Понеже двамата очевидно се разправят след несъстоялата се вечеря Серкан ще разбере, че някой е подменил плика в чантата на Еда. Или ще познае почерка на Селин или по метода на изключването ще се сети, че е тя. Селин си заминава, според мен учтиво натирена от Серкан. Вероятно излива някое свое последно откритие за Еда в писмото си.
Сцената с асансьора - вижда се в началото как Серкан върви назад като влиза, държи ръцете на Еда и я придърпва внимателно навътре. Това е целенасочено експеримент за преодоляване клаустрофобията на Еда и в същото време тест за доверието й в Серкан. Нали няколко пъти в миналата серия каза, че не може да му вярва вече. Очевидно преодоляват два проблема наведнъж.

# 268
  • София
И на мен не ми се иска да свършва, аз си бях поръчала 50+ епизода. Но, ако трябва да съм честна, не мисля, че имаме хляб за толкова. 30 ще са ни тамън. 25 са ми някак малко. Несериозно малко в смисъл. От друга страна, “Любов под наем“ мислех, че ще приключи с разкриването на договорката между Дефне и лелята, а те колко още неща измислиха. И имаха материал за бая епизоди. Там действието също се въртеше основно около ГГ, а другите герои бяха някак между другото. Да, случваха им се някакви неща, но бяха по-скоро фон. Някои - забавни, други - драматични и така. Ще видим, не мисля, че рейтингът сега ни е зле и ще приключим заради него. Тоест не мисля, че той е определящ. Ако решат да има финал на 25-26 епизод, ще си е планирано от продукцията. Simple Smile
Мисля, че 26-27епизода са добре, 30тина са идеално. Иначе ще разводнят много историята. Не ми се иска изобщо обаче...

# 269
Здравейте, Керемки, този фраг направо ми изпълни сърцето с любов. Толкова погледи, толкова топлина в очите, толкова любов! На Серкан му беше трудно да осъзнае и признае любовта си, но веднъж разбрал какво е любов застава като истински мъж :"Ако съм с теб, с теб съм", няма място за недоверие, иска само Еда❤️❤️❤️
Мисля, че Еда иска да си тръгне, защото той не е дошъл в ресторанта и след като той ѝ казва да остане, се изясняват.
Пожелавам ви лека нощ момичета, ако изобщо заспите, нашето момче да сънувате😘😘😘😍😍😍

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 23:20 от lady laura

Общи условия

Активация на акаунт