Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 934
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Аааа, Бърборанке, недей така! Пияният Серкан много ни се хареса ❤

# 316
  • Пришълец
Права си Бърборанке, сложим ли им други думи в устата, от най-драматичната сцена ще се получи комична. И се сещам пак за думите на Мики, че хумора съотнесен към конкретен сериал е специфичен и само феновете му биха го разбрали по правилния начин Joy

А Серкан на пияна глава доста трезви мисли го споходиха, че дори натири

# 317
Продължавам да размишлявам Satisfied Два въпроса от предстоящия епизод ми се забиха в главата:

1. Как ще се пренаредят акциите в холдинга, след решението на Селин (каквото и да е то)?
2. Асансьорът?

И по-конкретно - акциите на Серкан всъщност са на сем. Болат, така че не знам дали след изневярата на Алптекин няма да има някакви трусове в тази посока Rolling Eyes Другите 45% си остават в Ефе, т.е. в бабата. Ферит изглежда стабилен и големият въпрос е какво ще стане с дела на г-жа 5%, както я нарекохте Kissing Smiling Eyes

А асансьорът сега малко ме напрегна, защото ако бабата знае, че Еда има клаустрофобия и не влиза в затворени пространства, а от друга страна иска да отмъсти за сина си или да попречи на сватба между внучка ѝ и Серкан... прехапвам си клавиатурата, но защо да не причини инцидент с този асансьор и така да отстрани Серкан и покрай него и Еда да пострада...Пу, дано Айшето не се е сетила за такъв вариант! Защото се запитах къде е този асансьор, на къде са тръгнали двамата и защо точно сега Серкан реши да лекува Еда...

За акциите на Селин има няколко варианта:

- да не ги даде на никого, т.е. да си ги пази за себе си, тя така си беше решила след сватбата, тогава беше решила да замине, пак беше стегнала багажа, но Серкан я убеди да му помага в управлението. Тя тогава искаше да е далече от Ферит и Серкан. Предполагам, е искала от дистанция и само при нужда да се включва при вземане на решения. Дялът е малък и може и без нея.

- да ги даде на Ефе

- да ги даде на Енгин или Пъръл

Не ми се вярва да ги даде на Ферит - него го изряза от живота и снимките си; да ги даде на Серкан е съмнително, след последните сцени с тях и обтегнатите им отношения, освен, ако не е жест на добра воля.... Да ги даде на Еда - няма, Селин не може да диша Еда, не я понася.

Не ми се вярва бабата да предизвика смъртен случай с асансьор, не искам да е чак толкова злонамерена. А и как ще планира, да се качи Серкан в асансьора, а не някой друг случаен човек. Те снимаха в един висок хотел - т.е много хора може да са отседнали в хотела или да имат уговорка с някой в някой от ресторантите на хотела.

По-скоро би ударила по слабото място и гордостта на сем. Болат - Холдинга, а за да нарани Серкан и да му разбие живота е достатъчно да му отнеме холдинга и да го раздели от Еда.

# 318
Тя и тъгата на Робот Болат е многоцветна - синьо, червено, зелено... Много изкяри този Робот с Керем. Мноогоо! Blush

# 319
Ами ето - имахме Серкан, казващ "Обичам те", имахме пиян Серкан.. Сега е ред на Еда да се нафирка на мотика и като го награби, няма СЕМовци, няма морални ценности, няма задръжки... Баджаци ще летят нагоре и надолу 😂 ама нека първо му се обясни в любов. Тя го каза по един или друг начин, но си е различно когато го казваш буквално. "Обичам те, Серкан Болат, никой друг не съм обичала, както обичам теб. Никой друг не искам, както искам теб. С никой друг не искам да бъда, както искам да съм с теб"
Нещо такова да каже, сладникаво, като мармалад от смокини, примерно 😂 и за капак да му лепне една целувка, то е ясно, че ще е без езици и ще е снимани през 9 гори в 10та, като пред камерата ще има пеперуди, мухички, дървета, разни пердета, дъжд ще вали, който ще предизвика изпотяване на обектива на камерата, но ние ще знаем, че там някъде... в нищото.. се е осъществила така желаната целувка 😍

# 320
В предстоящия епизод, нямаше ли да отвлекат Еда ... ? Нали имаше снимки от сета, чанта пълна с пари

П.С. От Туитър - Италия: "След като се движим горе - долу по "Птичката", целувка ще имаме в 22 еп., а дългоочакваното баба ще се появи в серията, когато се е появила майката на Джан в "Птичката""
... някой гледал ли е сериала и сеща ли се кога се появява майка му ?

# 321
Хайде аз малко да ви развеселя, като ви покажа, че дори тежките и тъжни сцени могат да бъдат забавни, ако сменим речитатива и сложим други думи в устата на героите:

🤣🤣🤣Амиии да си се напива, вие пък със Систера недейте да го топите🤦‍♀️Помислете и за нас
Божеее mi_si Къде я намери таз красота😍😍😍Е не може този човек да е толкова секси... Не е човешко🤦‍♀️

# 322
В предстоящия епизод, нямаше ли да отвлекат Еда ... ? Нали имаше снимки от сета, чанта пълна с пари
Е, то и кучета май ще има, така че кашата е пълна Animal See No Evil

От Туитър - Италия: "След като се движим горе - долу по "Птичката", целувка ще имаме в 22 еп., а дългоочакваното баба ще се появи в серията, когато се е появила майката на Джан в "Птичката"" ... някой гледал ли е сериала и сеща ли се кога се появява майка му ?
В 26 еп. се появи г-жа Хюма в "Ранобудната птичка".

# 323
Здравейте мисля че майка му  на Джан се появи в 26 серия

# 324

Даже и от по-далечен кадър ще е целувката за сдобряване... Че то нали да целуваш любимия си е смъртен грях... за който отиваш в Ада... А пък 11 Божия заповед гласи... "НЕ ЦЕЛУВАЙ ЛЮБИМИЯ СИ ПО УСТНИТЕ!"...🤬

# 325
Супер сте Simple Smile Значи имат още няколко седмици да ни намерят готино бабе ... Wink

Още един коледен поздрав от феновете на сериала:
https://twitter.com/i/status/1334118733648961538

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 15:13 от mi_si

# 326
  • Кърджали
Mi_si, предупреждавай бе жена, хората сърца имат.
Не е нужно еди човек да е полусъблечен за да е така секси и някои по-слаби сърца да отидат зян...

# 327
  • София
Ако се движим по РП, значи ще имаме 50+ епизода. Trollface Ха, дано!!!

п. п. Днес говоря с един колега и той казва “ааа, ф@к”, за кого се сетих според вас? Догава се замислих, че този колега постоянно си го използва като възклицание, подобно на Керем. Сладко, а? Simple Smile

# 328
Преди малко попаднах на инфо на някакъв арабски блогър, който твърди, че от достоверен източник знае, че 1 сезон на сериала приключва 26 - 27 еп. и веднага след това без прекъсване започва 2-ри с нови сюжетни линии и поява на нови персонажи. Втори сезон не е уточнено колко епизода ще са.

Ако се движим по РП, значи ще имаме 50+ епизода. Trollface Ха, дано!!!

# 329
  • София
Продължавам да размишлявам Satisfied Два въпроса от предстоящия епизод ми се забиха в главата:

1. Как ще се пренаредят акциите в холдинга, след решението на Селин (каквото и да е то)?
2. Асансьорът?

И по-конкретно - акциите на Серкан всъщност са на сем. Болат, така че не знам дали след изневярата на Алптекин няма да има някакви трусове в тази посока Rolling Eyes Другите 45% си остават в Ефе, т.е. в бабата. Ферит изглежда стабилен и големият въпрос е какво ще стане с дела на г-жа 5%, както я нарекохте Kissing Smiling Eyes

А асансьорът сега малко ме напрегна, защото ако бабата знае, че Еда има клаустрофобия и не влиза в затворени пространства, а от друга страна иска да отмъсти за сина си или да попречи на сватба между внучка ѝ и Серкан... прехапвам си клавиатурата, но защо да не причини инцидент с този асансьор и така да отстрани Серкан и покрай него и Еда да пострада...Пу, дано Айшето не се е сетила за такъв вариант! Защото се запитах къде е този асансьор, на къде са тръгнали двамата и защо точно сега Серкан реши да лекува Еда...

За акциите на Селин има няколко варианта:

- да не ги даде на никого, т.е. да си ги пази за себе си, тя така си беше решила след сватбата, тогава беше решила да замине, пак беше стегнала багажа, но Серкан я убеди да му помага в управлението. Тя тогава искаше да е далече от Ферит и Серкан. Предполагам, е искала от дистанция и само при нужда да се включва при вземане на решения. Дялът е малък и може и без нея.

- да ги даде на Ефе

- да ги даде на Енгин или Пъръл

Не ми се вярва да ги даде на Ферит - него го изряза от живота и снимките си; да ги даде на Серкан е съмнително, след последните сцени с тях и обтегнатите им отношения, освен, ако не е жест на добра воля.... Да ги даде на Еда - няма, Селин не може да диша Еда, не я понася.

Не ми се вярва бабата да предизвика смъртен случай с асансьор, не искам да е чак толкова злонамерена. А и как ще планира, да се качи Серкан в асансьора, а не някой друг случаен човек. Те снимаха в един висок хотел - т.е много хора може да са отседнали в хотела или да имат уговорка с някой в някой от ресторантите на хотела.

По-скоро би ударила по слабото място и гордостта на сем. Болат - Холдинга, а за да нарани Серкан и да му разбие живота е достатъчно да му отнеме холдинга и да го раздели от Еда.

Привет момичета! Flowers Hibiscus

Виждам, че и kukli4ka456 е започнала да пише Холдинг с главна буква! В тази връзка обаче бих искала да уточня, че времето когато Холдингът беше главното действащо лице, беше гордостта на сем. Болат (в частност на Серкан Болат) вече не е това, което беше! Вече спокойно можем да си го пишем с малка буква! Серкан ни даде ясно да разберем в последния епизод, че холдинга вече не е смисълът на живота му (от разговора между него и Енгин по повод подписването на новия договор без да прочете текста!). Надявам се опитите на въпросната баба, която още не сме видели, да раздели нашите влюбени да е пълно фиаско (ако наистина се борят заедно срещу всяко препятствие което им се изпречи!).

Хубав ден! Nature Snowflake

Общи условия

Активация на акаунт