Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 929
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
И аз от телефона това пишех ..... да не намеква нещо Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Eyes

[quote
Много почнахме да си носим розовата шапка🤭🤭🤭😉
[/quote]

# 346
И аз от телефона това пишех ..... да не намеква нещо Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Eyes

[quote
Много почнахме да си носим розовата шапка🤭🤭🤭😉

Хич не намеква, директно си казва мен ако питаш... Ама да видим🤭

Двамата дават интервю преди започването на снимките на сериала😋

# 347
nrgmama готова си! Баджа ти е направен вече 😂 в началото, като започнах сценария, разглеждах какво има около Сицилия, защото в началото ще сме в този район, след това се местим. Обаче... Аз с Италия имам сериозен и дълбок конфликт, който няма да разреша в близките 10години, така че не са ме вълнували разни забележителности. За това, както каза и БРО, ти ще си нашият човек за тсзи работа и наистина съм ЗА!
То, като гледаш нашите приказки, ние освен за актьорите, кекса и убийството, за други неща не сме мислили 😂😂

# 348
  • София
Бурсинче, Миси, ама голям ни е сладур! И така да му отива розово. Heart Eyes Ще му взема един розов пуловер пък аз. Бях го гледала в едно интервю с един розов тишърт - пу, машалла, да не са му уроки!!!

“Турски сериал следя в реално време, музика турска прослушах, в бг мама съм 24/7. Не само Серкан се е променил.” - Same story е и при мен, midnight_sun. Хич не съм подготвена за евентуален финал в следващия месец. Какво ще правя с абстиненцията, не знам. Трябва веднага да започнем снимки на нашия сериал с Налбантова, иначе все съм загинала...  Ооо, браво, нашите още не са почнали снимки и вече промотират сериала заедно. Евала! Че и с еднакви ризки са се барнали. Sunglasses

# 349
  • Кърджали
Значи, ако в асансьора има целувка, този път и да искат няма как да я снимат от 10 м. разстояние Wink Мен тази мисъл ме крепи за събота Kissing Smiling Eyes
Е тогава тока ще спре рязко точно като докоснат устни... или нещо друго... Не забравяйте.... СМЪРТЕН ГРЯХ е това🤦‍♀️Може на клада да ги изгорят....
**Редакция**
Специално за Алекс

Трябва ми припадащо човече.
Не като герой, но като визия определено вампирската му най ми подейства на хормоните. И на разума. То разум ли остана вече... И вие не ми помагате много много... 🙄😜🙃
Ай, човек да не ви остави за малко, едни сърми да завие.. Отивам да ви прочета сега като хората.

БРО, и  бордо много му ходи... Очите му стават още по-зелени. Направо като го видях така и си казах - край отивам в магазина и си купувам всички блиюузи в този цвят (с него имаме един и същи цвят очи - ни зелени, ни кафеви)....

# 350
Това ми излиза за ново .... отново е с розовата шапка Gift Heart

Оха, пак са ги тествали за Ковид-19? Всяка седмица ли ги тестват? Поне тестовете им са отрицателни, което е супер.

Имаше тест преди сцената в банята еп.19.
Имаше тестове и в деня на лайфа, когато Керем дъвчеше дъвка - сигурно заради сцената в асансьора еп.21, която ще видим....

Стискам палци да имаме друга сцена на близост еп 22, и да е нещо по така Stuck Out Tongue Winking EyeHug

И да, откакто каза, че Ханде му е подарила розова шапка, и че и двамата много обичат розово май все е с шапката. Или му е студено на главата и няма други шапки, или наистина намеква нещо Joy

# 351
Е те в Турция не продават шапки, ако му е студено няма как да си купи друга🤭 Ама нищо де, ние ще се правим, че нищо не знаем... поне засега😋
БРО Това е защото имат най-добрия PR в света и затова от рано започват да зарибяват хората за сериала си... Не като горкия Серкан и неговия PR🤬

# 352
  • Плевен / София
**Редакция**
Специално за Алекс

Трябва ми припадащо човече.
Не като герой, но като визия определено вампирската му най ми подейства на хормоните. И на разума. То разум ли остана вече... И вие не ми помагате много много... 🙄😜🙃

[/quote]
А мишок може ли?

Краднах си го и вече е тапет на телефона ми....

# 353
  • София
Да взема да стана PR и на SCK, ако не друго, поне ще им осигуря договор с Нетфликс и продължение на сериала... 😎
Е те в Турция не продават шапки, ако му е студено няма как да си купи друга🤭 Ама нищо де, ние ще се правим, че нищо не знаем... поне засега😋
БРО Това е защото имат най-добрия PR в света и затова от рано започват да зарибяват хората за сериала си... Не като горкия Серкан и неговия PR🤬

# 354
Да взема да стана PR и на SCK, ако не друго, поне ще им осигуря договор с Нетфликс и продължение на сериала... 😎
Ами хайде деее🎉🎉🎉

# 355
Ами хайде деее🎉🎉🎉
И аз колко се надявам на това, но Бро искала специално Керем да дойде да я вземе с черна ЖИПКА, да я заведе на ресторант, там да обсъдят на дълго и широко клаузите им и вече да се реши - ще му се дава или няма да му се дава 😂😂
И ние тука, като гладни хиени, постоянно ще искаме информация 😂 Дори повечего от вас ще питат дали му е видяла и баклавата 😂

# 356
  • София
nrgmama готова си! Баджа ти е направен вече 😂 в началото, като започнах сценария, разглеждах какво има около Сицилия, защото в началото ще сме в този район, след това се местим. Обаче... Аз с Италия имам сериозен и дълбок конфликт, който няма да разреша в близките 10години, така че не са ме вълнували разни забележителности. За това, както каза и БРО, ти ще си нашият човек за тсзи работа и наистина съм ЗА!
То, като гледаш нашите приказки, ние освен за актьорите, кекса и убийството, за други неща не сме мислили 😂😂

Щом и с бадж се уредих, вече съм напълно спокойна с какво ще запълвам времето си (извън служебните ангажименти), когато приключи любимия на всички ни "Почукай на вратата ми" (което и аз се надявам да не е скоро!)! Аз виждам нещата някъде към пролетта, за да снимаме спокойно в хубаво време в Италия! Nature Sunny

Така правят далновидните хора, уреждат си нов проект още докато не е приключил настоящия Grinning

# 357
Ами хайде деее🎉🎉🎉
И аз колко се надявам на това, но Бро искала специално Керем да дойде да я вземе с черна ЖИПКА, да я заведе на ресторант, там да обсъдят на дълго и широко клаузите им и вече да се реши - ще му се дава или няма да му се дава 😂😂
И ние тука, като гладни хиени, постоянно ще искаме информация 😂 Дори повечего от вас ще питат дали му е видяла и баклавата 😂
Ами да идва с жипката и розовата шапка да я взима, какво се мотае🤦‍♀️ По шапка само и по баклавички да дойде обаче😋🤭

# 358
Здравейте!

За да предам на времето до събота друго измерение реших за...пореден път да почна нашето сериалче ... отначало. И да ви кажа тази Селин е гадна и неприятна от Първата секунда, в която се появи. Отвътре й идва, както се казва.

Обаче това само го вметвам, а ви пиша за една фраза на Серкан към Селин, която всякак я обръщах и не можах да я разбера. Може би, липсва една запетайка, ама и това не оправя работата. Та, фразата в 1 епизод,  1.19.21, е следната: Хората, които правят каквото искат не чуват, каквото искат да чуят, Селин.

Алекс и Али, аз ли се загубих в превода, преводът ли се е загубил,...но хем ми е нелогична, хем ми се ще още тогава да й е казал: Хората, които правят каквото си искат, не чуват , каквото НЕ искат да чуят, Селин.НЕ ТЕ ОБИЧАМ, СЕЛИН.

# 359
  • Кърджали
Мари, трябва да се върна в 1ва серия да я чуя тази реплика с ушите си. Защото понякога при превода на сериите забелязвам грешки. Не знам правилно ли е преведена, какъв е контекста.
От първа серия е така ли? След малко като вечеряме и се видя по-свободна ще я потърся.

Но предполагам, защото и друг път съм я чувала тази реплика, сега се сещам би могло да се каже и така
"Хората каквото правят каквото искат, чуват това което искат"
Демек ако си решил да правиш нещо което искаш няма да чуеш мненията които те убеждават в друго... Всеки чува каквото иска да чуе

Общи условия

Активация на акаунт