Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 919
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
https://m.vk.com/feed?section=search&q=%23DZMnews

Е е  е , а ние чакаме баба!!!!!!!!!!!!!

А, как да покажа картинката? Някой да помогне, моля!

# 361
  • Кърджали
Няма регистрация и ме ми го отваря

# 362
Ей това е, което иска Тонито да покаже

# 363
  • Плевен / София
Няма регистрация и ме ми го отваря
Имам регистрация, но не дава да се свали снимката....
Нов персонаж, но не е бабата влиза в сериала...може би ще замести Селин...

# 364
  • Кърджали
Може би. Ще трябва някой да ни пили нервите. Не че ще има успех при Серкан
Както Енгин каза "Ако си се съберете заедко, ще имате любов която ще се справи със всички трудности"... Та една девойка ли ще се опре...

# 365
Kissing Heart Здравейте, сладури!

Horse Racing Вие да не сте ходили при конете на Серкан? Яхнали сте по един и препускате в галоп! До сега не сме видяли Серкан и Еда като ездачи - ще има красота и емоция. Представям си ги под дървото как се гледат унесено с тези техни жадни погледи - както една любима сцена в " Бялата ръкавица " на Майн Рид. Тази книга ме грабна още в младежките години и ще си остане една от най любимите в живота ми. Как не направиха екранизация, би било един прекрасен филм.

Flowers Rose Не съм изгледала последната серия с бг букви, но все още съм под нейното въздействие. Колкото и тежък да е моментът, в който Еда разбира истината, тя все пак разбра, че Серкан няма вина за нищо, каква вина може да има едно малко дете? Правилно отиде при Алптекин да чуе подробности за инцидента. Но сърцето й отново е разбито не заради това, което научи, а това, че Серкан взе решение вместо нея. Колкото до Алптекин, той чу какво каза Серкан и това беше неговата присъда - " Не говори за Еда, не заслужаваш дори една нейна сълза!" Rage
Broken Heart Щрауската отново си завря човката, искала обяснение ... Получи си го: " Все още ли, Селин?! ... Аз съм влюбен в Еда! Не в теб!    Аз никога не съм те обичал! " Ясен и точен отговор за една жена, която не си знае мярката.
Flowers Herb Еда страда, но е с приятелките, не е сама. Те я утешават и това намалява болката, дори може да се посмее с тях.
Flowers Herb Серкан остана сам с двойната си болка. Сам, с този огън, който изгаря душата му заради малкото момиченце, останало само в този свят, както и той остана сам като малък. " Аз съм в ада на неизказаните думи ...". Болка и отчаяние се борят кое по силно да го нарани. Кое е по тежко - да преживяваш болката на любим човек, или да умираш бавно от неговата загуба?
Cry Няма мярка за силата на любовта, нито за чувствата, нито за страданието. Дори и да има такава мярка, стойностите ще са имагинерна величина. Серкан е в ада сам. Един мъж, поставен на колене пред решенията на съдбата. Сам, дни наред с тази изгаряща болка и очи, за които можеш да заплачеш.
Sparkling Heart Има такава любов. За нея трудно се говори. За нея се мълчи. И точно в тази тишина е скрита цялата истина. Цялото й значение, целият й смисъл и абсурд дори. Има едни срещи, които се случват много преди очите да се срещнат. Срещи, които остават след като очите са се сбогували. И ги пазиш чисти, защото знаеш, че ще ги срещнеш отново. И колкото и пъти да се разделят душите, винаги са го правили красиво, както сега. За да могат да се срещнат отново. Красиво - както ...
Тогава ... Сега ... Винаги ...
Ох, отново всичко се обърка в главата ми - болката от епизода и радостта от последния фраг.
Diamonds А този договор на Еда? Лъч светлина в душата на Серкан. Изкупление за страданието и самотата. Серкан го подписа, без да го прочете, защото знаеше, че каквото и да има в него, това ще е нишката, която ще ги свързва. Така и така, Еда наложи своите правила и принципи отдавна - постепенно, бавно... Какво повече ще има в този договор? Беше сериозен, но сърцето му се усмихна за първи път от толкова време. Еда ще бъде до него! Забелязахте ли, че той ще превърне този договор в най голямия си фокус. За това попита: " Какво ще стане, ако наруша правилата на договора?" ... Не съм виждала по влюбен поглед до сега! Моля, момичета, който може нека направи снимки точно от тази сцена! Този поглед убива! Този поглед ... разплаква! Еда му е толкова скъпа,  вижда я, до него е. Любовта му тайно ликува.  Вълнуващ момент, когато сърцата се докосват след дългите самотни дни. Но тук видях и нещо друго в очите на Серкан: " Договор?! От теб?! Но и аз имам да ти разкажа нещо за правилата!"
Nature Rainbow След дългото взиране в душата си, след чистилището, в което попадна, Серкан е толкова красив, чувствен, открит.

InnocentКакво ми ражда въображението: Керем отдалеч е уникален, а ако е отблизо - не ми се мисли!

Love Letter В ресторанта - разминаване или просто начин за по близки контакти с обща тема?! Сменената бележка - последният опит на пепелянката да излее отровата си. Но с най голямо удоволствие в следващия епизод чакам възмездие за нервите, които попилях за нея. Не искам да я избелят, искам ... просто да изчезне и не само аз ще съм доволна!

Gift Heart За следващия епизод какво да кажа - всички сме " в очакване на слънцето ". Не само мечтая, но и искам, колкото и епизода да остават - само любов, която да ни накара да мечтаем за още нещо. Например, за един Серкан като грижовен баща! Не съм виждала друг артист, който толкова уникално да пресъздава грижата на мъж за своето бебе. Моля се г-жа Кутлу да ни поднесе такива моменти и тогава щастието ми ще бъде пълно.

Astonished Дори не разбрах, че отново съм разгънала чаршава. Спирам, но това не значи, че няма да съм вдъхновена след bg - превода.

Flowers Four Leaf Clover " Първо мечтаеш, после мислиш. Може и да се получи. Може и да не стане. Може и да приключи. А може и да няма край. " . Помните ли, това го каза Серкан, говорейки с Еда за архитектурата. Дали архитектурата имаше предвид?!

Hearts Чао, бамбини, нали се готвите за Италия?!

P.S - Няма да забравите за снимките на Серкан от сцената при подписване на договора, нали? Не може да не сте ми обещали!

# 366
Може би. Ще трябва някой да ни пили нервите. Не че ще има успех при Серкан
Както Енгин каза "Ако си се съберете заедко, ще имате любов която ще се справи със всички трудности"... Та една девойка ли ще се опре...
Някоя от Лондон сигурно ще е... малко и Еда да поревнува🤭

# 367
  • Кърджали
До сега не са давали признаци в живота на Серкан да се е задържала друга жена (освен Селин преди това), но едва ли е бил монах. Та да видим какъв заек ще изкочи.
Neorum, прочетох те и съм съгласна с твоите мисли.
Серкан след като метна бърз поглед на договора, който Еда му прати каза "Ще бъде една дълга седмица"... 😜🙃😜

# 368
  • Бургас
Ей това е, което иска Тонито да покаже

Blush

# 369
До сега не са давали признаци в живота на Серкан да се е задържала друга жена (освен Селин преди това), но едва ли е бил монах. Та да видим какъв заек ще изкочи.
Neorum, прочетох те и съм съгласна с твоите мисли.
Серкан след като метна бърз поглед на договора, който Еда му прати каза "Ще бъде една дълга седмица"... 😜🙃😜
Само да не се окаже вече, че имаме мини РоБо... Щото ще се ядосам🤬

# 370
  • Плевен / София
😜

Само да не се окаже вече, че имаме мини РоБо... Щото ще се ядосам🤬
Стига с толкова клишета....можем да минем и без това....

# 371
  • Кърджали
Мини роботче? Как пък не?
Не знам как ще го направят та да падне на образа на Серкан? Та нали това най много мк харесва тук, че в образа му няма нищо нелогично...А едно дете... И той тепърва д го научава... Как пък не...

# 372
Откъде да знам.. Нищо не може да ме изненада вече🤦‍♀️Дано да е само моето гледане на прекалено много турски драми... 🤪

# 373
Бамби ще има конкуренция Wink

# 374
Бамби ще има конкуренция Wink

Няма да е конкуренция със сигурност... Роботчо вижда само Феята си и никоя друга... Но Еда ще ревнува със сигурност🤦‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт