Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 911
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Нашите са на трето място

# 376
Mоже би новичката ще се влюби в РоБо и ще се опитва да му привлече вниманието 😀 значи се очертават още епизоди. Да се справят с тази, после с бабата...

# 377
Ще призная Айшето, ако това е бабата ..., женицата си е направила пластични операции, пие хормон на растежа и е открила еликсира на младостта..., че мома англичанка, опитваща се да раздели Бамби и Робо .... май май не ми изнася Simple Smile

П.С. ... развалиха ми теорията, не е бабето. Новото попълнение ще се казва Балджа (ако телефона ми го привежда правилно). И още влезе в 22 еп.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 19:47 от mi_si

# 378
https://m.vk.com/feed?section=search&q=%23DZMnews

Е е  е , а ние чакаме баба!!!!!!!!!!!!!

А, как да покажа картинката? Някой да помогне, моля!
Заповядай

# 379
Не ми харесва физически новата. А може да се окаже гадже на приятел от студентските години. Така беше в РП.

# 380
Добър вечер, момичета! 😍

Наистина нямате никакво стигане, ей, чудни сте! 😘

Еха, ще имаме нов персонаж. Това ме навежда на една единчка мисъл - финалът няма да е към 26 епизод. Дано съм права! 🙏
Да ви кажа честно малко ме подразни тази Илайда - веднагически е последвала Керем, единствено него следва от целия каст. Не ми прави добро впечатление, може би малко преувеличавам, ала наистина ме подразни.

На Хандеми Илайда няма как да е конкуренция. Ханде притежава естествена, неподравена красота. Като нейните очи няма втори, представям си какво е да ги гледаш на живо. 😍

А за краката няма да говорим - Керем вече ги обсъди. Simple Smile) 😎

Какво да кажа за Керем,ако знае какво си мисля за него, мъжът ми ще поиска развод. 😂
Прекрасни са и двамата! Излъчват щастие, дано са все така!
Не знам дали са заедно или не - времето ще го покаже, но постоянно дават храна на феновете. Сега Керем не сваля розовата шапка, ей ще ни побъркат от радост ХанКер.😍

Чудесен последен епизод! Всички епизоди са ми особено любими. Нямам търпение за събота. Дано успея да гледам онлайн! 🙏

Искам да завърша поста си с благодарности за нашата прекрасна къщичка и за всичко споделено! 💐
Бъдете здрави и хубава вечер! 😘

# 381
  • София
Сега я виждам аз тази прословута розова шапка на Керем.  Но ме чопли един въпрос. Защо Хандемиии не е закупила такива шапки на целия мъжки персонал? Зима е. И на другите им е студено. Или може би тази шапка е била единствен екземпляр и с предимство е бил "главният герой"   

# 382
В Туитър не са доволни от новото попълнение, виждат заплаха за нашите гълъбчета ... предполагат, че е бивша от Англия.

# 383
  • Плевен / София
Сега я виждам аз тази прословута розова шапка на Керем.  Но ме чопли един въпрос. Защо Хандемиии не е закупила такива шапки на целия мъжки персонал? Зима е. И на другите им е студено. Или може би тази шапка е била единствен екземпляр и с предимство е бил "главният герой"   

Обърни внимание на цвета... Stuck Out Tongue Winking Eye Слава богу Керем е достатъчно мъж, за да носи розово Kissing Heart

# 384
И му ходи ... и то много. То на нашия всичко му ходи ...

Обърни внимание на цвета... Stuck Out Tongue Winking Eye Слава богу Керем е достатъчно мъж, за да носи розово Kissing Heart

# 385
  • София
Тази писличка още не се е появила и вече ме дразни. Балджа ли е, Илайда ли е... последвала е Керем и сериала, но не и Хандемий или друг от каста... Интересно! Добре се е насочила, ама няма да й се получи. На този клон много са се наредили, а тя може да заеме почетното последно място. Rage

Вече е ясно защо Биге е загубила интерес към сериала. Ще занулят Селин. Но не й прави чест. Трябваше до последно да ги подкрепя, все пак този проект беше и нейн. А те са й колеги, с които се разбираше и забавляваше доста. Както и да е, тя си знае. Simple Smile

# 386
Само Керем и Чааръ(Ферит) следва наистина. Ама аз името Илайда много го обичам. А и Илайда Алишан много харесвам- голяма красавица ми е. Познавам 2 момичета, които така се казват. Едното ми каза, че в Турция се произнасяло Иляйда, а в България- Илайда. На мен повече ми харесва с ,,а". Да видим като каква героиня ще я видим тази Илайда Чевик. За пръв път я чувам, някой знае ли къде е играла преди 🤔 Иначе ми допада на външен вид, но не и до Керем. Изобщо не си подхождат според мен. И не го казвам, защото съм пристрастна Smile

Керем беше казал, че много харесва розовия цвят. Аз също. Joy Wink Ама му ходи, де.

# 387
Сега я виждам аз тази прословута розова шапка на Керем.  Но ме чопли един въпрос. Защо Хандемиии не е закупила такива шапки на целия мъжки персонал? Зима е. И на другите им е студено. Или може би тази шапка е била единствен екземпляр и с предимство е бил "главният герой"    

Ами защото на другите просто не им е студено🤣🤣🤣По-издържливи са от КерКер🤭😉Няма друга причина
БРО Ама тя знаели, че ако и скочим всички тук и бързо бързо ще го отследва КерКер 🤬 Хайде всяка жаба да си знае гьола.. Да не й го покажем нейния ние...
Колкото до Биге... ами ще ме прощават тези дето я харесват ама това е супер просташка постъпка... Не е като Ефе и Каан да е била 3-4 епизода само в сериала та да кажеш, че не е толкова важно... 21 епизода са това... Никакво уважение към екипа... ама хич..

# 388
Бърборанке 😍,
Успокоих се, че не съм единствена. 😂
Явно и ти споделяш чувствата ми към Илайда.
Между другото и аз си мисля същото - героинята на Илайда достойно ще заеме мястото на Селин, за жалост. 🤪

# 389

Общи условия

Активация на акаунт