Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 906
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Ясно е вече, че Биге не промотира сериала, защото махат Селин от картинката. Явно не е доволна от развоя на събитията с нейната героиня, иначе не виждам защо реагира така.
А за сърцето на Серкан (и Керо) се знае, че има само едно момиче, което може са пусне котва там (какъв изказ, все пак имам мъж моряк 😂) и това е Еда/ Хандемий. ❤
А новата има излъчване на жена, която идва за да вреди.. като лисица е. Слага миловидно изражение, а главата й само пъклени планове

# 391
Balca ли е.... Малка ли е.... Каквато и да е... хич не може да притесни нашите гълъбчета... Е сигурна съм, че ще ни скъса нервите и тя... както и Перушинестата

# 392
  • София
И му ходи ... и то много. То на нашия всичко му ходи ...
Сега я виждам аз тази прословута розова шапка на Керем.  Но ме чопли един въпрос. Защо Хандемиии не е закупила такива шапки на целия мъжки персонал? Зима е. И на другите им е студено. Или може би тази шапка е била единствен екземпляр и с предимство е бил "главният герой"   

Обърни внимание на цвета... Stuck Out Tongue Winking Eye Слава богу Керем е достатъчно мъж, за да носи розово Kissing Heart
Нищо че е розова. На Керем му стои добре.  Той вече обяви, че харесва розовия цвят и сега няма как да се отметне...         

# 393
Другото предположение, е че ще е секретарка на бабата, която ще се влюби в Серкан и ще стъжни живота на Еда

Balca ли е.... Малка ли е.... Каквато и да е... хич не може да притесни нашите гълъбчета... Е сигурна съм, че ще ни скъса нервите и тя... както и Перушинестата

# 394
Нека да е секретарка... Да видим как Еда ще се превърне в лъвица и ще я обезкости и нея...
https://www.instagram.com/p/CISmAhPJy6l/?igshid=1poubki95e0qj
Оффффф бе❤❤❤❤❤🔞🔞🔞🔞

# 395
Може на нея Селин да продаде 5те %та и да имаме нова "мис 5%" Joy JoyJoy

# 396
  • Кърджали
Накрая що Серкан не вземе и той да продаде своите акции и да си запази само Артлайф? Да се приключи с тия 5 процента на Селин...

Обаче мисля че Артлайф е една от фирмите под шапката на холдинга ( който също носи същото име), т отиде ли холдинга и фирмата на Серкан заминава....

И че е време и Еда да по ревнува хубаво.Може па там Серкан по да може д поставя граници и да няма зверското търпение дето имаше към Селин...

Ще по живеем ще видим

# 397
Страшна работа си ... да се чудя на къде да се въртя с лаптопа, да крия Убавеца ... Heart Eyes Stuck Out Tongue Winking Eye
Нека да е секретарка... Да видим как Еда ще се превърне в лъвица и ще я обезкости и нея...
Оффффф бе❤❤❤❤❤🔞🔞🔞🔞

П.С. имайте предвид, че кастингът беше за 2 жени и 2-ма мъже, тоест очакваме още изненади Wink

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 20:24 от mi_si

# 398
  • Пришълец
Брей, Керем и Чааръ ли последвала новата, те и двамата хващат окото Stuck Out Tongue Winking Eye

Али, питаш къде е играла Илайда Чевик - гледам я в Карагюл, следобеден сериал по Нова тв . Героинята ѝ е положителна.
Не искам да вадят скелети от гардероба, по-добре да се появи сега с бабата или без, все тая, но да е просто част от настоящето.

# 399
Страшна работа си ... да се чудя на къде да се въртя с лаптопа, да крия Убавеца ... Heart Eyes Stuck Out Tongue Winking Eye
Оффффф бе❤❤❤❤❤🔞🔞🔞🔞

П.С. имайте предвид, че кастингът беше за 2 жени и 2-ма мъже, тоест очакваме още изненади Wink
Е то ако чакаме още нови лица, най-вероятно няма да приключим на 25 епизод... Ама да видим де...

# 400
  • София
Сега... не може да й се отрече - хубавка е. Има известна прилика с Меган Фокс. И е секси. Бамби определено може да ревнува от нея, защото е привлекателна. Но със сигурност не е мой тип. Аз харесвам много повече Еда / Ханде. Предпочитам нежни и женствени жени с класическа красота, в тази има нещо мръснишко, да не кажа просташко, което просто не е моето. Но да я видим де. То е ясно, че между Робо и феята не може да застане, дори да се опита, няма да й се получи. Но повече ме подразни, че бързичко е последвала Керем. Thinking

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 20:32 от Бърборанка с розови очила

# 401
Ние не бързаме ... бабе търсим още от 3 - 4 еп. , има време Wink
Оффффф бе❤❤❤❤❤🔞🔞🔞🔞

Е то ако чакаме още нови лица, най-вероятно няма да приключим на 25 епизод... Ама да видим де...

# 402
Очертава се семеен скандал довечера Wink Само розовата шапка - вече не върши работа. 99 % мога да заложа, че до седмица ще обявят официално, че имат връзка .... все пак всеки да си знае мястото ... Керем е зает  Cupid , а нашето е избухливо Stuck Out Tongue Winking Eye

Сега... не може да й се отрече - хубавка е. Има известна прилика с Меган Фокс. И е секси. Бамби определено може да ревнува от нея, защото е привлекателна. Но със сигурност не е мой тип. Аз харесвам много повече Еда / Ханде. Обичам красиви, нежни и женствени жени, в тази има нещо мръснишко, да не кажа просташко, което просто не е моето. Но да я видим де. То е ясно, че между Робо и феята не може да застане, дори да се опита, няма да й се получи. Но повече ме подразни, че бързичко е последвала Керем. Thinking

# 403
  • София
Аз вече му писах смс на Керем да не е посмял да я последва обратно, защото не само Хандемий ще го шамари! Joy

# 404
Аз вече му писах смс на Керем да не е посмял да я последва обратно, защото не само Хандемий ще го шамари! Joy
🤣🤣🤣Значи бая бой ще яде ако я последва... Ама и тая каква е въртиопашка, защо само КерКер е последвала и Ферит (че не му помня името)😒 За коя се мисли тя... Аааа... от сега ще оскубя перушината...За да си знае.. Момчето ни е заето

Общи условия

Активация на акаунт