Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 872
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Явно Илайда чете и бг-мама. Joy
Илайда вече следва и Хандеми. 😂

# 436
Има шпионин 😉
Явно Илайда чете и бг-мама. Joy
Илайда вече следва и Хандеми. 😂

# 437
  • Кърджали
Neorum, за тук ли викаше. Питаше я какво ще последва ако нарочно наруши някои частни от договора

# 438
Целия ЕКИП на САК един по един цъфкат като майски рози в Сен Чал Капъмъ хммм Арли Ерсан сега и тази г-ца все хора които не са ми приятни поне Алито беше харизматичен тази освен да го играе свалячка на Серкан за друго не я виждам

# 439
  • София
Тази Илайда изглежда е голяма хитруша. Бързо се ориентира в обстановката. След като направи големия "гаф" първо да последва Керемчик, веднага се усети, че прави капитална грешка и хоп веднага последва и Ханде. Но, няма как да ни притъпи вниманието. Вече е в "червения" списък. Ще бъде под зоркото наблюдение на огромната фенска маса.

# 440
Чакайте сега! Току що разбрах, че някаква си Балджа ще се включва.
И сега какво излезе?
Няма я бабата, която я чакаме всички, а се оказва, че ще имаме втора Селин и две кокошки ще мътят водата на двамата влюбени и за капак и бабата! Сериозно ли ще гледаме такива драми?

# 441
Чакайте сега! Току що разбрах, че някаква си Балджа ще се включва.
И сега какво излезе?
Няма я бабата, която я чакаме всички, а се оказва, че ще имаме втора Селин и две кокошки ще мътят водата на двамата влюбени и за капак и бабата! Сериозно ли ще гледаме такива драми?
Главната кокошка ще си ходи този епизод... Така че остава само заместничката й🤦‍♀️

# 442
  • Кърджали
Керем, слушайки какви теории сте развили

# 443
Здравейте момичета ❤️❤️❤️❤️
Относно мненията в инстаграм:
"Мненията са като задниците, всички ги имаме, но не е удачно да ги показваме навсякъде "
За новата героиня, красива е, но има студено излъчване, като Биге. На мен на снимката с къдравата коса ми заприлича на лелята на Еда. Тя нали е имала някаква голяма любов. Там сигурно бабата се е намесила. Това момиче може да ѝ е дъщеря и да са ѝ казали, че е умряла при раждането, за да не позори семейството. После бабата се е грижила за нея по някакъв начин и сега я праща като неин представител т. е. специалният клиент. 😍😝🤦Тук Айшето ряпа да яде 😜.
Другото, което ми направи впечатление е, че не дадоха как реагира Айптекин на излизането на Айдан от вкъщи, или аз нещо прапуснах?
Иначе очаквам с нетърпение събота, ще има много погледи и много Еда+Серкан ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Влюбена вечер ви пожелавам 😍😍😍

# 444
  • Кърджали
lady laura, Алптекин разбра че Айдан вече може да излиза от вкъщи като я видя пред вратата на хотелската стая.
Айдан не пожел
А да му каже че се е справила със страха си. Първо искаше да го запази за да мй каже по специален начин в специален момент, а после започна да изпитва съмнения че ги забърква някакви навън с тази треньорка и реши че няма да му казва. А той явно въпреки, че вече дет се  вика е пенсионер и не е на работа, толкова време не разбра за тази промяна в съпругата му. Явно толкова се е и вълнува. Само един път се прибра преди нея, попита я къде е била тя, Айдан му каза, че е била на разходка в двора и тдо там.

# 445
Главната кокошка ще си ходи този епизод... Така че остава само заместничката й🤦‍♀️
Тази дама си има мъж, не знам как не сте го забелязали това 😂

Споко, безопасна игла е по повод ХенКер-а 😊

# 446
  • Плевен / София
Идвам подпалила от ДЕК и Илайда ряпа да яде пред Сакине....
Имам и нов подпис...Така, че внимавайте.....заплюто е гифчето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 447
Ами хубавка е новата актриса. Нищо и няма. Дано е положителна ролята. И аз съм на мнение, че не ни трябва нова Селин.
Щом кастинга е за двама мъже и две жени, значи чакаме и брюнетът на Мелек, бабата и още някой...

За ролята на тази 25-годишна хубавица Илайяда и аз видях всякакви предположения:
- бивша на Серкан
- нова ПР-ка
- роднина на Еда
- асистентка на бабата
- роднина на Селин

и сега като споменахте Алптекин има и че е дъщеря на Алптекин... JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Eфе влезе в 13 епизод и излиза в 21 еп, това са 9 епизода. Имайки предвид, бройката в които той участва, за мен сериалът вкарвайки 4 нови персонажа си е предвидил 35 епизода поне.

# 448
  • София
Тази дама си има мъж, не знам как не сте го забелязали това 😂

Споко, безопасна игла е по повод ХенКер-а 😊
Ох, успокоих се   

Макар, че това въобще не е пречка за някои хора. Колко му е да направи лек завой   

# 449
Да Алекс, той я видя в хотела, но каза ли нещо, учуди ли се че е навън?
И друго щях да пиша, но забравих 😁
На онзи лайф дето, Керем си е сложил ръката на рамото на Ханде, а тя показва хубави крака, са със същите дрехи като в асансьора т. е. това е или преди целувката, и загряват за нея или след това, и страстите още не са утихнали и затава са толкова игриви и закачливи😜

И тя как прехапва устни и той как я гледа. Ако няма нищо между тях, значи в лайфа играят по- добре отколкото в сериала 😁

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 23:20 от lady laura

Общи условия

Активация на акаунт