Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 888
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
  • Плевен / София
Спокойно де, гълъбички 😂

Ханде е тук и пази Керем 😂
страхотен аватар....

# 421
Спокойно де, гълъбички 😂

Ханде е тук и пази Керем 😂
🤣🤣🤣🤣🤣Супер Ханде🤣🤣🤣

# 422
  • Бургас
Страшни сте!
Може да е сестра на Ферит; бившата на Енгин; секретарка на Ефе от Италия; братовчедка по...... линия на Еда............
Grinning

Но, при всичси случаи ми е сексуална, да не кажа леееекинко перверзна....... . Очи, поглед, устни, устни......

То от една снимка на карти Таро се уча, но.....
Те, така..........

Разбрах къде съм я гледала. Беше любовница на Петеккая в "Ако любовта те повика"./мой превод/

# 423
Здравейте, прекрасници , човек не може да ви настигне дори с четене .
Включвам се  да си кажа и аз мнението за новата актриса - не ми харесва , но пък според мен в началото ще положителен образ защото мисля , че ще част от родат от Мандрин и Еда ще е приеме с разтворени обятия , но като мине време и им влезе под кожата ще се развихри като истинска злодейка .

# 424
А тук, Уважаемата, отбива мераците и погледите на таз Бенджаминка към Керем 😂😂😂

Обаче, като знаем нашата Еда каква малка и наивна сърна е, колко му е в началото да я хареса, да й помага и после да й свали кожата като ловец 😈☠️
Тони спри картите, че нещо не ти говорят хубави неща 😂😂

# 425
Да не е някоя братовчедка от рода на Бамби, която си е мислила, че Еда не е заплаха за мардинското богатство. Ще го играе отначало хрисима, но после рогцата ще изкочат, а и към забраненият плод (робот) ще се насочи. От сега ми е черна, но филм да става и епизоди да има. Trollface Smile

# 426
  • Кърджали
От сега написахте 200 сценария. Горната мома, какво я чака...

# 427
Предния път като обсъждахме как новия артист ще предизвика ревност се оказа, че е учителя по грънчарство на Айдан Joy
Та сега не се знае тази мацка каква ще го играе...

Май Бърборанка обясняваше, че настроенията са да свършва сериала и да почват нови по-интересни проекти. Аз си мисля, че Керем скоро нов проект няма да започне, така че по-добре да не свършва сериала!!!

# 428
  • Кърджали
Да не свършва щото това означава Керем да не го видим на екран поне до септември, а ако тръгне да гони мечтите си за Америка... съвсем не се знае до кога. Но със сигурност няма да започне нов проект веднага. Но силно моля продуцентите му да намерят начин дюг сериал, с който наесен пак да е на екран. Името му доста нашумя, вече в цял свят дето се вика, тъй че да се позамислят....

# 429
  • София
И аз си мисля, че Керем скоро нов проект в Турция няма да започне. Освен ако не броите нашия, но снимките предвиждаме да са от пролетта нататък, така че има време дотогава. И пред това да замине да твори в Щатите, предпочитам да остане и по-дълго да се снима в SCK. Simple Smile Hands V

# 430
Здравейте, момичета Simple Smile
На мен ми се струва, че най-правдоподобно е постнатото от Миси предположение - за представителка на баба Мардин. Явно й е рано на бабата да се появява, пък и с един куршум - два заека. Хем ще наглежда холдинга, който вече половината е неин, хем ще се бърка в отношенията на Еда и Серкан. Само дано и тя не е ландшафтен дизайнер. И сигурно ще е интригантка. А жените, както е известно от турските дизита, са по-изобретателни от мъжете в тая област. Blush

# 431
  • София
Аз съм готова да посрещна новата героиня с отворени обятия, ако това означава повече епизоди! Да видим какво ще донесе със себе си. Очаквам оригинални нови сюжетни линии. Hug

# 432
Илайда вече следва и Хандеми. 😂

# 433
Илайда вече следва и Хандеми. 😂

Казвам ви аз, че от сериала имат шпионин тук и те са предупредили новата, че ако не последва и Хандето ще бере много ядове.... Ама ние не сме от вчера😒

# 434
  • София
Kissing Heart Здравейте, сладури!
P.S - Няма да забравите за снимките на Серкан от сцената при подписване на договора, нали? Не може да не сте ми обещали!

neorum, аз поне не съм те забравила и съм свалила всички възможни пози на Серкан преди, по време на и след подписването на договора на Еда. Много ще се радвам, ако са точно тези, които си имала предвид и си искала да видиш отново!

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт