Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 904
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Керем е номер едно според  Adba.tv за изминалата седмица Wink

# 406
  • София
Сега... не може да й се отрече - хубавка е. Има известна прилика с Меган Фокс. И е секси. Бамби определено може да ревнува от нея, защото е привлекателна. Но със сигурност не е мой тип. Аз харесвам много повече Еда / Ханде. Предпочитам нежни и женствени жени с класическа красота, в тази има нещо мръснишко, да не кажа просташко, което просто не е моето. Но да я видим де. То е ясно, че между Робо и феята не може да застане, дори да се опита, няма да й се получи. Но повече ме подразни, че бързичко е последвала Керем. Thinking

На мен ми е изключително странна и бих казала неколегиална постъпката на новата актриса, попълнение в нашия сериал! Защото е вътре "в кухнята" и би следвало по-добре от всички нас да е наясно, какво я очаква от феновете на сериала и най-вече от верните феновете на Еда и Серкан! Пиша всичко това, защото помня отлично при включването на Elifcan Ongurlar (Елифджан Онгурлар) в сериала "Любов под наем" с подобна роля (влюби се в главния герой,  преследваше го, опитваше се все да е покрай него, накрая му призна любовта си!), колко много негативизъм и хейт отнесе! Логичната реакция, когато се включваш в един успешен сериал някъде по средата на епизодите да си малко по-внимателен и по-съобразителен! Просто не ми се мисли какво я чака въпросната Илайда Чевик! Феновете могат да бъдат понякога много жестоки, а тя допълнително ги провокира с това, че лайква само двама от тях!

# 407
mi_si чета аз "рошавата шапка.." викам си "брех, каква тази шапка пък сега", а то какво било 😂
Та тази може да си следва Керем и от преди това де, защо решихте, че сега го е последвала? Или аз пропускам нещо 🤔
Конкурентка? Абсурд, на Бамби такава може да й бъде само Барби, но онази е пластмаска, така че и тя не може.
Принципно харесвам светлооки хора, обаче тази, също като Биге, ме дразни още с първия поглед. Няма го онова харесване моментално, което има при Ханде, примерно. Тази иска да я разгледаш, да потърсиш какво да харесаш... Тц, не става. Предлагам да е статистка някаква, пратена от Ефе да му върши работите или да държи дамската чанта на Селиха или както й беше името там.
Като някакви майки орлици сте обаче 😂
БРО, ти пък и ти къде отиде сега 😂 как ще я сравнявяш с Меган Фокс, нищо общо нямат, освен тъмната коса и тези очи, но на тази са дразнещи 😂..

Как й се произнася името? Балча?

# 408
Ами всеки ще си носи последствията от действията... Така че и тя също... Ако Биге отнесе толкова неща при положение, че все пак бяха близки с всички в екипа... Представете си сега тази дето идва и хоп..веднага дели хората...

# 409

Sunglasses

Stuck Out Tongue Winking Eye

И тук влиза бг. поговорката : „Казвам ти дъще, сещай се снахо” ...

# 410
  • София
Аз нямам нищо против Балджа да раздвижи кръвта на Еда. Нека малко и тя поревнува, стига само Серкан е ревнувал. Вярно е, че Еда изстрада доста покрай Селин, но тук виждам една по-различна ситуация. Еда се дразнеше на Селин, но я намаше тази типична женска ревност, защото Селин е бита карта. Буквално. Надявам се тази да не е бивша, защото имахме вече една бивша. По-скоро очаквам да е нова и да се влюби в нашия. И тук ще направя паралел с два сериала, които съм гледала - Навсякъде ти и Любов под наем. И в двата имахме 2 броя жени, навъртащи се около главния герой - една бивша и една обсебена. Тази, с тези светли очи, очаквам достойно да замени сините очи на Селин. Наистина прилича на писличка и мисля, че ще се опита да им звърти някоя и друга интрига. Но да видим. Обаче изключително глупава постъпка да последва точно Керем... ще следя специално дали той ще я последва обратно. Лошо му се пише, ако го направи! Предупреден е. А тази... Илайда... ще си понесе гнева на феновете, ако си го заслужи. То от нея си зависи. Simple Smile

# 411
Тази актриса играеше в Ти разкажи Черно море.На мен ми хареса като цяло

# 412
# 413
  • Кърджали
Непозната ми е тази мома. Не съм я гледала, или не съм я взимала под внимание. Нямам нищо против да играе дразнител, и такива трябва да има. Важното е Серкан да пази верните настройки.
Иначе официално е съобщено и от профила на сериала, но не дават повече подробности. Дори не казват в новата серия ли ще се появи или в следващата.  Все ми е тая де..

# 414
  • София
В Инстаграм обаче се развихря яко негодуване срещу новата героиня. Не искали повече драми, искали да гледат ронантика, Еда и Серкан да са заедно, да се разбират, ама и сериалът да не свършва, други пък искали да приключи “мирно” с 26 епизода, за да гледат любимците си в нови проекти, този вече бил доскучал, само можело да го развалят и тем подобни. На всякакви глупости се начетох. Всеки значи има мнение и държи да го сподели. Ех... в такива моменти се ядосвам на свободата на словото. Не за друго, ами тя се превръща в свободия. Ай сиктир!

# 415
mi_si Това туитър ли е където го е последвала, защото аз видях в инстаграм не го е още...Боже това моме си играе с огъня
Ама всъщност тя може да няма общо със Серко и Еда... А може с Ферит🤭И Джерен да ревнува... Или с Енгин... и Пъръл да й намести чакрите...

# 416
  • София
Баш в Инстаграм го е!
mi_si Това туитър ли е където го е последвала, защото аз видях в инстаграм не го е още...Боже това моме си играе с огъня

# 417
  • Плевен / София
В Инстаграм обаче се развихря яко негодуване срещу новата героиня. Не искали повече драми, искали да гледат ронантика, Еда и Серкан да са заедно, да се разбират, ама и сериалът да не свършва, други пък искали да приключи “мирно” с 26 епизода, за да гледат любимците си в нови проекти, този вече бил доскучал, само можело да го развалят и тем подобни. На всякакви глупости се начетох. Всеки значи има мнение и държи да го сподели. Ех... в такива моменти се ядосвам на свободата на словото. Не за друго, ами тя се превръща в свободия. Ай сиктир!

# 418
Баш в Инстаграм го е!
Е аз къде гледах🤦‍♀️ Много съм руса явно..Видях я🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

# 419
Спокойно де, гълъбички 😂

Ханде е тук и пази Керем 😂

Общи условия

Активация на акаунт