Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през декември

• 87 328
  • 4 263
  •   1
Отговори
# 255
Гледа по-несхватливи кокошки, неможещи да се ориентират какво се иска от тях. Smirk

# 256
  • София
С тези магии и заклинания взе да става все по-интересно. Някой друг има ли да извади нещо такова?

Ся се сещам за моя парцал - нали ви разправях как го изтървах като мих прозорци и той се закачи на балкона на един старец с деменция. Казах на моя приятелка , за да се посмеем, а та ме потресе с нейната версия, че сега горкият човечец ще помисли, че някой му прави магия с мръсния парцал и ще се вкара в приключение. Laughing Е, след 2-3 дни парцалът ме очакваше сгънат и чист на пейката пред входа. Или старецът е изпрал магията, или версията на приятелката ми не важи.

# 257
  • Пловдив
Слага се яйце, да и си стои в гнездото, ама чак нарисувано Simple Smile

# 258
  • Оптимист по принуда
Това яйце бих го кръстила на вашия приятел и бих го сложила като сувенир някъде Joy

П.п. ся тия кокошки да не спрат да снасят, като сте им взели момъка? Joy

# 259
Ми чувала съм,че правят магии с яйца,знам ли,такава ми беше първосигналната реакция и мисъл. 😆
Дано не се разпадне магията за носенето на кокошките,след като го варих 14 мин. 🤣
Аа Демми,ще му го върнем,няма да го оставяме без яйца. 🤣🤣🤣

# 260
  • София
Ох, нИ моА. Laughing Деми, прочетох мозъка, вместо момъка в твоя пост.

# 261
  • Euskal Herria
Днес цял ден все на такива картинки ми върви. Ако някой е пуритански настроен, да не отваря.
Скрит текст:

# 262
  • Пловдив
И аз бих си помислила за магия...

# 263
Ени,развесели ме. Явно е нарисувано,за да не го обърква с другите. Следващия път по- добре направо кокошката да даде,да не те стряска с тези яйца.

Като каза магии и си спомних една забавна случка. Пътуваме с мой познат и ни спират катаджии за проверка,той както винаги е в нарушение.Започва да им обяснява кой е и какво държи в града,но не му се размина глобата. Той в яда си казва на майтап на полицая,че съвсем скоро полицая ще се раздели с жена си. Минава се месец-два и този същия полицай го търси на местото,на което е собственик моя познат,че наистина се бил разделил с жена си и от къде е знаел,че така ще стане, да не би да имал някакви ясновидски способности и да му е направил магия заради глобата. Много се смяхме после с този майтап с полицая.

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 17:09 от Sunnyhobi

# 264
На мен много ми се ще да имаме кокошки. А вчера във фб попаднах на една снимка на цветни яйца-кафяви,сини,зелени,снесени от различни породи кокошки. Но нямаме кокошарник. ММ като е дошъл да си стяга къщата е съборил всичко и изринал. 😆 Не предполагал,че ще намери жена да иска да гледа кокошки. 🤣

# 265
За мен кокошката е най- полезното животно. Не хвърляш храна и прибираш яйца. Един път казвам на баба - ех да си имам двор, че да си гледам кокошки, а баба ми отговаря: Сирос баба, нали имаш тераса, сложи два кафеза Joy
Ени,  голям смях с магията Joy
Янче, много страшен тоя гащурак!

# 266
  • Пловдив
Яна...три пъти плюх в пазва, бе! Grinning

Аз чакам при уролог..все отлагам, та днес видях, че има час и додох. Гледа ме, имам гадорийки, т.е камъчета...сега наливам вода и пак ще легна.

# 267
За мен кокошката е най- полезното животно. Не хвърляш храна и прибираш яйца. Един път казвам на баба - ех да си имам двор, че да си гледам кокошки, а баба ми отговаря: Сирос баба, нали имаш тераса, сложи два кафеза Joy
Е, не се стискай! Отпусни малко място на балкона и за една кочинка с прасенце. Идва Коледа, ще си отгледаш екологично чисти пържолки.

# 268
  • Пловдив
Като каза прасенце...в събота ще ходим да я свършим тая работа при нашите. Хич не ми е по сърце..студ, цапане, че после чак ми се отщява да ям туй мЕсо, ама трябва да помогнем.
Аз все съм против да гледат животни й да се трепят, ама...упорити са.
А не обичам да прибирам и пълня багажника, понеже хич не съм помагала в отглеждането Confused

# 269
  • Euskal Herria
То майтап, майтап, ама вече два пъти се засичам с един такъв образ в квартала - пред мен беше на опашка в аптеката и в супера. Барнат в дамски дрехи, грим, прическа и с набола брада.

Общи условия

Активация на акаунт