Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през декември

• 87 327
  • 4 263
  •   1
Отговори
# 240
Аз също сложих дъждобрана като чакахме пред лабораторията

# 241
  • София
Сега ми писа БНД. Колежката му била с Ковид и той я закарал до болницата. Попитах го ще ги карантинират ли сега и той каза, че няма. Попитах го няма ли той поне да се самоизолира като човек, който е бил в една кола с нея. Каза, че не било сигурно, че е Ковид. Някой го е излъгал, че първият тест винаги е положителен без да е болен човек от Ковид и той лежи на тази кълка, защото е по-лесно така отколкото да се затвори сам в дома си.
В такива моменти си давам сметка, че докато се гаджосвах с него съм летяла в облаците и изобщо не съм прозряла що за човек имам до себе си. Уж е отговорен и съвестен, но когато нещата опрат до там да се наруши личния му комфорт, рязко сменя страната на монетата.
Преди дни оправда поредната отмяна на среща с детето с това, че в София има много болни. А сега е готов той лично да рискува да разпространява заразата, само и само да не стои сам в дома си.

# 242
Панде, все пак не е зарязал жената с ковид да ходи пеш, закарал я е.

# 243
  • Пловдив
Абе то е човешко...нека я закара. Ама тово, че има много болни в София кво го бърка него? Няма да се вре в хората...ще е само с детето си.Пък и надали в неговия град няма никой болен..ето пресен пример.

Панде, не се ядосвай...

# 244
Мисля че правилното в случая е било да откаже.
Много от заразилите са са точно от вжзене в кола с болен...в темата за сблъсъка така чета.

# 245
  • Пловдив
Тета, никой не може да е 100% сигурен от де го е хванал...тъй че ...хората си съчиняват.

# 246
  • Euskal Herria
Ей ви нещо за ДО:

# 247
  • София
Аз не съм афектирана от това, че я е закарал. Човешко е да го направи, а и още не е знаел, че е болна тогава, защото още не е била направила тест. Афектирана съм, че при положение, че знае със сигурност, че е бил контактен с болен, продължава да си щъка и евентуално да разпространява зараза, ако и той го е пипнал.
И може би нямаше да съм толкова впечатлена, ако не ми се беше правил на голям моралист преди няколко дни когато отлагаше срещата с детето. Още тогава знаех, че не го плаши Ковида и си има друг повод да я отмени ( не знам само какъв). Но сега съвсем ми стана ясно, че нито го вълнува детето в такава степен в каквато би следвало като баща, нито му пука, че може да зарази някого. Той се ръководи от своите интереси и нищо повече.

# 248
Манете тоя ковид,да ви разкажа кво стана ся. Снощи оня приятел,дето ММ му сглобява мебелите,донесе една торбичка с пресни яйца,да й вариш домашни,казва. Зарадвах им се,щото ние ядем яйца,в сладкиши,абе вървят си. И одеве малката се присеща,да свариме. Бъркам аз в торбата,вадя 4 и ги слагам. Едното калничко,заплакнах го. Брей като се свариха,гледам го това яйце-ми то нарисувано! 😳 Викам си,боже,какво е това чудо?! Пращам на ММ снимка,викам ко ми дава тоя човек? Магии ли ни прави,кво ли?! Ич нема да го беля,направо в коша. Когато го пипнах,ми то не е яйце. 😂😂😂😂😂 Това било някаква имитация,дето се слагало да лъже кокошките да носят. Ох голям смях ви казвам! Нема такъв шемет като тоя човек. Сигурно е обрал и от кокошарника каквото е имало и грабнал и фалшивото. 🤣 Ей го:

# 249
Ох,Ени,оправи ми деня!Много ми е смотано днес,много ме боли глава,изтървах си нервите с едно дете...,но сега сълзи ми тръгнаха от смях!!!Магии викаш,а?!?!:joy: Joy Joy

# 250
Ох и аз още се смея. Ми кво да си помисля-нарисувано яйце,от двете страни е с такива рисунки и на върха точка. 😂😂😂 Голям майтап!

# 251
  • София
Много забавно с това "яйце". Само ми изниква въпросът ако не е нарисувано, кокошките няма ли да снесат? Thinking Grin

# 252
Предполагам,че дъщеря му го е нарисувала,като е била по-малка. А може да е някакво тайно заклинание за повече Яйца! 😂😂😂

# 253
  • Пловдив
Ени Joy
Никога ме съм чувала за такова нещо...рисувано, па за да снасят.

# 254
Ем и аз не бях,кокошки сме гледали едно време,като съм била дете,ама не си спомням да сме им слагали фалшиви яйца. 😁 Абе забавления и емоции само с тоя човек!

Общи условия

Активация на акаунт