Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (105) -декември 2020

• 167 259
  • 3 327
  •   1
Отговори
# 330
Току що участвах в играта на Fairy. Имаше някакъв пропуск във формата за  регистрация, но ме пусна напред и изписа, че съм успешно регистрирана.
Аптеки Медея имат някакви празнични активности - томбола при покупка за над 30 лв. и Писмо до Дядо Коледа за дечицата с награда шейна.

# 331
  • София
Вчера се включих в Нутела, смешна награда, ама като съм купила буркан няма как да не регна бележката. 😂 Само лидълци ме изненадаха с цената, в Кауфланд беше по-скъп буркана.

Всички календари на едно място   https://konkurs-bg.blogspot.com/p/2020.html?fbclid=IwAR0YL90NhwV … oTvmO_VpE&m=1

# 332
  • Sofia
Колелото на Юск изобщо освен опитай пак дава ли друго? И пак да попитам, Либрес кога звънят за адрес след обявяване на печелившите?

# 333
Току що участвах в играта на Fairy. Имаше някакъв пропуск във формата за  регистрация, но ме пусна напред и изписа, че съм успешно регистрирана.
Аптеки Медея имат някакви празнични активности - томбола при покупка за над 30 лв. и Писмо до Дядо Коледа за дечицата с награда шейна.
Коя е играта на Fairy? Не я намирам в списъка

# 334
  • София
Напоследък не съм се включвала в игри. Купих един куинс и му изгубих КБ, после съм взема Флорина, като не знам защо бях убедена, че купувам куинс. Сега ще се пробвам да взема и дано не изгубя бележкага. Регистрирах си две участия в Лидл

# 335
https://www.pg-promo.bg/
Играта на Fairy, пропусната е в последния списък.

# 336
Някой друг с персонално избиран крем от Нивеа да каже някъде въвежда ли се телефонен номер, че аз не видях. 😔
Телефона го въведох като допълнение в адрес.

# 337
# 338
https://www.pg-promo.bg/
Играта на Fairy, пропусната е в последния списък.
Някой намери ли участващи обекти в София за играта на Феъри?

# 339
На юск от това ревящо човече на коледния календар ме избива на агресия ..толкова тъпо са го направили..
Добре ,че намаляха игрите че да си употребя запасите от продукти,че се затрупахме имам толкова шоколади,вафли и др боклучки че да изкарам пет карантини.

# 340
На юск от това ревящо човече на коледния календар ме избива на агресия ..толкова тъпо са го направили..
Добре ,че намаляха игрите че да си употребя запасите от продукти,че се затрупахме имам толкова шоколади,вафли и др боклучки че да изкарам пет карантини.
За Колата ри те подсеща😂?

# 341
Аз на Юск въртях 5 пъти, все ми се падаше ново завъртане и накрая "опитай пак". Joy

# 342
  • Вдън горите тилилейски
На мен днес ме се падна "Завъртане", след което отново  "Опитай пак" Grinning
А да ви питам някой имали повече инфо за играта на Casablanka? Вчера мярнах в един магазин табела за игра, но не се зачетох много с идеята, че ще намеря инфо в нета. Обаче нищо не намирам.

# 343
В колата не съм се регистрирала и без това за години събиране на капачки/да не пояснявам как и откъде Simple Smile
съм спечелила няколко сандвича и едно-две кина.А мерси..

# 344
 Календара на Hipp при Вас онваря ли се днес?

Общи условия

Активация на акаунт