Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (105) -декември 2020

• 167 420
  • 3 327
  •   1
Отговори
# 345
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, следя ви от известно време и се престраших да се включа. Grinning
Спечелих от играта на Маги в Кауфланд еър фрайъра и все още го чакам, бях с 2 бележки. Преди това от фб страница спечелих крем за лице.
В момента съм в Боровец и някои инстаграм игри. Ако някой иска да се тагваме взаимно, да ми пише.
Също в кока кола съм нова и ако някой иска да ме добави в приятели, ще пусна кода в скрит текст. Hug
Скрит текст:

# 346
  • Вдън горите тилилейски
При мен се отваря календара на Hipp

# 347
Аз също се престраших и се регистрирах в КК ап. Ако има желаещи, пращам кода в съобщение.

# 348
  • София
3ти ден не ми зачита кода от полето не съм робот в кауфланд..от 2 устройства..и не мога да участвам.. не че ще ме изтеглят де

# 349
Ох, привидя ми се Джарова. Викам айде дойдоха наште. Smile
Преди Руска май се беше появявала няколко пъти. Много мила жена. Smile

# 350
  • Варна
Хепи имат нова игра:

# 351
# 352
Спечелих продукт от Мирта Медикус, играх един път и от имейла на майка ми и там също печели - да не е някакъв бъг и всички да печелят? Ако е така, не ми се занимава да им се обаждам, излишни конфликти...

# 353
И аз спечелих продукт 😀

# 354
Сега остава да разберем дали дава на всички...

# 355
Спечелих продукт от Мирта Медикус, играх един път и от имейла на майка ми и там също печели - да не е някакъв бъг и всички да печелят? Ако е така, не ми се занимава да им се обаждам, излишни конфликти...
От 3 опита 2 пъти 15% отстъпка и третия път опитай пак

# 356
аз пък спечелих 20%

София мел днес не са одобрявали кб

# 357
и аз съм само с процент отстъпка.

# 358
  • Пловдив
Не,аз печеля отстъпка.

# 359
Интересно, тогава излиза, че два пъти съм извадила късмет - може би това им е бил печелившият час.

Общи условия

Активация на акаунт