Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (105) -декември 2020

• 167 545
  • 3 327
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, може ли някой да напише в един пост всички коледни календари и игрите, които са активни за този месец?

# 106
Може да го направиш и ти. Събери ги в един пост и готово. Wink

# 107
Съжалявам, че ще го напиша, но оставам с убеждение, че КК нарочно не пускат конвертора да работи!

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 15:20 от evhen

# 108
  • София
Съжалявам, че ще го напиша, но оставам с убеждение, че КК нарочно не пускат конветора да работи!
Нищо чудно, защото се усетиха, че толкова много участия няма как да са от новите капачки. Отделно, че има хора с по над 50-60 опита и нищо.

# 109
KK днес ми пратили имей с активните им игри, малко късно са се сетили, не че ще си хабя капачките. Може и с това да си останем до края на годината.

# 110
  • Пловдив
Съжалявам, че ще го напиша, но оставам с убеждение, че КК нарочно не пускат конвертора да работи!
Според мен приключиха със старите капачки,а аз имам още много...

# 111
Как ще приключат като в някои магазини все още ги търкалят. Аз вечер ходя до магазина до нас и си купувам кола и винаги е със стара капачка.
Разменям код на ракутен за код на кк( може и стар) Вече 70 опита имам  и нищо не ми пуска Sad

# 112
Не би трябвало да са приключили с капачките. Та то има още по търговската мрежа от старите.

Относно това дали участията са от стари или нови капачки, какво значение има- купен е продукта им, все още си е техен, не е с нов собственик да кажеш че се набутва...  Ако бяха пускали в старото приложение преди повече игри и ваучери тип "събери и вземи" досега надали щяхме да си пазим старите капачки, щяхме да сме ги оползотворили вече... Те хем не пускат нищо, хем искат хората да купуват още заради кодовете, при условие, че си имат запазени от старите.

По скоро ми се ще да вярвам, че имат проблем с преобразувателя.

# 113
На мен ми отговориха, че работят по отстраняването на проблема и да имам търпение. Написах им, че минаха 5 дена и търпението ми не е безгранично. Казаха да ползвам нови капачки, аз им отвърнах, че почти няма такива в моя град. Все още имам малко точки в новото приложение, но щом свършат, ще го изтрия. Безполезни са за мен.

# 114
  • София
Ето, че се събраха доста календари! Супер! Това ми е любимото занимание през декември. Не, че много съм печелила. 1-2 пъти преди години от Есенс и веднъж от Луси фешън.

Аз се включих в София мел. Питах и за формичката, прикачвам снимка.

Казаха, че ако съм сред първите 1000, ще получа имейл, но не разбрах кога.
Със сигурност съм от първите, в 12:05 регистрирах. Grinning

# 115
Ето, че се събраха доста календари! Супер! Това ми е любимото занимание през декември. Не, че много съм печелила. 1-2 пъти преди години от Есенс и веднъж от Луси фешън.

Може ли мейла да им пиша,при мен едната бележка я прие но другата не иска и не иска

# 116
  • ЛОВЕЧ
Отговора на Нестле,относно различните раници от Петрол
Здравейте, Ценка,
В правилата на играта „LION Petrol 2020” е посочено че наградите са общо 21 раници LION, без да се посочва никъде моделът раница, който ще бъде изпратен на печелившите.
Поздрави,
Нестле България

# 117

Майка ми регистрирала 12.10ч има ли шанс и тя да е една от 1000 или е твърде късно 😀 както и аз някъде там

# 118
  • София
Тези, които са на "Теленор" да следят приложението, ако желаят. Падат се различни награди - на мен 1000 мб, а на една приятелка 15% намаление за Happy.

Равносметката за месец ноември... взех участие в доста игри, а като награди кутия бонбони Тофифи, ластик от Престиж. Едно голямо мрън, мрън.

Късметлийски месец на всички!

# 119
Здравейте! От приложението на Telenor ми се падна код за 20% намаление за играчки от Комсед, но понеже аз няма да го използвам ако някой желае мога да му го подаря. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт