Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (105) -декември 2020

• 167 253
  • 3 327
  •   1
Отговори
# 315
2 игри на Ева с канабис и масла. Smile
https://eva.bg/games

# 316
Много са щедри от Кока Кола - 10 Мечки от 1000 участващи!      Тази година можеш да дариш своите coins & gems в Coca-Cola App, за да помогнеш на младите таланти в неравностойно положение на операция "Плюшено Мече". От всички дарили, десет късметлии ще получат специален полярен Coca-Cola мечок!

# 317
Кока Кола се излагат с това приложение.

# 318
Даа, не ми харесва и на мен апп-а. Нищо не мога да спечеля. Дано пуснат на mypromocc нещо ново

# 319
Ако купя София Мел от Била, на касовата бележка изписва ли се името на брашното?

# 320
Ако купя София Мел от Била, на касовата бележка изписва ли се името на брашното?

Да.

# 321
  • София
Някой друг с персонално избиран крем от Нивеа да каже някъде въвежда ли се телефонен номер, че аз не видях. 😔

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 10:30 от Магси

# 322
Някой друг с персонал избиран крем от Нивеа да каже някъде въвежда ли се телефонен номер, че аз не видях. 😔

Няма поле за телефон.
Много са зле. Един списък скалъпиха и толкова.

# 323
За Нивеа - при самото регистриране на сайта, за да имаш профил не искаше ли телефон? Не че спечелих крем де.

# 324
София мел печелившете си седят на 548🙄 така ли е и при вас или при мен нещо е зациклило?
Много искам формичка,вчера регистрирах към 17ч 🙄

# 325
Днес си намерих Ко след три опита в магазина. Smile
От инста ме черпят и с бира. Smile Простотии...

Много хубаво. Simple Smile Аз се надявах най-накрая да ме изтеглят в тоя инста. Уж го направих за игри...пък то....нищо до сега.

# 326
  • оттам, откъдето започва България
София мел печелившете си седят на 548🙄 така ли е и при вас или при мен нещо е зациклило?
Много искам формичка,вчера регистрирах към 17ч 🙄

След №548 пише:  Очаквайте публикуването на печелившите.

Така че сигурно и ти ще имаш формичка. Simple Smile

# 327
Тъкмо преглеждах списъка и аз и си викам-този път ТТ и РП или някой П ги няма и БАААМ ТТ  😀

# 328
  • София
Тази година съм с ваучери от КК за Тефал и Емаг, от Сушърт за Икеа и от миналата седмица от фейсбука на Чио чипс, за 100лв Емаг. Та казаха ми, че ще го пратят по куриер, но не са ми искали данни.. Пиша им- не отговарят. . Някой друг  с ваучер  от тях?
Тази година ми върви на ваучери..Иначе на коледни календари ..2 години нищо..

# 329

От понеделник в Лидл. Ако някой случайно реши да участва за пуловер.

Общи условия

Активация на акаунт